eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

CANIM AYNEN anti tpo korkunç yüksek bendede ilacımı hiç aksatmadım ben ama yinede kurtaramadım bebeğimiz kontrol altına almak 10 gün sürüyor ve korkunç baş dönmeleri ben izinde alamadığım için o şekilde çalıştım daha önceki bebeğimde çok pişmanım kesinlikle istirahat et bu sefer allahım nasip ederse kesinlikle işe gitmiycem tehlikeye atmıycam bebeğimi ( ne yazıkki ben bankacıyım ((ev hanımı olmayı çok isterdim.

arkadaslar bugun tekrar test yaptirdik ilk degerim 757.8 cikmisti bugun 1350 kusur cikmis esim aldi sonucu ben gitmedim esim soyledi telefonda ama misafir vardi 1350nin gerisini anlamadim ama onemide yok zaten guzelce yukselmis onemli olan bu benim icin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhh

merhaba canım kaliteli olması içinde bazen az yumurtlamamızı isteyebiliyor doktorlar.polikistik mi var sende?bende de o var çok tu 150 vursuk 9 gün 26 tane oldu 13 ü döllenmeye uygun dendi sonra 9 una uygulandı ve 6 sı döllendi yani kalitede önemli sakın dert etme önemli olan kaliteli olmaları,hayırlısı canım[/QUOTE]

evet canım polikistik var
neyse biraz içim rahatladı sayende ... ama ne bileyim sonuçta 4-5 ne toplanırsa ya hiç biri kaliteli olmazsa diye düşünüyor insan.
umarım yanılırım az ve öz olur

ne yazık kki ben de bankacıyım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar merhaba, benim de salı günü transferim oldu. isallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ben de kan pıhtılaşması sorunu olmadığı halde doktorum bana kan sulandırıcı iğne verdi. Size de kan sulandırıcı verdiler mi? Tarnsferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben progrsteron, estorefem ve kan sulandırıcı kullaıyorum. Cevao verirsenz sevinirim.

Ay ebruli canım hamilelik takvimi çokkk yakışmış ya valla
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

evet kızlar geldim sonunda son kontrolümdende mumuşlar ortalama 17mm civarında ve bunun çok çok iyi olduğunu söyledi doktor iğneler bitti sadece akşam çatlatma iğnem yapılacak ve ctsi opu olcak içim kıpır kıpır ya kuaföre gittim saçlarıımı kestirdim bide fön keyfim yerine geldi ama sağolsun kocam kıskandığından arabada resmen savurdu saçlarımı bozuldu aynen böyle oldu işte uyuz ya valla neyse genel olarak mutluyum bugün

merhaba arkadasim hosgeldin hayirli olsun transferin insallah guzel sonuc alirsin..bende oyle bir sorun yoktu ama banada kan sulandirici igne verdi canim bunlara fazla takilma bana progesteron ve clexane igne, elevit, estrofem verdi

Ay ebruli canım hamilelik takvimi çokkk yakışmış ya valla
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

tesekkurler mervecim aminnn insallah

teşekkür ederim. Çok içim rahatladı. hayırlı uğurlu olsun, Allah kucagına almayı da nasip etsin

herkese günaydın, doktora gidiyorum benim için dua edin lütfen e2 yüksek çıkmasın ve tedavim ertelenmesin(

E2'in yuksekse tedavin ertelenmez ki! Benim de ilk tup denemem de E''im yuksekti. duşurmek için 3 gün cetrocide kullandım ve sonra tedaviye başladık. 4 kaliteli yumurta elde edildi.

tebrik ederim canım. Umarı sağlıkla bebeğini kucagına alırsın.

hayırlı olsun canım. taransferden sonra bana sadece cronejel ve folik asit verdi.onun haricinde başka birşey kullanmıyorum

