valla bilmiom havinim evimizde hep iki oda boş kaldı bu 2.evim diğerindede hep boştu:)))
evet o odanın artık çamaşır odası olmasını istemiyorum. bir de benim kaybettiğim bebeğime gelen 3 tane hediyesi var odada. bir emekleme oyuncağı, bir örme yelek, bir de hamilelik kitabı.
kızlarr yarın cok erken işbası..burda sohbete hıc doyum olmadı zaten :) hepınıze tatlı ruyalar dlıyorum Allah rahatlık versın..
hepinize iyi geceler kızlar öpüldünüz
hepinize iyi geceler kızlarrr yarın öğrenciler beni beklerr
öpüyorum sizi
güzel bir güne başlamanızı diliyorum
Merhaba suercim iyiyim ben esas sen nasilsin canim opudan sonra agrin sizin yoktur insallah 2 tane hapim kaldi 4 gun de bos bekliyorum cmt adet olucam pzt insallah muayeneye gidicem belli olucak keskeayni anda olsaydik benneler kullandim filan anlatirdim sana fakultede neler oluyo anlatirdim ama inan su ansadece okuduklarimdan bilgim var henuz bisey bilmiyorum hayirlisi canim insallahkalitelidir yunurtalarin vetutar bu sefer insallah senikinciyi oluyosun ben hala baslayamadim sen de yoruldun insallah emeklerinin karsiligini alirsin ....pzt mutlaka yazarim gelismeleri aslinda su donemde sogudum biraz tedaviden cok bekledik ya belki ondandir herseyin hayirlisini diliyorum kendineiyi bak canim
Arkadaşlar yarın kızçem okula başlıycak busene 3 sınıf oldu
Allahım minik kuşuma akıl fikir versin okulunda başarılı olsun
iyi geceler kızlarrr...yarın güzel bir gün olsun hepimiz için...
iyi geceler kızlarrr...yarın güzel bir gün olsun hepimiz için...
hepiniz dağıldınız ama ben yinede sorayım hepiniz gonal f mi kullanıyorsunuz?memnunmusunuz bu ilaçtan?pragon kullanan yokmu aranızda pragondan memnun kalan yokmu ben hep pragon kullandım memnunda kalmadım bu ay yine tedaviye başlıcam elimde pragon var diye onunla devam edicem ama anlaşılan gonal f daha iyi pragondan fiyat olarakta gonal f daha pahalıymış napsam bilemedim yanlış ilaçmı kullanıyorum acaba
Valla canım ben gonal f kullandım ama dr veriyo zaten kafana göre alamıyosun bildiğim kadarıyla
Bence dr konuş hangisi senin için uygunsa onu kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?