eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ilk tedavimde sonuç negatif dediklerinde her seye öfkelendim . en çok da kendime. şöyle yapmasaydım şuraya gitmeseydim... eşime kızdım anneme kızdım... bu defa hiç kimseye hiç bişey diyemiyorum. herşey o kadar güzeldi ki. o kadar mutluydum o kadar huzurluydum ki anlatamam. kahkahalarla güldüm transferim yapılırken hiç acı hissetmedim. bu kadar yolundayken herşey bu sonuç çok yordu beni. içimde sessiz sessiz ağlayan bi kadın var sanki. ama yüzüm gülümsüyor ((

tek bir sözüm bile yok ama buraya uğramadan edemiyorum. sizlerin umudu devam ettikçe bakacagım sanırım. pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun .

canım benim yaşadığımız sürece umut vardır hani elektirikler kesildiğinde her taraf kap karadır işte ben öyle bir karanlıktaydım hiç birşeyi umursamıyordum nasılsa çocuğumuz olmuyo o konu açıldığında kimseyi dinlemiyordum bile kimse anlamıyor derdsini çünkü ve birden karanlık ışığa döndü bu sefer ışığım vardı neden o ışığı umudum verken karanlığa mahkum edeyimki rabbim bazen güldürür bazen ağlatır bizi şükrümüzü eda edelim diye rabbime sığınalım her kapıyı o açıyo bize umudum oki sanada hayırlı kapılarını açacak sen yeterki istemekten vaz geçme

çalışmıyosun sanırım havincim dimi?
amin canm inşallah Allahım bekleyen sabreden dileyen herkese ve içindede bizlere hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..amin..

yok canım çalışmıyom evdeyim zaten benim vucud hassas çalışmayı denedim 15 gün hasta yattım eşimden azar çok işittim ondan şimdi evde hazır para yiyom :))

çok sağol kuzummm.. duygulandırdın beni... hayırlısını versin rabbim hepimize....

sağol canım... ne güsel yazmışın öle

bu acı tanıdık hepimize yıllardır gülümsüyor ama ağlıyoruz... ama mücadeleden vazgeçen gördün mü... ağla sızla... ama o heves bitmicek.. zor kuzum çok zor her birimize ayrı ayrı zor...
yürek yangın yeri bilmezmiyim.. ama dua et sığın rabbime güç verir elbet...

seminay84 canım kayseride nerde tedaviye başladın doktorun kim?
seninkide uzun protokolmüş sanırım benimkide uzundu hayırlı olsun tedavin canım

canlarım benim hepinizi allaha emanet ediyorum ben kaçar hayırlı huzurlu geceler hepinize her gün bir öncekinden güzel başlasın hepimiz için

canım kayseri tüpe Nurettin bey e gidiyorum,evet benim de uzun protokol,sonraki aya kaldı

çikolat kistim var ilk negatifim ona bağlı gözüküyo şuan
çünkü her şey harika gelşişmesine rağmen negatifi gördük
onu alalım dediler önce kisti, karar veremedik
sonra bi de uzun protokol uygulayalım dediler
hayırlısı ya
çok yoruldum ama ben................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

anladım canım saol o zaman 2 gün izin alıyım ben
peki transfer sonrasında dr kaç gün yatmayı önerdi sizee
ayy çokmu soruyorum canım yaaa

Ben sadece transfer günü dinlendim şimdi her işimi yapıyorum
Yatmıyorum özellikle yatınca zaman dahada geçmez bence
Doktor veya hemşire aman yat dinlen demedi canım
Tabi ağır işlerden kaçınmak lazım

gamzecim hemen yeniden denemek için bir engelin var mı? dondurulmuşun falan var mıydı?[/QUOTE]

benim 18 tane yumurtam oluştu ama sadece 2 tanesi canlıydı onlarında bir tanesi döllendi. bi önceki denememde tamamen ölmüştü opu bile yapılmadı. bu beni endişelendiriyor. embriyo dondurma işlemi hiç yapılamadı. mecburen 5 ay beklemem gerekiyor. vücudumun dinlenmesi için. eşimde bende memuruz cok şükür maddi yönden dertlenmiyorum nasıl olsa beş ayda koyarım bu parayı kenara .ama hadi yine ölürse yumurtalarım . dün sormuştum hani 250 mm gonal-f ile başladım size ne kadar veriliyor diye. bu yüzdeen merak ettim. acaba birden çok yüksek doz verilip çok sayıda yumurta oluşunca mı gelişemiyor yumurtalar. kafam çok karışık . doktorumla cok iyi anlaşıyoruz . cok rahat gidip geliyorum . ama bu soru işaretleri gitmiyor kafamdan .

gamzecim hemen yeniden denemek için bir engelin var mı? dondurulmuşun falan var mıydı?

benim 18 tane yumurtam oluştu ama sadece 2 tanesi canlıydı onlarında bir tanesi döllendi. bi önceki denememde tamamen ölmüştü opu bile yapılmadı. bu beni endişelendiriyor. embriyo dondurma işlemi hiç yapılamadı. mecburen 5 ay beklemem gerekiyor. vücudumun dinlenmesi için. eşimde bende memuruz cok şükür maddi yönden dertlenmiyorum nasıl olsa beş ayda koyarım bu parayı kenara .ama hadi yine ölürse yumurtalarım . dün sormuştum hani 250 mm gonal-f ile başladım size ne kadar veriliyor diye. bu yüzdeen merak ettim. acaba birden çok yüksek doz verilip çok sayıda yumurta oluşunca mı gelişemiyor yumurtalar. kafam çok karışık . doktorumla cok iyi anlaşıyoruz . cok rahat gidip geliyorum . ama bu soru işaretleri gitmiyor kafamdan .

anladım canım. Allah işinizi rast getirsin inşallah bir dahakine. gonal f ile ilgili birşey diyemiyorum ben daha hiç tedaviye başlayamadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…