eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ama bana hiç e2 bakılmadıki gerçi 5.gün mumuşlarım 13mm olmuştu ama anlamadım ben şimdi ya neden bakmadılar bende:26:

canım tahminimce sende de opudan önce olacak e2 testi bende öyle olmuştu çatlatma iğnemi vurmadan önce bende yumurta az olunca herşeyim normaldi burda kızlar 20 30 yumurta sayımız var diye yazınca şaşırıyom rabbim hepinizin yumurtalarını sağlıklı geliştirsin sağlıklı döllendirsin inş

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun rabbim hayırlı evlatla kucağını doldursun

ama bana hiç e2 bakılmadıki gerçi 5.gün mumuşlarım 13mm olmuştu ama anlamadım ben şimdi ya neden bakmadılar bende:26:

adetin 3. günü yaptıkları testte bakmışlardır canım merak etme. Durup dururken vermezler.fsh'ın kaç? ayrıca kaçlık gonalf uyguluyorsun?

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun rabbim hayırlı evlatla kucağını doldursun

teşekkür ederim . Umarım hepimizin kucağı boş kalmaz. Kardeşim 7 haftalık hamile. Ondan güzel haber alınca en azından teselli oldum. Benim de bebeğim onun bebeği. Kalp atışlarını izlerken gözlerim dolu dolu oldu. Umut oldu bize, ailemize. Umarım bende ve isteyen herkes de güzel haberler alır.

20-30 yumurta olması PKO olmalarından dolayı. Bu da çok olumlu bir durum değil. Yumurtaların hepsinin kaliteli olacağı anlamına gelmez. Büyük ihtimal çoğu boş ve kalitesiz çıkacak. Onalara takılmayın. geçen tup denememde sadece 4 yumurta oluşmuştu ama dördü de kaliteliydi ve döllendi. 3. gün sonuna kadar üçü yaşadı. İkisi transfer biri donduruldu. benimle aynı gün olan kızların 8*10 -12 ..vb yumurta olmuştu ama çoğunun dondurulacak embriyosu bile kalmadı. O yüzden bence rakamlara takılmayın.

Bir de yumurta kalitesini artırmak için ben yaklaşık 6 aydır günde 3 tane 1 adet DHEA( Biosteron) kullanıyorum. Sanırım işe yarıyor . Doktorlar sakıncası yok devam diyorlar. Tupe başlayacaklara duyurulur. 2 haftada etkisini gostermeye başlıyor yazıyor prospektusunde.

selam.a kizlar

öncelikle ebruli tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim

gamzede kolay degil biliyorum Rabbim bidahaki sefere kucagina almayi nasip eder insaAllah

Bu arada son doktor muayenemde bana ilk defa PKO teşhisi konuldu. Bu da nerden çıktıysa anlıyamadım ama. Hormon degerlerim normal . Tübe devam dedi doktor.

inş canım inş rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bizede inş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş kardeşinde sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına alır

Son düzenleme:

canım benimde 4 yumurtam döllendi 5. güne kadar hepsi yaşadı 5. gün 1 tanesi bana transfer edildi diğer 3 yumurtamın 2si 6. gün donduruldu doktorumda çok yumurta önemli değil dedi kalitesi önemli

canım rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin rabbim kalplerimizden geçenleri biliyo rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Eh bana gelince,

tedavim 8 gununde iptal oldu arkadaslar,birtane yumurta buyumus digerleri kucuk kalmis,doktorda iptal etme karari aldi,ki bende ayni fikirdeydim,hayirlisi boyleymis demekki..
sali randevum var bakalim neler diyecek,tek korkum yumurtam rezervim iyice azaldimi acaba,yoksa baska protokol mu deniyecek,hersey sali belli olur artik,napalim kismet degilmis,uzuldum ama Rabbime havale etmistim,Allahin izniyle insaAllah yola devam etme sansim olur,kismet

Bende rezerv azligi var, iste adetimi bekliyoruz dr a gitmek icin, heralde bana da mikro yapilacak diye dusunuyorum.... Kontrollerde hayli dusuk folikul cikmisti bende....

hiç belli olmuyor bu tedaviler canim verdikleri hormonlarla belki çok guzel yumurtalarin olabilir(bazen rezerv azligi olsada guzel cevap verebiliyo tedaviye),Allah yardimciniz olsun hakkinizda herseyin hayirlisini versin insaAllah

canım benim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbimin izniyle canım salı günü doktordan inş güzel haberlerle gelirsin rabbim gayretini boşa çıkartmaz kulunun allahın izniyle sende gayretinin mükafatını görürsün canım

Son düzenleme:
hb canim hamdolsun burda guzel haberleri okuyup teselli buluyoruz iste,insaAllah seninde guzel haberlerini bekliyoruz guzelim:) dualarimdasiniz

canım dua edin duadan başka neyimiz var rabbim isteyin vereyim diyor kimin duası kime tutar belli olmaz bu topikte hepimiz toplu dua ediyoruz rabbim hepimizin duasını kabul etsin test için gün sayan arkadaşlarımında benimde pozitifi görmemizi nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin

Amin canim Allah razi olsun,insaAllah canim Rabbim guç kuvvet versin yeterki yola devam,ne kadar zor olsada bu süreç Rabbimin ol demesini bekleyecegim

Amin canim Allah razi olsun,insaAllah canim Rabbim guç kuvvet versin yeterki yola devam,ne kadar zor olsada bu süreç Rabbimin ol demesini bekleyecegim

canım hepimiz için geçerli neyle karşılaşacağım belli değilki rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inş hepimiz bundan sonra güzel haberler alırız canım

Amin canim Amin her daim dualarimdasiniz, butun anne olmak isteyen kullarinin kucagini bos birakmasin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…