Asla kendine bunu yapma. Aklına bu düşünceler gelse bile saçmalama de kendi kendine. Losemiye yakalanan bir tanıdık hastanye yattıgında asla neden ben demedi. Bu bir sureç demekki hayatımın bu doneminde bunları yaşamam gerekiyormuş dedi. Agbisi ben kanser oursam asla tedavi almayacagım dedi. Cunku gerçekten cok zorlu bir sureç. Tam 8 ay hastanede yattı. kemoterapiler radyoterapiler çok agır geçti. surekli olumun eşiğine geldi. akyuvarları yani beyaz kurelerinin sayısı surekli duşuyordu. onların düşmesi demek bağışılık hucrelerinin duşmesi yani savaşçılarının düşmesi demekti bu durumda tum enfeksiyonlara açık hale geldi. 8 ayın sonunda hastaneden çıktıgında doktor enfeksiyon riskinin yuksek oldugunu evden cıkmaması gerektiğini soyledi. o ise tam tersini yaptı. haftanın neredeyse 5 gunu dışarı çıktı. ustune ustluk otobuş kullanıyor ve parti çalışmaları nedeniyle surekli kalabalık içinde. bir sefer enfeksiyon kapıp hastanelik de oldu ama yine vazgeçmedi aynen yaşamına devam etti. ugraştığı işler onu mutlu ediyordu çünkü. sonuç olumlu 4 senedir yaşıyor . geçtigimiz mayıs ayında asla bir daha akyuvar sayısının artmayacagı soylendiği halde arttı. gecensubat da deger atrmış. once umursamamış herhalde yanlışolcum yapılmış olmalı demiş. tekrar test bile yaptırmamış. bir sonraki kontrolunde inanılmaz bir gerçekle karşı karşıya kalınmış. gerçekten degerler artmış. temmuz'da da normal insandaki seviyeye gelmiş. bu arada kanser oldugunu ogrendiginde bu insan tekrar sigara başladı ve yaklaşık 1 paket de sigara içiyor.

Şunu demek istiyorum asla bana niye oldu bu deme. bu bir sureç. Çocuk olsa iyi olur bende kendimi bildigimden beri isteiyorum bebek sahibi olmak ama demek ki yaşamamız gereken bir sureçmiş bu. Eşim ne der biliyormusun! Çocuk ozlemi ırkın devamı içgudusel duygusundan geliyor. sonuçta herkes yook olup gidiyor onemli olan insan ırkının devamı. Boyle bakınca olsada olur olmasada. hayat neden olmuyor diye kendi kendimizi kahretdecek kadar uzun değil. Uzulme sakın kendini suçlama. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar iyi sonuçlar alırsın.

Ayrıca ben 2006 yılında hepatit b taşıyıcısı oldugumu ogrendim. 2 gun yıkıldım ama sonra hızla internet ve doktorlardan bilgi aldım ve toparlandım aklımdan bile çıkardım. durumum gayet iyi. degerlerim iyi.Sağlıklı bir taşıyıcı olarak omur boyu devam etmek istiyorum. Şu anda hayatıma engel değil. mutlu bir yaşam surmeye gayret gosteriyorum. ilaç kullanmıyorum bu hormon ilaçları hariç ne yazık ki. Bunun dışında bana niye sorusunu sormuyorumç yapacak ve yanıt bulacak bir soru değil. demek ki yaşamamız gerekiyormuş.

Başka şeylerle ilgilen. Şurada birbirimizle bir çok şey paylaşıyoruz ama bazen burası bile bizi umutsuzluga surukluyor. k kalınca başkalarının hikayesinde istemeden kendimi onların yerine koyarak uzuluyorum. İnan bana değmez.

