3.gün. Ama tuvalete gitmeye bile korkuyorum. azcık sıkışınca da çok ağrım oluyor
ne biliiim allah iyi etsin herkesi.ew dedinde ewimi özledim yaw.neyse bişe kalmadı şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı.sonuç güzel olsun yeterki herşeye eyvallah
Canım transfer pazartesi değilmi sonra inşallah ertesi gün mü trabzona gideceksiniz?
angel meva kızlar ben yatıyorum çok geç olmuş yaa
Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum.Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler
canlarım hepinize hayırlı geceler dilerim rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin allaha emanet olun
3.gün. Ama tuvalete gitmeye bile korkuyorum. azcık sıkışınca da çok ağrım oluyor
günaydın kızlar ne güzel dün akşam hayır dualarınızı almışım
bu sabah 9 da aradılar merkezden 6 yumurtamın 3ü sağlıklı çıkmış 1i döllenmiş sadece
yarın gebelik aşısı için tekrar çağırdılar duruma göre öğleden sonrada transfer yapılabilirmiş
moralim öyle bozulduki içim bomboş kaldı bi anda
şuan orda cinsiyetini bile bilmediğim yavrum beni bekliyor ama bugün 2.gün yarına da bölünecekmi yada yaşıcakmı bilmiyorum
şoktayım inanın duyduğumdan beri ağlıyorum ama var bi hayrı diyorum kısaca
karnım hala anormal derecede ağrıyor rabbimden tek isteğim inş... o bebeğim yaşasın ve bana sıkıca tutunsun ona öyle çok ihtiyacım varki
eşim belli etmiyor ama yıkıldı bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum
dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar çünkü çok kötüyüm
a.s canim,benim yurt disinda tedavi goruyorum,peki sen ne asamadasin su an,tedavi oluyomusun?
bilmiyorum ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum diyorum ya bomboş oldum ağlayamıyorum bile içimi dökmek için kuzum orda beni bekliyor ben boşluktayım allaha sığındım sadece
bilmiyorum ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum diyorum ya bomboş oldum ağlayamıyorum bile içimi dökmek için kuzum orda beni bekliyor ben boşluktayım allaha sığındım sadece
Tatlım sadece dua et sana lazım olanda zaten 1 tane inşallah çok kalitelidir ve bebişin hayırlısıyla sana tutunur hiç sorgulama Rabbim böyle uygun görmüş pozitif ol ve inan gerisini Allah'a bırak.
günaydın kızlar ne güzel dün akşam hayır dualarınızı almışım
bu sabah 9 da aradılar merkezden 6 yumurtamın 3ü sağlıklı çıkmış 1i döllenmiş sadece
yarın gebelik aşısı için tekrar çağırdılar duruma göre öğleden sonrada transfer yapılabilirmiş
moralim öyle bozulduki içim bomboş kaldı bi anda
şuan orda cinsiyetini bile bilmediğim yavrum beni bekliyor ama bugün 2.gün yarına da bölünecekmi yada yaşıcakmı bilmiyorum
şoktayım inanın duyduğumdan beri ağlıyorum ama var bi hayrı diyorum kısaca
karnım hala anormal derecede ağrıyor rabbimden tek isteğim inş... o bebeğim yaşasın ve bana sıkıca tutunsun ona öyle çok ihtiyacım varki
eşim belli etmiyor ama yıkıldı bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum
dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar çünkü çok kötüyüm
güzel anne adayı ebrulim nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?