eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet o odanın artık çamaşır odası olmasını istemiyorum. bir de benim kaybettiğim bebeğime gelen 3 tane hediyesi var odada. bir emekleme oyuncağı, bir örme yelek, bir de hamilelik kitabı.

canım benim inş bu bu sefer bebek odan bebeğine süslenecek rabbim büyük verici olan rabbim inş seninde kucağını dolduracak canım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar rabbim nasip etsin.

İnşallah canım emeklerinin karşılığını alırsın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Tedaviden soğudum demişsin inan bende aynı şekildeyim belki transferden sonra iyi hissederim. Hiç kolay değil hayalcim maddi manevi çok zor Allahım sana kolaylık versin. Canım bizi habersiz bırakma gelişmelerden haberdar et öpüyorum

Arkadaşlar yarın kızçem okula başlıycak busene 3 sınıf oldu
Allahım minik kuşuma akıl fikir versin okulunda başarılı olsun

Arkadaşlar yarın kızçem okula başlıycak busene 3 sınıf oldu
Allahım minik kuşuma akıl fikir versin okulunda başarılı olsun

canım benim kızına okulda başarılar dilerim rabbim zihin açıklığı versin derslerinde başarılı olsun inş

hepiniz dağıldınız ama ben yinede sorayım hepiniz gonal f mi kullanıyorsunuz?memnunmusunuz bu ilaçtan?pragon kullanan yokmu aranızda pragondan memnun kalan yokmu ben hep pragon kullandım memnunda kalmadım bu ay yine tedaviye başlıcam elimde pragon var diye onunla devam edicem ama anlaşılan gonal f daha iyi pragondan fiyat olarakta gonal f daha pahalıymış napsam bilemedim yanlış ilaçmı kullanıyorum acaba

Valla canım ben gonal f kullandım ama dr veriyo zaten kafana göre alamıyosun bildiğim kadarıyla
Bence dr konuş hangisi senin için uygunsa onu kullan

Valla canım ben gonal f kullandım ama dr veriyo zaten kafana göre alamıyosun bildiğim kadarıyla
Bence dr konuş hangisi senin için uygunsa onu kullan

dr elimde var diyince ilaçlarda pahalı olduğu için bişey demiyor elimde var demesem belkide başka ilaç kullanıcak beni düşündüğünden, benimde elimdekileri kullanmak istiyorum tarihi geçmeden dememden kaynaklı oluyor sanırım napsamki

kızlarrrrr günaydınnnn
hepiniz için hayırlı mutlu bir gün diliyorummm...bakıyorum akşam baya kaynatmışsınız.bugün kontrolüm var heyecanlıyım inşallah son kontrol olur ve yumilerim büyümüştürrr.herşey bir sters yaaaa...
MİRAGE canım hayırlı olsun tedavin eşine bidaha test yaptırma strese sokma adamcağızı tedavine bak sen...olumlu olması için sürekli dua et...ilaçlar içinde pazarlık yap bende 1 kutu gonol f i 230 a aldım.
kızlar bişey dicem aslında tüp bebek tedavisinde tutup tutmamanın oranı spermden çok kadının yumurta kalitesiyle alakalıymış doğru mu?
umarım hepimizinki kaliteli olur ...miragecanım opu tarihim degişti tedavi uzayınca doktordan gelince yazarım tarihi...hepiniz öpüldünüzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…