eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

böyle allengirli şeyler yapıyolarya bende sinir oluyorum.neyse adam gibi söyle sonra kıvırma.

peki kromozom hastalığı olanları nasıl tespit ediyorlar. bende de varsa nereden bileceğim

Canım tekrarlayan düşüklerde yapıloıyor o testler hem sana hemde eşine uygulanıyor
Ben kere düşüğüm oldu işte anladık bir tersilk olduğunu testler yapıldı ve gen bozukluğu olduğu çıktı[/QUOTE]

Anladım canım ya, inşallah eeeen sağlıklı spermlerle en sağlıklı yumurtalar birbirini bulur, ve çok sağlıklı bebişler getirir size. Benim babamın aileside de genetik hastalık var, ama bir tek babamı bulmamıs, bize de geçmemiş o hastalık. Ailenin diğer fertlerinde var. Umarım senın sonuclarında coooooook iyi olur

Ooo iyi hadi siz paçayı sıyırmışsınız
Canım işte uğraştırıcı bu işler rabbim kolay getrsin inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin

böyle allengirli şeyler yapıyolarya bende sinir oluyorum.neyse adam gibi söyle sonra kıvırma.

işte benim kızdığım noktada bu yani kimse anlamıyo beni umrumda değil ne doktor nede merkez
Ben kendime işime bakarım hani bu kadar emek verip niye heba ettireyim değil mi?
Kağıdı saklar gibi yaptı felan doktor işte sinir oldum bende o hemşirenin beni taklit etmesi felan
Çoğu insan normal karşılar belki ama o an öyle bir sinir harbi yaşıyodukki olmuyo yani

yok cnm gece gündüz sıcaklık farkı azdır.gündüzde öle çok soğuk olmaz gecede.ama biraz fazla yağmur yağar

Ohh ohh tamam neyse kuzum üşümesindee yağmurda yağsın berekketir
Trabzon ne güzel memlekettir şimdi yemyeşildir

Ohh ohh tamam neyse kuzum üşümesindee yağmurda yağsın berekketir
Trabzon ne güzel memlekettir şimdi yemyeşildir

aynen öyle yemyeşil küçük bir memleket fazla hareketli değildir sakindir ama güzeldir.buraya gelip bu insan kalabalığı trafik çilesini gördükten sonra memleketim kıymetini anladım :))

sen kızmakta çok haklısın bence.başta herşey güllük gülüstanlık anlatıyolar para alana kadar yumurta toplanmadan parayı almayı hiç unutmazlar.açık konuş herkeste ona göre işine baksın.maddi manevi az emek verilmiyor bu işe herkesin çok daha duyarlı olması lazım.

aynen öyle yemyeşil küçük bir memleket fazla hareketli değildir sakindir ama güzeldir.buraya gelip bu insan kalabalığı trafik çilesini gördükten sonra memleketim kıymetini anladım :))

inşallah kardeşim vesilesiyle gidip görmek isterim oraları
İstanbulun trafik çilesini bilmeyen yoktur herhaldee
canım burda bir oteldemi kalıyosunuz yoksa akrabada felan mı?

dün transfer yapıldı ya, ben dünden beri her tuvalette, gördüğüm her yapıyı acaba bu embriyo muydu diye yorumluyorum, çok komik birşeydir belki bu diye doktora da sormuyorum. Öyle ha deyince çamaşıra gelebilecek birşey mi bu 2. günde???

inşallah kardeşim vesilesiyle gidip görmek isterim oraları
İstanbulun trafik çilesini bilmeyen yoktur herhaldee
canım burda bir oteldemi kalıyosunuz yoksa akrabada felan mı?

inş cnm gel bekleriz.akrabalarım var ama karşıda onlar hastane burda olduğu için burda bir yer ayarladık maltepede bir misafirhanede kalıyorum

Aynen valla hah tamda dediğin gibi parayı aldık işimiz bitti gibisinden yaptılar zaten
Bunu yaşamayan elbette anlayamaz tabi bak sen kalkmış taa nerelerden gelmişsin evini yurdunu memleketini bırakıp
Kolay mı bu işler bu kadar

inş cnm gel bekleriz.akrabalarım var ama karşıda onlar hastane burda olduğu için burda bir yer ayarladık maltepede bir misafirhanede kalıyorum

Ayy canım memnunmusunuz peki misafirhaneden
Kısmet olursa bir gün karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz eşimle inşallah

hiç embriyo görmedim ama gelmez bence

Ayyy canım yaa güldürdün gece gece
Yok öyle olmazki adetle atılır zaten allah korusun inşallah bebeğin sana tutunmuştur
kanaman olur zaten tutmadıysada
peki sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

Ayy canım memnunmusunuz peki misafirhaneden
Kısmet olursa bir gün karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz eşimle inşallah

bende doğu ve orta karadeniz gezdim bikaç şehir ama batı karadenizde çok güzelmiş gezersniz inş.çok memnunuz misafirhaneden 5 yıldızlı otel gibi maşallah hiç böyle düşünmemişdik ama çok güzel burası.

Ayy bak heveslendim şimdi iyiceeinşallah nasip olur
İyi canım sevindim senin adına memnunsanız no problem

Ayyy canım yaa güldürdün gece gece
Yok öyle olmazki adetle atılır zaten allah korusun inşallah bebeğin sana tutunmuştur
kanaman olur zaten tutmadıysada
peki sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

3.gün. Ama tuvalete gitmeye bile korkuyorum. azcık sıkışınca da çok ağrım oluyor

ne biliiim allah iyi etsin herkesi.ew dedinde ewimi özledim yaw.neyse bişe kalmadı şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı.sonuç güzel olsun yeterki herşeye eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…