- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
Sagol CANIM benim
Bugün transferim gerçekleşti
İki tane transfer edildi sağlıklı olma ihtimallerii%50ymis
Hayırlısı artik
anam olmuyor olmuyor. yine başlayamadan geldim desem. doktor muayeneye başladı ve dedi ki çok mu stres yaptın sen? hayırdır dedim. yumoşlardan biri almış başını gitmiş. şimdi büyümeleri için iğneyi yaparken önden gider bu, o yüzden başlayamayız, kistleşmiş dedi. doğum kontrol hapı verdi, 3 hafta onu kullanacakmışım. onu kullandıktan 3-4 gün sonra kanaman başlar, yine ikinci gününde gel dedi.
bu arada eşim de tekrar emre beye gitti (üroloğa) benim doktorum öyle söylemişti, sperm testindeki farklar çok fazla diye belki genetik test ister demişti. dediği gibi de oldu. 3 haftada çıkıyomuş onun da sonucu. benim surat düşünce adam dedi ki boşuna asmayın suratınızı, bu işler hadi demekle olmaz, ondan sonra başlarsanız da aksilik olursa tüh bu da varmış keşke baksaydık dersiniz dedi. ben de dedim ki peki aksi birşey çıkarsa testte çözümü var mı? o zaman embriyoya transferden önce genetik test yapılacakmış. zaten benim doktorum mikroenjeksiyon yapılacak bu sayıyla dedi. tek bir spermi seçip direk yumurtaya enjekte edecekler yani.
bir de merkez de değişti. sperm sayısı az ve mikroenjeksiyon yapılacağı için embriyolog kısmı önemli ve amerikan hastanesinin embriyologları bahçecininkinden daha tecrübeliymiş. onun için amerikan hastanesinde olacak herşey.
muayene: 240 tl (hadi benim özel sigortam var bunun bir kısmını geri alabileceğim)
eşimin muayene: 250 tl
eşimin test: 220 tl
eşimin vitamin: 73 tl
benim doğum kontrol hapım: 16 tl
etti mi sana 799 tl. daha da tedaviye başlamadık yani. Allah hepimize kuvvet versin. bu iş nasıl olacak böyle benim aklım almıyor.
benim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu aranızda? hakkaten 3 haftaya çözülüyo mu bu iş?
Cok teşekkür ederim canimsin Allah razı olsun senden iyi dileğin icin...test gunüm bu cuma inşallah.. Dün regl olcan sandim cok korktum aynı regl sancıları yasadım bilmiyorum ki bunlar duydugum kadarıyla adet oncesi de oluyormuş hamile olunca da oluyormuş hayırlısı bakalım dua edin nolur
slm kızlar nasılsınız ....artık bende bugün başladım çok şükür 3 aydır bugün yarın bugün yarın eylülü bulduk... hayırlısı diyorum ve sizn geçtiğiniz yoldan arkanızdan geliyorum
kızlar iyi akşamlar.size bir sorum olacak.çarşamba günü ege ünv.randevumuz var ve eşimle gelmemi soylediler o gun ilk gittiğiniz gün ne yapıyorlar? asıl sormak istediğim ise şu? eşim için 3-5 gün perhizli gelsin demişlerdi.biz en son perşembe gece birlikte olduk ve o günden beri birlikteliğimiz olmadı ve çarşamba günü 6 güne yakın bir zaman boşalma olmamış olacak.ne yapacağız biz dosyayı yinede açıp sperm testini sonrada yaparlar mı? yada bu bize sorun yaratırmı tekrar radavu alıp bir ay daha beklemek istemiyorum.
evet kızlar sonunda geldim merkezden doktor baktı sağ yumurtalıklarımdaki mumuşlar 13mm olmuşlar soldakilerde büyüyo yavaş yavaş 5.güne göre çok iyi dedi 3 iğne daha yazdı mumuşların beslenmesi için gonalf zati 1 kutu vardı elimde onada devam et dedi perşembe tekrar gidicem soldakiler ne alemde diye ctsi yani 22 eylülde opu yapılcak kısmetse iğneleri yaptırdık ya başladılar gene azıtmaya :))))
Bugün transferim gerçekleşti
İki tane transfer edildi sağlıklı olma ihtimallerii%50ymis
Hayırlısı artik
CNM başka türlü kendimi toparlayamıyorum eşim bu sefer bağırıyo ağlaman ne zmn bitcek çözümü varmı diye..gün geçtikçe toparlanmaya çalışsam da çevremdeki arkadaşlardan bilenler gelip sorduğunda teselli ettiklerinde acım tekrar tazeleniyor...hergün meleğime mektup yazıyorum içimi sayfalara döküyorum inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız...buarada aşılama sonrası ben de de senin bahsettiğin kistten olmuştu yani yumurtam kistleşmişti ginera die ilaç vermişti doğum kontrol hapı kesin yok ediyor biilgin olsn cnm..geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır...
buarada bana cvp yazan kader arkadaşlarım sağolun hepiniz..iyiki varsınz iyi akşamlar..
canım ilk kontrolüne göre iyi büyümüş yumoşların rabbim sağlıklı büyüyüp sağlıklı döllenmelerini nasip etsin canım
bana neden e2 bakılmadı hiç
kızlar merak ettiğim bişi var benim merkezde tüm hastalara mikroenjeksiyon yapılıyormuş anlamadığım şu şimdi yumurtanın içine kaç sperm veriliyor 1spermmi daha fazla spermmi konuyor
hani digr topikten ozel adresinizi vermistiniz bilgi icin oraya yazdim ben eylulde tup bebek yaptiracaklar topiginden..
merve canım nasılsın sende aldın bebişleri göbüşüne inş annesine sıkı sıkı tutunacaklar rabbiminde izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?