eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

aminn canim insallah cok sagol evet benim o ama benden once duymadin malesef:) ben bulundugum sehirde yaptirdim turgut beyi aradim soyledim sonucumu...evet insallah darisi hepinize

gamzecim hemen yeniden denemek için bir engelin var mı? dondurulmuşun falan var mıydı?

benim 18 tane yumurtam oluştu ama sadece 2 tanesi canlıydı onlarında bir tanesi döllendi. bi önceki denememde tamamen ölmüştü opu bile yapılmadı. bu beni endişelendiriyor. embriyo dondurma işlemi hiç yapılamadı. mecburen 5 ay beklemem gerekiyor. vücudumun dinlenmesi için. eşimde bende memuruz cok şükür maddi yönden dertlenmiyorum nasıl olsa beş ayda koyarım bu parayı kenara .ama hadi yine ölürse yumurtalarım . dün sormuştum hani 250 mm gonal-f ile başladım size ne kadar veriliyor diye. bu yüzdeen merak ettim. acaba birden çok yüksek doz verilip çok sayıda yumurta oluşunca mı gelişemiyor yumurtalar. kafam çok karışık . doktorumla cok iyi anlaşıyoruz . cok rahat gidip geliyorum . ama bu soru işaretleri gitmiyor kafamdan .[/QUOTE]

merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.

merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.

Her doktorun yaklaşımı dozu kararı ilacı ayrıdır. bir yerde farklı yaptıgı uygulamayı başka birşeyi daha değiştirerek dengeler ama bence kafamızdakileri onlara baskı uygulamadan sorup, doktorumuza guvenmek lazım neticede tedavi onların elinde ve bu işi iyi yapmak isteyeceklerdir.inşallah bir dahakine herşey daha iyi olur gamzede..

inşallah canım... sadece kafama takıldım doktorum çok iyi çok seviyorum. benim kafamdakiler saplantı boyutunda değil çok şükür. umarım bi daha ki sefere olur

cok tesekkurler kizlar darisi sizlere insallah
ebruli sen nerede yaptırmıştın canım ya

canim ben kayseri acibademde yaptirdim doktorum turgut aydin...nasilsin birazdaha iyisin sanirim gamzecim

merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.[/QUOTE]

merhaba ,
benım sayım çok fazla sayı oldugundan düşük 137,5 ile başladık 150 ve 187,5 ile devam ediyorum 9. gun bugun
ama az önce doktordan geldım. 4-5 tane gelişen var dedi .Çok az değil mi sizce???
offf (

ilknur canim nasilsin nasil gidiyor
testi aksaray hastanesinde yaptiricam demistin zeki bey var orda onami gideceksin benim yaptirdigim yerde aksaray hastanesinin bir kolu desem yanlis olmaz heralde aksaray hastanesinde fatih demirci vardi buraya gecmis her bolumden bir doktor buraya yeni actiklari yere gecmis bugun gittim fatih bey yokmus aksaray hastanesine gitmis sezeryan varmis acil gitmis bende kan verdim geldim ama bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum mayaya gidicem birde nur hanimi denemek istiyorum

ilknur canim yarin yaptirsanda cikar ama yinede sen bilirsin

nur hilal hanım mı bahsettiğin???

kuzum ben inancımı bu sabah biraz daha kaybettim artık her wc sabahları eziyet kıvrım kıvrım oluyorum sancıdan....ishal bile oldum düşün. tam kırmızı halim var... biraz saldım gibi ama rabbim çok büyük. ol demediyse çare yok...
ben doktorla genel de görüşmüyorum mayada da sonucumu zaten ank gittiği için.. hamilelik olursa bilemiyom kimselere güvenemicekmişim gibi ama o bana uzak bir durum şimdi...

yarın eşim yok bu arada ebrucum. o yanımda olsun ki .. şimdi arabayla giderim ben o duyguyla naparım sonra :) kaçarım belkim:) 10:

bildiğimiz durum tatlım ya, bu kistleşmiş yumurta düzelmiş olsa bile opusu mopusu bayrama denk gelecek bu defa. esas adamlar ortada olmaz diye ertelenecek kesin.

tedavi olabilsek bi dert olamasak çok daha büyük bir dert yafffff. kuzum sabır ne zor şu sabır ama elimizden tek gelen bu.. bayram kargaşasına sokma kendini... sonrasına bırak kendini... off insan yazıcak bir şey bulamıyor bizim acılarımızın da bir sonu olucak İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…