Amin canim Amin her daim dualarimdasiniz, butun anne olmak isteyen kullarinin kucagini bos birakmasin Rabbim
canlar hepinize hayırlı geceler allaha emanet olun
Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın
Ebru cnm çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Topiğimizin ilk hamilesiiine
Tatlım beni de ekle listeye lütfen. Yaş 38 sanırım en yaşlınız benim :)) evlilik süresi 2 sene. 1 gonalf le 2 klomenle 3 aşılama 1 Ege universites'inde tüp bebek denemesi. Sonuç kimyasal gebelik.
Şimdi yine Ege Üniversitesinde Erol Tavmergen hocaya emanetim. Bu seneye kadar bende problem yoktu ama şimdi fsh yükseldi bir miktar yani yumurtalık rezervi azaldı. Eşim de ileri hızlı sperm sayısı ne yazık ki sıfır. Sanırım o yüzden diğer değerler ve sperm sayısı ve morfoloji yeterli olsa da hedefi kitli sperm yok olduğundan hamile kalamadım.
17 Eylül tarihinde 2. tüp bebek denememe başladım. haftaya ayın 24'ünde randevum var muhtemel transfer tarihi 28 eylül
Eh bana gelince,
tedavim 8 gununde iptal oldu arkadaslar,birtane yumurta buyumus digerleri kucuk kalmis,doktorda iptal etme karari aldi,ki bende ayni fikirdeydim,hayirlisi boyleymis demekki..
sali randevum var bakalim neler diyecek,tek korkum yumurtam rezervim iyice azaldimi acaba,yoksa baska protokol mu deniyecek,hersey sali belli olur artik,napalim kismet degilmis,uzuldum ama Rabbime havale etmistim,Allahin izniyle insaAllah yola devam etme sansim olur,kismet
yazdım canım, hayırlı olsun bebişlerin, inşallah tutunurlar. bir tane de kızın vardı senin, amanııın 3 olacaklar bir anda :))
tüp bebekle ilk hamilesi...ilk hamilemiz hestia, lütfen yani :))
tedavin hayırlı olsun, tutunup sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah. listeyi güncelledim.
bircikcim hayırlısı böyleymiş napıcan. ben de başlayamadan ertelendim. inşallah herşey güzel olacak hepimiz için.
merhaba kızlar herne kadar sizlerle bu topikte bırlıkte olamasamda yazdıklarınızı takıp edıyorum.benım tanıdık bır akraba okumam için dualar söyledı sızınle paylaşmak istedim.budualar ya allah ya rahman ya rahım allahın isimleri.bu üç ismi bebek için niyet edip ilkindi namazını kılındıktan sonra akşam ezanı okunana kadar tek oldunuz bır ortamda okuyacakmısım.yalnız yanımımda kımse olmayacakmış sonrada akşam namazını kılıp kalkacakmışım.bu duayı 20senedir çocugu olmayan bırı akrabama söylemiş doktorlar sızın kesınlıkle çocunuz olmaz demişler ama duadan 15 gun sonra hamıle oldunu ögrenmış başka bırıde 1 çocuktan sonra 7 yıldır hamıle kalamıyormuş duadan sonra hamile kalmış bu zor dönemımızde allahımıza sıgınmaktan baska çaremız yok ben duayı okuyacam sızde belkı yapmak istersiniz diye sizlerle paylaştım kendınıze iyi bakın allahım insallah hakkımızdan hayırlı olacak hayırlı ,saglıklı,dinine vatanına baglı,uzun ömürlü ,bahtı açık evlatlar nasip eder.
merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
beni de listeye eklerseniz sevinirim.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................
mrb arkadaşım bana özelden mesaj göndermişsin ama mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj gönderemıyorum bu yüzden buraya yazmak zorunda kaldım bu beniim ilk tüp bebek denemem rapor çıkardım çapadan doktorum ulun uluğ çok iyi bana göre.merkezden de şu anda memnunum inş uğurlu gelir embrıyor konusunda henüz doktorla konuşmadım eşim ameliyata gircek benim eşimde azosperm var eğer sperm bulunursa ki inş bulunur hep böyle umut ediyorum doktora anlatıcam durumumuzu çünki benim eşim de aplastik anemi rahatsızlığı var özel bir durum olursa iki embriyo yapılıyormuş birde ikinci tüp bebkte 2 tane yapılıyor biliyorum ama yinede hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş
tedavin ertelenmiş ama herşeyin hayırlısı olsun canım bir ay sonra olsun yeterki sonu güzel olsun arkadaşım
merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
beni de listeye eklerseniz sevinirim.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................
herkese günaydın, doktora gidiyorum benim için dua edin lütfen e2 yüksek çıkmasın ve tedavim ertelenmesin(
Günaydın arkadaşlarrr
Ebrucum nasılsın cnm arka sayfalarda tebrik ettim ama yine kutluyorum :118::nazar
Ebru testi kaçıncı gün yaptırdım maşallah baya yüksek çıkmış valla bu üçüzde olabilir
sana katılıyorum arkadaşım..bende iki aşılamayla zaman kaybettim sanırım.. ilki benimde erzurumdaydı.şimdi tüp bebek sürecindeyim..e2 hakkında yazdığın yazıyı okudum..bende lucrin kullanırken cetrodite verdier..sanırım e2 değerine göre bnun verdier..konuşurlarken duyduklarım e2 nin 250 çıktığı..ama detay sormadım..dünde iğneyi yaparken göbeğim çok kanadı..sonrada baktımki taş gibi olmuş..sanki içinde kalmış gitmemiş gibi:)dün beşinci günümdü göbeğim şimdiden delik deşik oldu..:))dün eşim diyoki çok zor bi süreç yaaa.dedimkisana ne oluyorsa..iğneleri yiyen ben her gün hergün muayene olan ben..sana ne oluyo:)bakalım..Allah herkese hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin..mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerBak canım aşılama yaparak sana şunu soyliyim boşuna sana para harcattırıyor şerefsizler. Eşinin ileri hızlı sperminin olmaması demek hedefe kitli spermin olmaması demektir. Benim eşimin de ileri hızlı sperm sayısı ya nadir ya sıfır çıkıyor. Doktorlar sperm sayısı ve morfoloji iyi oldugundan olmaz demiyorlar ama nafile boşa zaman kaybı. Bunun anlamı hızlı sperm var ama başı boş sağa sola gidiyor. tesadüf biri hedefe ulaşabilir. Ben bu masalla boşuna vakit kaybettim ve tabii 2 milyarın uzerinde para. İleri hızlı sperm sıfır yani hedefe doğru giden maratoncu sperm yok. Bu durumda işi tesaduflere bırakıp senin de değerlerinin bozulmasını bekleme.
Ben bu hatayı yaptım. Benim degerlerim iyiydi. 1 seneyi aşkın oyalandık. Şimdi benim degerlerde bozuldu. Yani işler daha da güçleşti. O yuzden lütfen para meraklılarına inanma. Universite hastanesine git ve bilgi almaya çalış. Orada bile bunları açık açık sormazsan sana bir şey anlatmıyorlar. İnternet de araştır ve anlattıklarımı da katarak doktorlarına sor. Zaman kaybetme. Sonra geri dönüşü olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?