yürek kabul edebilir mi kuzumm.. Allahım sabrını gücünü arttırsın.. yıkılamayız ki biz öyle bir lüksümüz yok.... acırız kanarız..ağlarız sızlanır zırlarız ama içimizdeki o umut ölmez.. ölmesinde...
tek bir sözüm bile yok ama buraya uğramadan edemiyorum. sizlerin umudu devam ettikçe bakacagım sanırım. pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun .
çalışmıyosun sanırım havincim dimi?
amin canm inşallah Allahım bekleyen sabreden dileyen herkese ve içindede bizlere hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..amin..
et canım et kimin duası kabul olunur bunu rabbim bilir rabbim yarınki güzel mübarek günü müjdeleyen perşembenin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin
ilknur sana bişey söyleyimmi canım bu topiğe ilk yazmaya başladığımda hamile kalması için dua ettiğim kişeler vardı başkası için istemedikce kendi duanda kabul olmazya işte o dusturla özel dua yaptığım kişiler vardı biri yeşimdi rabbim onu farklı sınadı ve olmadı diğeri ebruli idi bir diğeri demetti biride sendin inş 2 güzel haberi aldım 3. de rabbimin izniyle alacağım şimdi test günü yaklaşan dığer arkadaşlarada dua ediyom dualarımız bir vesile rabbim kabul buyursun dualarımızı huzurunda
doğrudur canım ben sana diyorum ama o zamanlara yaklaştığımda bende de bu ruh olacaktır eminim
beklemek zor ve stress yapıyor ama bebişin varsa onları da strese sokma annesi sen mutlu olki güzel düşünki onlarda sana sımsıkı tutunsunlar
ilk tedavimde sonuç negatif dediklerinde her seye öfkelendim . en çok da kendime. şöyle yapmasaydım şuraya gitmeseydim... eşime kızdım anneme kızdım... bu defa hiç kimseye hiç bişey diyemiyorum. herşey o kadar güzeldi ki. o kadar mutluydum o kadar huzurluydum ki anlatamam. kahkahalarla güldüm transferim yapılırken hiç acı hissetmedim. bu kadar yolundayken herşey bu sonuç çok yordu beni. içimde sessiz sessiz ağlayan bi kadın var sanki. ama yüzüm gülümsüyor((
yok canım çalışmıyom evdeyim zaten benim vucud hassas çalışmayı denedim 15 gün hasta yattım eşimden azar çok işittim ondan şimdi evde hazır para yiyom :))
ohh en güzeli canım yeee:))
bende sırf bu tedavi süreci için ev hanımı olsaydım keşke dedim yanii:)
hepinize iyi geceler Allaha emanet olunnnn
canım rabbim hayırlısıyla inş bebeğini beklerken evde olmayı nasip etsin sana
çok sağol kuzummm.. duygulandırdın beni... hayırlısını versin rabbim hepimize....
anladım canım saol o zaman 2 gün izin alıyım ben
peki transfer sonrasında dr kaç gün yatmayı önerdi sizee
ayy çokmu soruyorum canım yaaa
gamzecim hemen yeniden denemek için bir engelin var mı? dondurulmuşun falan var mıydı?
benim 18 tane yumurtam oluştu ama sadece 2 tanesi canlıydı onlarında bir tanesi döllendi. bi önceki denememde tamamen ölmüştü opu bile yapılmadı. bu beni endişelendiriyor. embriyo dondurma işlemi hiç yapılamadı. mecburen 5 ay beklemem gerekiyor. vücudumun dinlenmesi için. eşimde bende memuruz cok şükür maddi yönden dertlenmiyorum nasıl olsa beş ayda koyarım bu parayı kenara .ama hadi yine ölürse yumurtalarım . dün sormuştum hani 250 mm gonal-f ile başladım size ne kadar veriliyor diye. bu yüzdeen merak ettim. acaba birden çok yüksek doz verilip çok sayıda yumurta oluşunca mı gelişemiyor yumurtalar. kafam çok karışık . doktorumla cok iyi anlaşıyoruz . cok rahat gidip geliyorum . ama bu soru işaretleri gitmiyor kafamdan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?