• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll:14::14:
Canım ben kendimi bildim bileli kabızım
O yüzden sana tavsiyem gece yatmadan önce bir bardak ılık suya
3-4 Tane kuru kaysı yada incir koy sabah kalktığında aç karnına hem o kaysıyı yada inciri
İşte hangisini yaptıysan onu ye hemde suyunu iç faydasını göreceksin inşallah

mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmiş :14::14::14: doktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....:14::14::14:

yeşim canım ne yazsak boş bişiyorum acını hafifletmez rabbim kısa sürede toparlanmanı nasip etsin ağla ama isyan etme bak bizde arkandan geliyoruz sonucumuz hep süpriz rabbim emaneti korumayı layık görürse emanet edecek bize inş hepimize emanetini korumayı layık görür canım daha 24 yaşındasın inş bu denemende olmadıysa diğerlerinde olacak daha kötü durumdakileri düşün yaşı geçtiği halde hala mücadele edenleri rabbim emekleri asla zayı etmez bunu unutma bu günleri atlatacaksın ve inş yeni tedavine başlayacağın günün müjdesini vereceksin bize canım benim rabbime emanetsin rabbim içindeki acıyı hafifletsin ve rabbim sana yakın zamanda tekrardan tedaviye başlama kuvveti versin seni en güzel yerinden kalbinden öpüyorum

arkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll:14::14:

çatlağım benim şimdi mi söylüyorsun sen bunu:((((( zeytinyağı iç hemen üzerine de ılık su iç lütfennnn....

kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..

canım benim rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş rabbim hepimizin kucağını doldursun

canım kuru kayısı ye 3 4 tane üzerine su iç iyi geliyo derler kabızlıkta zor rabbim kimseye yaşatmasın

Havinsu canım nasılsın iyimisin?
9 gün kaldı demi test gününne:26:

ebrucum ben de de kabızlık yıllardır vardı çok şükür 5 gündür zeytinyağı sayesinde gidiyorum kayısı falan sökmedi pek... zeytinyağı ile çözdüm ben işi.. iğrenç bişi ama iç ben 1 kaşık içiom sen 1 fincan kadar iç..

canım arkadaşım şimdi ağla sızla dövün kız ama isyan etme.. bi snraki tedaviyi kur kafanda ... hayaller umutlar olmadan yaşanmaz... Rabbim sabrını gücünü arttırsın.. allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .... zor ..kelimeler de sana anlamsızdır eminim.. ama bizi bizden başkası anlamaz .. bize dök anlat yaz ama sakın bırakma peşini.. yılma olur mu...

Son düzenleme:
yeşim üzülmek hakkın ne diyeyim bilemedim hep aklımdaydın bizlerde nolucaz bilmiyoruz allaha sığınıyoruz sadece sende öyle yap çok üzüldüm olmadığına allah büyük güzelim bi kapıyı kapatırsa ötekini açar inş...

ebrucum ben de de kabızlık yıllardır vardı çok şükür 5 gündür zeytinyağı sayesinde gidiyorum kayısı falan sökmedi pek... zeytinyağı ile çözdüm ben işi.. iğrenç bişi ama iç ben 1 kaşık içiom sen 1 fincan kadar iç..

Zor olmuyor mu ya öyle zeytinyağını bi anda kaşıkla içiyomusun
yoksa suya felanmı karıştırıyosun canım

3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo

arkadaşım geçmiş olsun posalı yiyecekler tüket bolca kayısı kompostosu iç işe yarıyor birde üzüm ye sabah aç karnına ılık su iç ve birkaç tane kuru kayısı ile erik ye:3:

canım merhaba sende trabzondasın değil mi bende trabzonda tedavi görüyorum sen clinart ta idin değil mi memnunmusun

evet canım trabzonda şafak hocanın hastasıyım clinarta gidip geliyorum genel olarak memnunum merkezden hocadan çok umutluyum bakalım hayırlısı

Back
X