merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.
off inanamıyorum tedavimin 2 ay daha ertelenmiş olduğuna yaaa.
canim ben kayseri acibademde yaptirdim doktorum turgut aydin...nasilsin birazdaha iyisin sanirim gamzecim
çok üzüldüm canım ama rabbim yüzümüzü güldürecek elbettt sen içindeki umudu öldürme.... Diyorum demesinede hepimiz biliyoruz bunun ne kadar zor olduğunu nasıl bir acı olduğunu... Bilk tedavimde sonuç negatif dediklerinde her seye öfkelendim . En çok da kendime. şöyle yapmasaydım şuraya gitmeseydim... Eşime kızdım anneme kızdım... Bu defa hiç kimseye hiç bişey diyemiyorum. Herşey o kadar güzeldi ki. O kadar mutluydum o kadar huzurluydum ki anlatamam. Kahkahalarla güldüm transferim yapılırken hiç acı hissetmedim. Bu kadar yolundayken herşey bu sonuç çok yordu beni. Içimde sessiz sessiz ağlayan bi kadın var sanki. Ama yüzüm gülümsüyor((
merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.
merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :))
mrb bende iğnelerime devam ediyorum.bende de haşimato var..sen gebelik testiyle birlikte tsh mı ölçtüreceksin??
merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :))
Herkeze merhaba ,hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda,mirage benide listeye eklermisin ,ege üniv. sebepsiz infertile,2 aşılama sırada tüp bebek ,
mrb bende iğnelerime devam ediyorum.bende de haşimato var..sen gebelik testiyle birlikte tsh mı ölçtüreceksin??
inşallah tutulur bebeklerin sana..bu arada kaç tane transfer edildi??
ekledim canım. yaşını da söyler misin?
Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insaAllah canim:)
merhaba canım amin inşallah hepimizin tutunur
geçen sene hamile kalmıştım ve bthcg yle baktırdım ama iş işten geçmişti tsh fırlamış kontrol altına alana kadar 10 gün geçti bebeişimi düşürdüm allah kimseye vermesin bi daha yaşatmasın
bu sefer allah nasip ederse beta hcg den önce baktırıcam 5-6 gün sonra inşallah bakalım ii bi dahiliyeci buldum
kesin olarak tiroidden mi bilmioruz ama muhakkak etkisi oldu işimi şansa bırakmıycam bu sefer he beta hcg çıkar çıkmaz onu sonra görücez ama tsh da oynama var mı,işte t4 e özellikle baktırıcam.
nur hilal hanım mı bahsettiğin???
kuzum ben inancımı bu sabah biraz daha kaybettim artık her wc sabahları eziyet kıvrım kıvrım oluyorum sancıdan....ishal bile oldum düşün. tam kırmızı halim var...biraz saldım gibi ama rabbim çok büyük. ol demediyse çare yok...
ben doktorla genel de görüşmüyorum mayada da sonucumu zaten ank gittiği için.. hamilelik olursa bilemiyom kimselere güvenemicekmişim gibi ama o bana uzak bir durum şimdi...
yarın eşim yok bu arada ebrucum. o yanımda olsun ki .. şimdi arabayla giderim ben o duyguyla naparım sonra :) kaçarım belkim:)10:
evet canım daha iyiyim. bende kayserideyim. erc kartalda zeki bey var ona gidiyorum . kayseri tüp bebek merkezinde yapılıyor tedavim.
benide ekler misiniz arkadaşlar yaşım 31,dün oldu transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?