canım ben de her aksam 8de yaptım ıgnemı..oyle bır sart yok..korkma
bilgi için teşekkürler hepinize kızlar. peki ilaç 1500'e çıkıyo dedikleri ne? bu ilaçtan birkaç tane aldığın için mi öyle oluyor?
ohh iyi bari bende korktum biran
saol canım
desene senin ikiz olacak 2 odayı boş tuttuğuna :))
bana bu şekil söylendi ki benim bi arkadaşımda aynen ben gibi yaptırmıştı sana denmediyse sorun olmayabilir çünkü olsaydı söylerdi sonuçta mühim bişey bu
canım benim güzel dileklerin için teşekkürler bu yola cesur ve sabırlı olanlar çıkıyo yani bu topikteki tüm arkadaşlar sabır ve cesaretimiz olmasa o kadar aşamadan geçiyoruzki hiç birini kolay kimse kaldırmaz rabbim içimizdeki çocuk aşkını biliyo evlerimizin bir odası hep boş duruyo rabbim hepimizin tedavilerinden hayırlı olumlu güzel sonuçlar almamızı nasip etsin kucaklarımızı doldursun.
ınsallahaslında bırkac gun uzak kalması burdan daha ıyı onun ıcın..duymasın bırkac gun transfer opu vs..
inşallah Allah sabır versin bi kapıyı kapattıysa rahmetiyle diğer kapıyı açar rabbim inşallah olacak ben inanıyorum yeşim adına...
:)sen de sagol canımcım..tedırgın olma mesela bır arkadasıma da sabah 9 da yapılmı ıgnesı o yuzden tedavı boyunca her sabah aynı sattte oldu ıgnesını..onemlı olan hergun aynı saatte olması..
evet canım..bak sımdı verılen dozaja gore degısıyor ama asagı yukarı o oluyor..ben 4 kutu gonal f aldım 1 kutusu kaldı suanda..sonrasında yumurtalarımdan bırı aıp basını gıdınce dıgerlerınden fazla buyudugu ıcın onun catlatmamak adına bu defa baska bır ıgne verdı dr ..catlatmamam ıgnesını yarım saat once yapıyordum o da 180 lıra tuttu bu arada 3 kutudan..en son transferden oncekı gece catlatma ıgnesı yapıldı o da yıne para..sonrasında transfer sonrası ıcın fraxapıne ıgne verdı dr zaten hamıle kalseydım 9ay kullanmam gerekıyordu tanesı 20 lıraydı her aksam yapılıyordu ıgne.. zaten bu tedavıde ılac parası olay..
evet canım önemli olan aynı saatte olması demişti
transferden sonra neler kullanılıyo biliyomusun canm
amma da çetrefilmiş yaw :))
ooyy onları hıc sorma:):) fraxapıne ıgne vermıstı dr her aksam yıne yapmıstım pıhtılasmayı onluyormus sonra kalcaya yapıstırılan bır bant vardı haftalık degıstırıyorsun bır de gunde 3 defa kullanılan fıtıl vermıstı bana..onun dısında 5 gun kullanımlık bır antıbıyorık ılac almıstım..koca canta ılactı yabu arada eger gebelık olsaydı o ıgne uzun sure devam edecek demıstı dr
üfff bunlar ne yaa bi dünya şey
sende kan pıthılaşmasımı var ki canım oyüzdenmi verdi yoksa herkesmi veriliyo
ya yine devam edilecek iğnelere diyosun
kalçadanmı göbektenmi ayy çok sordum yaaakusura bakma canım
Ben başladım bile 9 Eylül'de bebeklerime beraber izmir i tekrar kurtardık:)))) saka bir yana transferim gerçekleşti yani dua edin olumlu sonuc alalım yerimde duramıyorum artık.
Ben başladım bile 9 Eylül'de bebeklerime beraber izmir i tekrar kurtardık:)))) saka bir yana transferim gerçekleşti yani dua edin olumlu sonuc alalım yerimde duramıyorum artık.
yok canım bende kan pıhtılasması..onu herkese verıyorlarmıs dusuk engelleyıcı dıyelım:)o ıgne gobektende oluyor koldan da:)ben gobekten yapmıstım..kol morarıyor ve daha cok agrıyor dıye..elege donmustum valla:)
:):) evet sorma bır yıgın ılac:) ben fıtıllerden bantlardan bahsetmedım henuz mıragecım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?