eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Teşekkür ederim cnm bebişlerimi aldım geldim bakalım artık
Sen bizden 1 hafta büyük olucaksın

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin sağ salim inş

canım tedavisi benim kadar ertelenen aranızda yoktur heralde haziranda başlamak için doktora gittim yumurtalıkta koca bir ur çıktı vardır bunda hayır dedik temmuzda ameliyat oldum tam herşey düzeldi tedavite başlıyorum diye sevindim sol yumurtalıkta çatlama boyuntunda koca yumurta oluşmuş bu seferde doğum kontrol hapı aldım geldim nasip ağustos sonu tedaviye başlamakmış rabbim herşeyin biz üzerine gitsekte saatini tain etmiş bir yapmaya çalışsakta manisi bir şekilde oluyo geç olsunda güzelim güç olmasın sonu hayırlı olsun inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın

inş hayırlısı ile bebişlerinin ikiside sana sıkı sıkı tutunsunlar canım darısıda buradaki bildiğimiz ve bilmediğimiz evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimize olsuninş

Canım sen de çok badireler atlatmışsın. İnşallah Rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle ödüllendirecek Bize düşen sabır ve tevekkül.. Ben de sabrediyorum. :13:

canım 24 eylül gelir gelmesinede ben son dakikaya kadar fazla heyecan yapmam doktorun ağzından çıkacak iki kelime iki yönlü ağlatır beni rabbim hepimize güzel haberler almayı sağlıklı sıhatlı evlatlar doğurmayı ocaklarımızı şenlendirmeyi nasip etsin inş

Canım sen de çok badireler atlatmışsın. İnşallah Rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle ödüllendirecek Bize düşen sabır ve tevekkül.. Ben de sabrediyorum. :13:

canım rabbim herşeyi öyle ayarlıyoki sen bişey anlamıyon yeterki rabbime sığın bide benim için o kadar özel bir durumki 13 yıl üzeri doktor çocuğunuz olur diyo ve bu ışığı görünce tedavinin aksamasını kim ister rabbim herşeyi öyle ayarladıki günler nasıl geçti anlamadım ve bugün test için gün dolduruyom rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizin kucağını doldursun canım

trabzon yolcuları burda maaşallah benimde doktorum şafak bey bakalım ne çıkacak bahtımıza perşembe tekrar gidicem mumuşlara bakacak

bu arada doktorum bana cetrotide yazdı iğne 3 tane gonalf le bir kullanıyorum sanırsam mumuşların erken çatlamasını önlemek için varmı bu iğneyi kullanan

yasev canım şimdiden geçmiş olsun inş sağlıklı güzel yumurtaların toplanır sağlıklı döllenirler

Tatlım beni de ekle listeye lütfen. Yaş 38 sanırım en yaşlınız benim :)) evlilik süresi 2 sene. 1 gonalf le 2 klomenle 3 aşılama 1 Ege universites'inde tüp bebek denemesi. Sonuç kimyasal gebelik.
Şimdi yine Ege Üniversitesinde Erol Tavmergen hocaya emanetim. Bu seneye kadar bende problem yoktu ama şimdi fsh yükseldi bir miktar yani yumurtalık rezervi azaldı. Eşim de ileri hızlı sperm sayısı ne yazık ki sıfır. Sanırım o yüzden diğer değerler ve sperm sayısı ve morfoloji yeterli olsa da hedefi kitli sperm yok olduğundan hamile kalamadım.
17 Eylül tarihinde 2. tüp bebek denememe başladım. haftaya ayın 24'ünde randevum var muhtemel transfer tarihi 28 eylül

Son düzenleme:
bu arada doktorum bana cetrotide yazdı iğne 3 tane gonalf le bir kullanıyorum sanırsam mumuşların erken çatlamasını önlemek için varmı bu iğneyi kullanan

Yok tatlım ben de 450 ıu luk 3 adet gonal f ( 7gün x250 ıu gonalf )ve 4 adet cetrotide kullanacağım.gonalf in 4. günü cetrotide a da başlıyacağım. Cetrotide, e2 değerin yüksekse baskılamak amaçlı veriliyor çünkü e2 değeri yumurtalar büyüdükçe artıyor ve yumurta kalitesini bozuyor. Meraklanma o olmazsa endişelen

Son düzenleme:

ama bana hiç e2 bakılmadıki gerçi 5.gün mumuşlarım 13mm olmuştu ama anlamadım ben şimdi ya neden bakmadılar bende:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…