canım benim transferin hayırlı olsun rabbim bebeişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını ablalarının duasını kabul etsin sende aldın bebişlerini göbüşüne suerim rabbim hayırlı yazılarımızı yazsın hepimiz inş pozitifi görelim
kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum
Maalesef kırmızılar erken geldiPlanlarım bozuldu. Genetik testlerle ilgili sıkıntı var kızlar. Eğer yetişirse yarın ya da reglin 3. günü başlayacağım. Yetişmezse ekime kalıyor. Ekim ayı da bayram. Nasıl olur bilemedim. Hayırlısı.. İnsan motive olduğunda tedavi ertelenince kötü oluyor.. Ne yapalım.. Sonu iyi olsun.
Teşekkür ederim cnm bebişlerimi aldım geldim bakalım artık
Sen bizden 1 hafta büyük olucaksın
Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın
olsun teyzesi senin çocuklar el öpmeye gelir bize
inş hayırlısı ile bebişlerinin ikiside sana sıkı sıkı tutunsunlar canım darısıda buradaki bildiğimiz ve bilmediğimiz evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimize olsuninş
canım tedavisi benim kadar ertelenen aranızda yoktur heralde haziranda başlamak için doktora gittim yumurtalıkta koca bir ur çıktı vardır bunda hayır dedik temmuzda ameliyat oldum tam herşey düzeldi tedavite başlıyorum diye sevindim sol yumurtalıkta çatlama boyuntunda koca yumurta oluşmuş bu seferde doğum kontrol hapı aldım geldim nasip ağustos sonu tedaviye başlamakmış rabbim herşeyin biz üzerine gitsekte saatini tain etmiş bir yapmaya çalışsakta manisi bir şekilde oluyo geç olsunda güzelim güç olmasın sonu hayırlı olsun inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
selam kızlar ben geldimmmmmmm
ebrulim çok sevindimdua et bizede nolur hamişlerin duası kabul olurmuş
mirage tatlım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 6 yıl önce maalesef sayı problem üzme kendini ben üzülmüyorum çünkü biliyorumki rabbim kendine dua eden kullarının ellerini boş göndermeye utanırmış inanıyorum olacak bigün
immortalwoman tatlım bak sitelerde yazıyor 2-7 gün arası test alınıyor spermiyogramda sıkıntı etme dedim sana gün fazla olursa hareketlilik azalıyor mesele bu erteleme tedavini
ilknur havin haydin kızlar görelim sizleride darısı başımadarısı başıma hepimizin başına
Teşekkür ederim cnm bebişlerimi aldım geldim bakalım artık
Sen bizden 1 hafta büyük olucaksın
Canım sen de çok badireler atlatmışsın. İnşallah Rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle ödüllendirecekBize düşen sabır ve tevekkül.. Ben de sabrediyorum. :13:
canım sen clinarttasın ben farabide öyle değil mi??
Allah tamamına erdirsin Suerciğim.. İnşallah sımsıkı tutunacaklar annesine..Dualarımız seninle ..
ebruli tebrik ederim canım.Allah ım saglıkla kucagına aldırmayı nasip etsin inşallahhhh....
gamze canım herşeyde bir hayır vardır.sakın üzülüp isyan etme canım...Yüce Rabbim den sabır diliyorum senin için...inşallah ileride kavuşacaksın bebişlerine...
mirage canım listeye bakarken farkettim tedavin ertelenmiş. vardır bu işte de bir hayır. hem belki o zamana kadar spermcikler eskisi gibi yine çoğalır. üzülmedin değil mi?
bu arada beni sorarsanız yarın sabah opu m var.benim için dua ederseniz sevinirim.Allah yar ve yardımcımız olsun...iyi geceler herkese...
Gelirler tabi teyzesi senin elini öpmeye
bu arada doktorum bana cetrotide yazdı iğne 3 tane gonalf le bir kullanıyorum sanırsam mumuşların erken çatlamasını önlemek için varmı bu iğneyi kullanan
Yok tatlım ben de 450 ıu luk 2 adet gonal f ve 4 adey cerrotide kullanacağım. cetrotide e2 değerin yüksekse baskılamak amaçlı veriliyor çünkü e2 değeri yumurtalar büyüdükçe artıyor ve yumurta kalitesini bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?