• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

dün transfer yapıldı ya, ben dünden beri her tuvalette, gördüğüm her yapıyı acaba bu embriyo muydu diye yorumluyorum, çok komik birşeydir belki bu diye doktora da sormuyorum. Öyle ha deyince çamaşıra gelebilecek birşey mi bu 2. günde???

canım banada dün transfer yapıldı.2 tane koyuldu. test tarihimiz aynı 4 ekim degil mi?ALLAH kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahh.sana kaç tane koyuldu?embriyo şu anda noktadan bile daha küçük olduğu için inanki farkedemeyiz bile.boşuna bakıp bulmaya calışma:))))bulamazsın zaten içindedir. Allah ım mucizesini hayırlısıyla bize de versin inşallah...
kızlar bu arada yatmak beni gercekten sıkıyo tuvalete kalkıyom sadece saat bası o kadar.hamile kalan arkadaslar siz sürekli yattınız mı?gercekten yatmak tutma olasılığını arttırıyor mu?

günaydın kızlar ne güzel dün akşam hayır dualarınızı almışım
bu sabah 9 da aradılar merkezden 6 yumurtamın 3ü sağlıklı çıkmış 1i döllenmiş sadece
yarın gebelik aşısı için tekrar çağırdılar duruma göre öğleden sonrada transfer yapılabilirmiş
moralim öyle bozulduki içim bomboş kaldı bi anda
şuan orda cinsiyetini bile bilmediğim yavrum beni bekliyor ama bugün 2.gün yarına da bölünecekmi yada yaşıcakmı bilmiyorum
şoktayım inanın duyduğumdan beri ağlıyorum ama var bi hayrı diyorum kısaca
karnım hala anormal derecede ağrıyor rabbimden tek isteğim inş... o bebeğim yaşasın ve bana sıkıca tutunsun ona öyle çok ihtiyacım varki
eşim belli etmiyor ama yıkıldı bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum
dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar çünkü çok kötüyüm

Miss angel canım henüz hiçbir şey bitmiş değil bekleyip göreceksin
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle hala umut var

canım hiç üzülme döllenmiş ya ona bak o bir tane kaliteli olur senin olurrr Allah ım canını verirse hiç ama hiçbişey önüne gecemez...RABBİM OL DEDİ Mİ OLUR

kızlar bişey sorcam bu yumurta kalitesi nedir benim bitane döllenmiş çünkü 9da aradılar 22 saat sonra yani şimdi benim bu mumuş 1.kalitemi oluyor bide diğer mumuşlarım ne oldu öldülermi yoksa döllenemedilermi kızlar yani geç döllenme gibimi
bide dün geceki rüyamı anlatayım size benim normalde sol bileğimde iki tane bileklik var ama rüyamda 1tanesi vardı kalın olan demin bilekliğime bakarken aklıma geldi herhalde o bi tane mumuşumdu :18::nazar:

Son düzenleme:
hiç üzülme hepimiz sonuçta tek bir yumurtadan olduk öyle değil mi inşaallah o tek yumurtan sağlıklı gelişir ve sana tutunur herşey Allah tan unutma dua et ben sana dua ediyorum ama ismini verirsen senin için özelen dua etcem sen de lütfen dualarında beni unutma :130:

mirage:
canım benim tedavim uzun protokoldü geç adet gördüm 12 eylül de gonal f e başladım benim e2 biraz düşüktü falan filan neyse yarın opu var inşaallah iyi olur sonuçlar :13:

bu arada negatif sonuç alan arkadaşlar çok üzüldüm inşaallah rabbim en yakın zamanda bebeklerinizi nasip eder :25:

kızlar hepimiz bu yola bi şekilde çıktık çünkü rabbim bizede böyle sınav verdi ben de sizin için dua ediyorum öncelikle hz yunusun balığın karnındayken ettiği duayı edin inanmasanda oku diyor okuyun yer gök dua ile var bizler dua ile varız okuyun ve banada dua edin

arkadaşlar kenzül arş duasını bu dönemde bol bol okuyalım fazileti çok olan bir dua araştırın anlamına da bakın ve okuyun dua ile ....

