Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yumurtaların olduğu bölgelerde ağrı varsa yumurtaların büyümesinden kaynaklıdır
arkadaşlar bu iğneler hep aynı saatte mi yapılmalı bilen var mı
selam kızlar ben geldim bebislerimi aldım da geldim eşim izin vermiyor nete girmeme benden tlf dan girip sizi haberdar etmek istedim Rabbim hepinize yaşatsin bugünü hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olun
Ben çookk uzun zamandır giremedim topiğe.Hamileliğin ilk zamanları biraz sıkıntılı geçti.Ama sonuna doğru yaşlaştığımı hissediyorum yakında geçecek inşallah. Bu arada sayfalara şöyle bir göz attım tedaviler başlamış hatta sonuç bekleyenler var.Allahım hepinizin yardımcısı olsun, yüzünüzü güldürsün.İnşallah hepiniz pozitif sonuçlar alın.Listede beni yalnız bırakmayın:))
Ben çookk uzun zamandır giremedim topiğe.Hamileliğin ilk zamanları biraz sıkıntılı geçti.Ama sonuna doğru yaşlaştığımı hissediyorum yakında geçecek inşallah. Bu arada sayfalara şöyle bir göz attım tedaviler başlamış hatta sonuç bekleyenler var.Allahım hepinizin yardımcısı olsun, yüzünüzü güldürsün.İnşallah hepiniz pozitif sonuçlar alın.Listede beni yalnız bırakmayın:))
canım artık bir annesin dikkat et kendine bebişlerin de annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah...
gamzecim yumurtalarımda bi sorun olmamasına ragmen seninki gibi oldu küçük kalmışlar tedavimi iki gün daha uzattı doktor... çok üzüldüm((((((pazartesi tekrar gitcem bakalım...neyse bu arada bişi sorcam benim yumurtalıklarımda hiç agrı yok neden acaba kafama takılıyo yini mi büyümediler acaba????sende agrı olmuş muydu büyürken???birde iki gündür su gibi az akıntı geliyodu bugün sarı renk gelmiş normal mi ki?canım ALLAH KUCAGINI DOLDURSUN İNŞALLAHH....
kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..
mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
![]()
mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
![]()
![]()
![]()
Canım çok üzüldüm valla senin haberini bekliyorduk buradamrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
![]()