eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mrb canım evt nuri bey benim doktorum transferim oldu suan bekleme sürecindeyim açıkcası canım ben nuri beydende merkezdende de çok memnun kaldım senin memnun kalmamanın sebebi ne canım merak ettim

ne aşamadasın, neler yaptın görüşmeyeli? bu arada sana da mı mikro yapılacak?

E2'in yuksekse tedavin ertelenmez ki! Benim de ilk tup denemem de E''im yuksekti. duşurmek için 3 gün cetrocide kullandım ve sonra tedaviye başladık. 4 kaliteli yumurta elde edildi.

canım dr um şöyle izah etti, eğer e2 yüksek çıkarsa ohss olma durumu var, yada rahim kalınlığı çok olursa bebeğin tutunma olasılığı düşer dedi. çok şükür ki e2 ii çıktı fakat rahim kalınlığı normalden fazla bu da tutunmayı olumsuz etkileyebileceği için opu yaparız yumurtaları dondurur rahmi tutunmaya daha elverişli hale getirir o zaman transferi gerçekleştiririz dedi. yani ertelenmeden kastettiğim bu. yoksa çatlatma iğnemi dün gece yaptım yarın sabah opu var. duruma göre transfer yapıladabilir, ertelenedebilir. bu arada 2. denememde histeroskopi yapmak istedi drum ama tansiyon problemim olduğu için bayıltamadılar erteledik sonrada fırsat olmadı hemen tedaviye başladık nitekim de o ay başarılı oldum. fakat gebeliğim sadece10 hafta sürdü. durum bu canım

herkese iyi akşamlar,
kızlar yarın sabah opum var, bu yüzden de dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var. inş kaliteli yumurtalarım vardır, inş döllenme gerçekleşir ve inş problemsiz şekilde bu ay dondurmaya gerek kalmadan transferim gerçekleşir.. tabi önce hakkımda hayırlısı neyse o:) allah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inş...

tebrik ederim canım. Umarı sağlıkla bebeğini kucagına alırsın.

insallah canim sagol

haklisin canim bende hayal 32 sanmistim ama o degilmis neden bu hamile olan arkadas kendisi soylemiyorda arkadasi soyluyor onuda anlamis degilim yani neyse
tesekkurler miragecim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle ikiz gibi 2 hafta sonra keseyi gormek icin gidicez insallah

mrb canım evt nuri bey benim doktorum transferim oldu suan bekleme sürecindeyim açıkcası canım ben nuri beydende merkezdende de çok memnun kaldım senin memnun kalmamanın sebebi ne canım merak ettim
ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.

canım benim rabbim yumurtalarının sağlıklı toplanıp sağlıklı döllenmesini nasip etsin

ebruli canım rabbim sağlıklı sıhatli evladını kucağına almanı nasip etsin

canım inş bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur rabbim seninde tüm test için gün sayan anne adaylarınında rabbim pozitifi görmesini nasip etsin

canım ne güzel değişime saçlardan başlamışsın yumuşlarda güzel gelişmiş canım sen opuda uyu orda en güzel uykunu yapıyon bizde yumurtaların sağlıklı olması sağlıklı döllenmesi için dua edelim

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :))

canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur 11 gün sanra güzel haber verirsin bize

off inanamıyorum tedavimin 2 ay daha ertelenmiş olduğuna yaaa.

canım bizler na kadar acele etsekte bizde daha iyi herşeyi gören rabbim bizim hakkımızda hayırlı olanı bildiği için bize bekleme düşüyo geç olsunda güç olmasın bu kadar beklediğine sonunda değecek canım rabbim seninde kucağını dolduracak inş

bilmiyorum valla havin dua ediyorum bol bol 23.30 da bugün iğnem yapılacak ctsi 8.30 da merkezdeyim kısmetse opu için çarşambada transfer olur sen napıyosun bakalım kaçıncı gün oldu

inşlh canım kavuşursun bebeğine.kimse bebek hasreti çekmesin...allahım isteyen herkese nasip etsin inşlh...

amin canım amin tüm isteyenlerede banada rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimizin bu tedavileri son tedavisi olur

ne yazık kki ben de bankacıyım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ahh ahh sen anlarsın benim halimden bizim birer insan olduğumuz unutuluyor bankalar tarafından ne yazıkki

yaşadığımız bu süreç işimizle taban tabana zıt ne yazıkki

Allah yardımcımız olsun

bilmiyorum valla havin dua ediyorum bol bol 23.30 da bugün iğnem yapılacak ctsi 8.30 da merkezdeyim kısmetse opu için çarşambada transfer olur sen napıyosun bakalım kaçıncı gün oldu

canım opu uyuyosun yumurtaları toplanıyo uyandığında kişiden kişiye değişiyo ağrı olayı benden az yumurta toplandığı için hiç ağrım olmadı inş seninde hafif olur anlamazsın ve yumurtaların sağlıklı döllenir ondan sonra transfer gününü beklersin bebişlerine kavuşmak için

ben ne yapayım uyuyom uyanıyom gün dolduruyom rabbime dualar ediyom bebeğim beni bırakmasın sıkı sıkı tutunsun diye rabbim büyük ol desin herşey olur onun izniyle bende bebeğimi sağlıklı sıhatli kucağıma alacağım buna inancım sonsuz

Son düzenleme:
yok canım daha var test günüme gün sayıyom işte dua et hayırlı güzel haberle başlığa geleyim

bende ön görüşmeye gittim.ekimde başlamayı planlıyorum.ama eşimin morfolojisi sıfır sperm 600 000 hareket yüzde 20.bu değerlerle nasıl olacak bilmiyorum.kromozom testi istediler onu da yaptırdık daha sonuç çıkmadı.bilmiyorum vala hiç umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…