kızlar hepimiz bu yola bi şekilde çıktık çünkü rabbim bizede böyle sınav verdi ben de sizin için dua ediyorum öncelikle hz yunusun balığın karnındayken ettiği duayı edin inanmasanda oku diyor okuyun yer gök dua ile var bizler dua ile varız okuyun ve banada dua edin

canım kenzül arş duasını oku ben özelden mesj atamıyorum benim adım sema sana dua etcem üzülme....

dün transfer yapıldı ya, ben dünden beri her tuvalette, gördüğüm her yapıyı acaba bu embriyo muydu diye yorumluyorum, çok komik birşeydir belki bu diye doktora da sormuyorum. Öyle ha deyince çamaşıra gelebilecek birşey mi bu 2. günde???

oy oy oy.. ben de yapmıştım aynını ve dayanamayıp saçma olduunu bile bile dr ye sordum;)))))))))) merak etme gözle görünür bişe değil embriyo kaç hücreli ki bebikler;)))minicik;))

miss angel üzülme canım Rabbim korusun embriyonu,hem tutunacak olan bitanesi zaten ,hiç de olmayabilirdi üzülme,moralini yüksek ttman lazım ki embriyonu yerleştirdiklerinde keratanın rahatı iyi olsun,korkutma bebiki

canım banada dün transfer yapıldı.2 tane koyuldu. test tarihimiz aynı 4 ekim degil mi?ALLAH kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahh.sana kaç tane koyuldu?embriyo şu anda noktadan bile daha küçük olduğu için inanki farkedemeyiz bile.boşuna bakıp bulmaya calışma:))))bulamazsın zaten içindedir. Allah ım mucizesini hayırlısıyla bize de versin inşallah...
kızlar bu arada yatmak beni gercekten sıkıyo tuvalete kalkıyom sadece saat bası o kadar.hamile kalan arkadaslar siz sürekli yattınız mı?gercekten yatmak tutma olasılığını arttırıyor mu?

merhaba bişi sorucam,bende yarın 8.30 da tedavime başlıyorum ALLAH nasip ederse bu transfer olayında çok can acıyomu acaba nelere dikkat etmem lazım yardımcı olurmusunuz.

miss angel üzülme canım Rabbim korusun embriyonu,hem tutunacak olan bitanesi zaten ,hiç de olmayabilirdi üzülme,moralini yüksek ttman lazım ki embriyonu yerleştirdiklerinde keratanın rahatı iyi olsun,korkutma bebiki

bi tutunsun hele inş... doğduktan sonra onun o bacaklarını ısırcam

rüyamın anlamına baktım kızlar erkek çocuk diyo ayyyy çok heyecanlandım ne bilim ya umut dünyası işte rabbim duyuyosun sesimizi nasip et bizlerede nolur aminnnnnn ecmain

günaydın kızlar ne güzel dün akşam hayır dualarınızı almışım
bu sabah 9 da aradılar merkezden 6 yumurtamın 3ü sağlıklı çıkmış 1i döllenmiş sadece
yarın gebelik aşısı için tekrar çağırdılar duruma göre öğleden sonrada transfer yapılabilirmiş
moralim öyle bozulduki içim bomboş kaldı bi anda
şuan orda cinsiyetini bile bilmediğim yavrum beni bekliyor ama bugün 2.gün yarına da bölünecekmi yada yaşıcakmı bilmiyorum
şoktayım inanın duyduğumdan beri ağlıyorum ama var bi hayrı diyorum kısaca
karnım hala anormal derecede ağrıyor rabbimden tek isteğim inş... o bebeğim yaşasın ve bana sıkıca tutunsun ona öyle çok ihtiyacım varki
eşim belli etmiyor ama yıkıldı bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum
dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar çünkü çok kötüyüm

canım benim üzülme lütfen şuanda bebeğin seninle ve sımsıkı tutunması için dua edelim 1 tane olsun ama seninle olsun dimi önemli olan bu..
sen kendini üzüp stres yapma bebeğinde üzülmesin:34:

canım benim üzülme lütfen şuanda bebeğin seninle ve sımsıkı tutunması için dua edelim 1 tane olsun ama seninle olsun dimi önemli olan bu..
sen kendini üzüp stres yapma bebeğinde üzülmesin:34:

içim umut dolu rabbime güveniyorum inş.. oda bırakmıcak bizi inş... kuzum tutunur hayata ve bana bekliyoruz bakalım
üzülmemeye çalışıyorum rabbim güç versin yeter

Back
X