İlaçsız tup bebek hakkında bilgin var mı? rezerv azlıgında umut olablir deniliyor

derin. Sana histeroskopi yapılmadı mı? 3. gun yapılan muayenende doktorun durumu zaten gormuş olmalı. Yaşın ve fsh'ın goz onune alınınca histeroskopi de kurtaj yapılıp rahim kalınlıgının azaltılması faydalı olabiliyor bana yapıldı. Boylece bebk daha rahat tutunabiliyor . ayrıca bebek aspirini ya da coraspin kullandırttırıyorlar

150lik gonalf kullanıyorum adetin 3.günü test yapmadılarki bana geçen ay histeroskopi yapılırken 2.gün kan almışlardı

valla ben Ege universitesinde yaptırıyorum. geçen ayki degerinle bu ayki degerin her zaman aynı olmuyor ki. gerçi aşagı yukarı aynı olur ama tamamen degil. gecen ay fsh'ım 16 cıkmıştı e2 38 idi. bana 300 ıu gonal f yazdılar. eşimden dolayı iptal ettik tedaviyi . bu ay fsh'ım 10.6 e2 101. dolayısıyla dktprum reçetesi farklı. 250 ıu gonalf kullanıyorum. gecen ay folukuller vardı . bu ay polikistik over dendi. buna gore farklı tedavi uygulanıyor. nasıl olurda gecen ayki verilerle alttarafı bir kan testi yapmadan tedaviye karar verebilmiş bu doktor . hayret doğrusu. 3 ay once e2 degerim 120 cıktı diye tedaviye başlamadan once cetrotid iğne ile once e2 düşürüldü . sonra tedavi surecim başladı. e2 yuksekliği yumruta kalitesini bozar.

Gerçi senin fsh sanırım çok kotu değil. hatta iyi denebilecek bir duzeyde oldugundan 150 ıu yazmış ama yine de 3. gun testleri yapılmalıydı diyorum. aşılamalarınmda da tup de de 9 eylul'de Ege'de mutlaka once hormon tetkiki yaptırıyor

merhaba gamzear sen nuri delikara da tüp bebek tedavisi olmuşsun galiba nuri beyde benim de bir denemem var memmnun kalmadım sen memnunsun galiba sana ilgisi nasıldı.bazıları nuri beyin çok esprili ve sıcak kanlı olduğunu düşünüyor bana öyle gelmedi ama bilemiyorum belkide ben yanıldım.bana biraz yardımcı olabilirsen sevinirim...

hayal arkadasim hayirli olsun gozun aydin cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah

bu arada birşeye dikkatinizi çekeyim. topicimizde 2 tane hayal var. bu bahsi geçen bizim bildiğimiz hayal değil galiba. bize yazan hayal32 idi, 22 eylülde tedaviye başlayacaktı. karışmasın diye söyleyeyim dedim. tabi diğer hayal arkadaşımız için de çok sevinçliyiz o ayrııı.

harikasın ebruli, değerlerine alkış :))))) ikiz herhalde de mi bu değerle?

çok haklısın canım. ben de biliyorum ve hep düşünüyorum. Allah daha büyük dertler vermesin diye. hatta test sonuçlarımızı beklerken hep endişeleniyorum ya, diyorum ki kendi kendime insanlar ne sorunların test sonuçlarını bekliyor oluyorlar. ama işte bazen insanın ruhuna öyle bir vuruyor ki evlat hasreti, etraftaki çocuklu akrabaların, yakın arkadaşların, hamileler...söz geçiremiyorum bazen kafama, düşüncelerime. sonra silkeleniyorum. diğer söylediğinde de haklısın. burdaki mutlu hikayelerle seviniyoruz ama mutsuz hikayeler de bayağa kötü etkiliyor.

canım benim ya bizlerin bebişi olmadığı için eminim hepimizin içinde sessizce ağlayan bir kadın var aynen benim de yüzüm gülüyor sanki mutluyum dışardan maskem var sanırım...

mirage haklısın ben hayal_32 aslında nickimi değişmek istiyorum yaşım 33 oldu nick hala 32....keşke doğal hamile olsaydım ama malesef o hayal2012 uzun zamandır yazdığını görmedim buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…