ebru dün hemşireleri 757 çıkmış sonucu diye turgut beye söylerken ben turgut beyin yanındaydım,dedim ne güzel,acaba bizim topicten biri mi
beni de nurettin bey turgut beye göndermişti danışmak için
isim de sölediler aklımda kalmadı ama rakamdan eminim
o zaman senden önce ben mi duymuşum
darısı başımıza inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
gamzecim hemen yeniden denemek için bir engelin var mı? dondurulmuşun falan var mıydı?
merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.
Her doktorun yaklaşımı dozu kararı ilacı ayrıdır. bir yerde farklı yaptıgı uygulamayı başka birşeyi daha değiştirerek dengeler ama bence kafamızdakileri onlara baskı uygulamadan sorup, doktorumuza guvenmek lazım neticede tedavi onların elinde ve bu işi iyi yapmak isteyeceklerdir.inşallah bir dahakine herşey daha iyi olur gamzede..
aminn canim insallah cok sagol evet benim o ama benden once duymadin malesef:) ben bulundugum sehirde yaptirdim turgut beyi aradim soyledim sonucumu...evet insallah darisi hepinize
kızllaaarrr neler olmuş yaaa eşimin eniştesi hastanede yatıyor ş.dışından geldiler bende işe başladım gündüz işteyim akşam misafir bakamadım kaç gündür...
hamişler çıkmışşş ayyy nasıl umutlandımm :))) hayal için sihirli yöntem falan demişler o neki yaaa??? çokk merak ettimm çok heyecanladımmm
tüm hamişlerimiizi tebrik ediyorumm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin tedaviye başlayanların yardımcısı olsun rabbimm....
herkese iyi akşamlar kızlarrrrr
çok güzel haberler var maşallahh
ebru hayal demet çok sevindim kızlarrrr Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
unuttuğum varmı başka gebe olan ya kaçırdım
kızlar bende bugün kontrole gittim aynı dozda devam et dedi yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekarr gel dedi
haftaya çarşamba büyük ihtimal olur dedi kendini ona göre hazırla dedi
ama transfere mi yumoş toplamaya mı çrş. dedi anlamadım kızlar sizce??
ebruli sen nerede yaptırmıştın canım ya
benim 18 tane yumurtam oluştu ama sadece 2 tanesi canlıydı onlarında bir tanesi döllendi. bi önceki denememde tamamen ölmüştü opu bile yapılmadı. bu beni endişelendiriyor. embriyo dondurma işlemi hiç yapılamadı. mecburen 5 ay beklemem gerekiyor. vücudumun dinlenmesi için. eşimde bende memuruz cok şükür maddi yönden dertlenmiyorum nasıl olsa beş ayda koyarım bu parayı kenara .ama hadi yine ölürse yumurtalarım . dün sormuştum hani 250 mm gonal-f ile başladım size ne kadar veriliyor diye. bu yüzdeen merak ettim. acaba birden çok yüksek doz verilip çok sayıda yumurta oluşunca mı gelişemiyor yumurtalar. kafam çok karışık . doktorumla cok iyi anlaşıyoruz . cok rahat gidip geliyorum . ama bu soru işaretleri gitmiyor kafamdan .
ilknur canim nasilsin nasil gidiyor
testi aksaray hastanesinde yaptiricam demistin zeki bey var orda onami gideceksin benim yaptirdigim yerde aksaray hastanesinin bir kolu desem yanlis olmaz heralde aksaray hastanesinde fatih demirci vardi buraya gecmis her bolumden bir doktor buraya yeni actiklari yere gecmis bugun gittim fatih bey yokmus aksaray hastanesine gitmis sezeryan varmis acil gitmis bende kan verdim geldim ama bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum mayaya gidicem birde nur hanimi denemek istiyorum
ilknur canim yarin yaptirsanda cikar ama yinede sen bilirsin
adetıme cokaz kaldı cokheyecanlıyım haftaya baslıyorum bende tedavıye ınsaallah
hamile arkadsları tebrık edıyorum darısı hepimiizn basına
off inanamıyorum tedavimin 2 ay daha ertelenmiş olduğuna yaaa.
nasıl 2 ay daha ertelen di ne oldu kuzum farklı bir gelişmemi var.. bildiğimiz durum mu??
bildiğimiz durum tatlım ya, bu kistleşmiş yumurta düzelmiş olsa bile opusu mopusu bayrama denk gelecek bu defa. esas adamlar ortada olmaz diye ertelenecek kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?