merhaba gamzear sen nuri delikara da tüp bebek tedavisi olmuşsun galiba nuri beyde benim de bir denemem var memmnun kalmadım sen memnunsun galiba sana ilgisi nasıldı.bazıları nuri beyin çok esprili ve sıcak kanlı olduğunu düşünüyor bana öyle gelmedi ama bilemiyorum belkide ben yanıldım.bana biraz yardımcı olabilirsen sevinirim...
canım benim ya bizlerin bebişi olmadığı için eminim hepimizin içinde sessizce ağlayan bir kadın var aynen benim de yüzüm gülüyor sanki mutluyum dışardan maskem var sanırım...
mirage haklısın ben hayal_32 aslında nickimi değişmek istiyorum yaşım 33 oldu nick hala 32....keşke doğal hamile olsaydım ama malesef o hayal2012 uzun zamandır yazdığını görmedim buraya...
E2'in yuksekse tedavin ertelenmez ki! Benim de ilk tup denemem de E''im yuksekti. duşurmek için 3 gün cetrocide kullandım ve sonra tedaviye başladık. 4 kaliteli yumurta elde edildi.
tebrik ederim canım. Umarı sağlıkla bebeğini kucagına alırsın.
bu arada birşeye dikkatinizi çekeyim. topicimizde 2 tane hayal var. bu bahsi geçen bizim bildiğimiz hayal değil galiba. bize yazan hayal32 idi, 22 eylülde tedaviye başlayacaktı. karışmasın diye söyleyeyim dedim. tabi diğer hayal arkadaşımız için de çok sevinçliyiz o ayrııı.
harikasın ebruli, değerlerine alkış :))))) ikiz herhalde de mi bu değerle?
ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.mrb canım evt nuri bey benim doktorum transferim oldu suan bekleme sürecindeyim açıkcası canım ben nuri beydende merkezdende de çok memnun kaldım senin memnun kalmamanın sebebi ne canım merak ettim
herkese iyi akşamlar,
kızlar yarın sabah opum var, bu yüzden de dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var. inş kaliteli yumurtalarım vardır, inş döllenme gerçekleşir ve inş problemsiz şekilde bu ay dondurmaya gerek kalmadan transferim gerçekleşir.. tabi önce hakkımda hayırlısı neyse o:) allah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inş...
arkadaslar bugun tekrar test yaptirdik ilk degerim 757.8 cikmisti bugun 1350 kusur cikmis esim aldi sonucu ben gitmedim esim soyledi telefonda ama misafir vardi 1350nin gerisini anlamadimama onemide yok zaten guzelce yukselmis onemli olan bu benim icin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhh
kızlar merhaba, benim de salı günü transferim oldu. isallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ben de kan pıhtılaşması sorunu olmadığı halde doktorum bana kan sulandırıcı iğne verdi. Size de kan sulandırıcı verdiler mi? Tarnsferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben progrsteron, estorefem ve kan sulandırıcı kullaıyorum. Cevao verirsenz sevinirim.
evet kızlar geldim sonunda son kontrolümdende mumuşlar ortalama 17mm civarında ve bunun çok çok iyi olduğunu söyledi doktor iğneler bitti sadece akşam çatlatma iğnem yapılacak ve ctsi opu olcak içim kıpır kıpır ya kuaföre gittim saçlarıımı kestirdim bide fön keyfim yerine geldi ama sağolsun kocam kıskandığından arabada resmen savurdu saçlarımı bozulduaynen böyle oldu işte uyuz ya valla neyse genel olarak mutluyum bugün
merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :))
canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur 11 gün sanra güzel haber verirsin bize
off inanamıyorum tedavimin 2 ay daha ertelenmiş olduğuna yaaa.
canım transferin olmuştu sonucun henüz belli olmadı değil mi?
günaydın bacular az önce nete daldım haşlama olsun diye koyduğum yumurtam suyu kalmamış patladııııçok güldüm
yok canım daha var test günüme gün sayıyom işte dua et hayırlı güzel haberle başlığa geleyim
inşlh canım kavuşursun bebeğine.kimse bebek hasreti çekmesin...allahım isteyen herkese nasip etsin inşlh...
ne yazık kki ben de bankacıyım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bilmiyorum valla havin dua ediyorum bol bol 23.30 da bugün iğnem yapılacak ctsi 8.30 da merkezdeyim kısmetse opu için çarşambada transfer olur sen napıyosun bakalım kaçıncı gün oldu
yok canım daha var test günüme gün sayıyom işte dua et hayırlı güzel haberle başlığa geleyim
canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur 11 gün sanra güzel haber verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?