eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar iyi akşamlar.size bir sorum olacak.çarşamba günü ege ünv.randevumuz var ve eşimle gelmemi soylediler o gun ilk gittiğiniz gün ne yapıyorlar? asıl sormak istediğim ise şu? eşim için 3-5 gün perhizli gelsin demişlerdi.biz en son perşembe gece birlikte olduk ve o günden beri birlikteliğimiz olmadı ve çarşamba günü 6 güne yakın bir zaman boşalma olmamış olacak.ne yapacağız biz dosyayı yinede açıp sperm testini sonrada yaparlar mı? yada bu bize sorun yaratırmı tekrar radavu alıp bir ay daha beklemek istemiyorum.

canım benim bende aynı oldum ameliyattan sonra tedaviye başlıyacağız diye doktora gittiğimde çatlamıyan büyük bir yumurtam vardı doktor dedei bu tedavide ötekileri etkiler ve doğum kontrol hapı 21 gün kullandım ondan sonra tedaviye başladık bundada hayır vardır canım geç olsunda güç olmasın rabbim herşeyin kolaylığını veriyo

canım benim cuma günü inş pozitif haberle başlığa gelirsin canım rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim kucağını doldursun canım

canım tedavin hayırlı olsun rabbim kolaylık versin bu süreçte inş herşey istediğin gibi olur seninde kucağın dolar canım

ilk gittiğiniz gün spermiyogram yapılıyor erkeklere sizin durumunuz hakkında bilgi alıyorlar sonra doktor muayene ediyor sizi yumurtalıklara bakıyolar tabi daha önce film rapor tahlil yaptırdysanız götürün lazım oluyor ona göre aşılama tüp bebek karar veriliyor ve tedaviye başlanıyor en az 3 en fazla 7 gün cinsel perhiz oluyor çünkü fazlasında spermler içeride cansızlaşıyormuş allah yardımcınız olsun

canım ilk kontrolüne göre iyi büyümüş yumoşların rabbim sağlıklı büyüyüp sağlıklı döllenmelerini nasip etsin canım

Bugün transferim gerçekleşti
İki tane transfer edildi sağlıklı olma ihtimallerii%50ymis
Hayırlısı artik

canım benim rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim bu başlıkta anne olmak için mücadele veren tüm arkadaşlarımında seninde kucağını doldursun

yeşim canım benim ne desek boş biliyorum ama hayata küserek acını hafifletemezsin senin yaranı eşin eşinin yarasını sen saracaksın sıkı sıkı birbirinize sarılıp bu zorlu dönemi birlikte aşacaksınız rabbim tez zamanda toparlanmanı nasip etsin canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakalım

kızlar merak ettiğim bişi var benim merkezde tüm hastalara mikroenjeksiyon yapılıyormuş anlamadığım şu şimdi yumurtanın içine kaç sperm veriliyor 1spermmi daha fazla spermmi konuyor

Canım benim bildiğim 1 sperm
bunu ilk defa duydum o zaman sağlıksız olur
Mol gebelik gibi bir şey olur :26:

merve canım nasılsın sende aldın bebişleri göbüşüne inş annesine sıkı sıkı tutunacaklar rabbiminde izniyle

Miss angel canım yumoşların boyutları nasılmış doktor kaç cm dedi

merve canım nasılsın sende aldın bebişleri göbüşüne inş annesine sıkı sıkı tutunacaklar rabbiminde izniyle

Ya canım şuan çok karışığım ben valla
Benim embriyolar pgtye gitti ya
2 Tanesi %50 sağlıklı olma ihtimali var işte onlar transfer edildi
Diğerleri zaten anormal derecede sağlıksız olduğu için çöpe atılmış
Allah'a sığındım ona güveniyorum hakkımda hayırlısı
27 eylül test günüm seninki kaçıydı 26 mıydı 24 müydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…