• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba arkadaslar benım transferımın 13 gunu test yaptırdım 31.8 cıktı 3 gun sonra tekrar test yaptırdım 56.6 cıktı bu doktorum cok yavas ılerlıyor dedı bende korkuyorum hamıle olup olmadıgım ne zaman netlıge kavusacak

canım benim inş hamilesindir nasıl desem ben bu değerleri hiç bilmiyom bu başlıkta bir kaç deneme yapan arkadaşlar daha iyi anlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

iyi akşamlar bende bugün üye oldum. transferimin 4 günü 1 ekim tahlil günüm
beklemek çok zor bi an olsun aklımdan çıkmıyo.allah ım isteyen herkese verir inşallah içi sıra da bana verir inşallah.

havınsu ıns yarın guzel haberlerını almak ıcın can atıyorum. ıns guzel haberler vereceksın bızlere ve umut olacaksın. gercı arkadaslar hıc belırtı aramayın dıyorlar ama senın transfer gununden ıtıbaren hıc degısıklıkler oldu mu? senın fark ettıgın seyler? mesela meme agrısı var mı? bızler tedavıde oldugumuz ıcın kasık agrısı hep oluyor o yuzden ayırt etmek mumkun degıl.

yarıntest gunu olan baska arkadas var mı acaba?

benım de yarın transfer gunum. buradada sordum ama cevap yazan omadı benım lekelenme kanamalarım devam edıyor. kahverengı seklınde az ama ıns sorun olmaz dımı? gercı yarın doktora sorarım dıyorum ama zaten transfer ıcın gıtmıs olacagım.

sevgıler

merhaba arkadaslar benım transferımın 13 gunu test yaptırdım 31.8 cıktı 3 gun sonra tekrar test yaptırdım 56.6 cıktı bu doktorum cok yavas ılerlıyor dedı bende korkuyorum hamıle olup olmadıgım ne zaman netlıge kavusacak

CAnım aslında biraz daha yüksek çıkması lazımdı degerinin
Ve gebelikte 2'ye katlanarak yükselir degerler 2 güne br test yapılması lazım
Mesela 31 çıkmış ya bunun 62 olması lazım ama doktorun söyleyecek sana doğru olanı bizler bilemeyiz
İnşallah hamilesinDir

allah yardımcın olsun genel olarak mumuşları büyütmek için gonalf veriyo doktor ve dozunu senin mumuşlara göre ayarlıyo günde bi kez aynı saatte yaptırıyosun aynı zamanda bana folik ve glifor vermişti doktorum onlarıda kullandım mumuş toplamadan sonra progestan iğne veriyor aynı zamanda transfer yapılıyor tabi bana daha farklı ilaçlarda verdi asprin prednol ve tetra diye ilaçlar verdi ha bide clexane iğne verdi biraz tutuyor ilaçlar maddi olarak rabbim hayırlısını versin

Tesekkurederim, bana yazdigi recetede gonal f 450 , cetrotide 0,25 ve ovitrelle 250 yaziyo. Yanlis okumus olabilirim, terimlere cok yabanciyim, esimin sperm morfolojisi %1 , ataşehir memorial a gidicez , hakkimizda hayirlisi.

MelisDilek acaba içerde yumurtan kaldı mı onlar mı ağrı yapiyo inşallah öyle bir şey yoktur
Dert etme bunu bide bugün transferin 6. Günüydü benim Goguslerim çok ağrıyı ve feci halde şiştiler
İlaçlarının prospektusunu okudum memelerde şişme dolgunluK yapar yazıyordu hiç belirti aramamk lazim

arkadaşlar benimle aynı günlerde sonucu öğrenecek olan var mı sizzlerde ne gibi belirtiler var. benim ilk tüp bebek denemem 2 embriyo yerleştirdiler çok heyecanlıyım lütfen cvp yazar mısınız?

canım bu degerın 2 gunde 2 ye katlaması lazım. eger boyle oluyorsa embrıyo saqglıklı gelısıyor demektır. senden 2 gunde bır kasn testı ısteyeceklerdır. hakkında hayırlısını dılerım.

havınsu ıns yarın guzel haberlerını almak ıcın can atıyorum. ıns guzel haberler vereceksın bızlere ve umut olacaksın. gercı arkadaslar hıc belırtı aramayın dıyorlar ama senın transfer gununden ıtıbaren hıc degısıklıkler oldu mu? senın fark ettıgın seyler? mesela meme agrısı var mı? bızler tedavıde oldugumuz ıcın kasık agrısı hep oluyor o yuzden ayırt etmek mumkun degıl.

yarıntest gunu olan baska arkadas var mı acaba?

benım de yarın transfer gunum. buradada sordum ama cevap yazan omadı benım lekelenme kanamalarım devam edıyor. kahverengı seklınde az ama ıns sorun olmaz dımı? gercı yarın doktora sorarım dıyorum ama zaten transfer ıcın gıtmıs olacagım.

sevgıler

canım sağol bu başlıktaki herkes dua etsin inş bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur yarın pozitif sonuçla mutlu gelirim eve rabbim büyük ona inancım sonsuz verecek biliyorum rabbim daha arattırmasın bizi hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar versin

canım doktoruna sormadınmı opudan sonra kanama normal dedi doktor zaten inş yarına bişeyin kalmaz

Tesekkurederim, bana yazdigi recetede gonal f 450 , cetrotide 0,25 ve ovitrelle 250 yaziyo. Yanlis okumus olabilirim, terimlere cok yabanciyim, esimin sperm morfolojisi %1 , ataşehir memorial a gidicez , hakkimizda hayirlisi.

CANIM bende Atasehir Memorial de tedavi gördüm doktorun kim
Hayırlı olsun bu arada

iyi akşamlar bende bugün üye oldum. transferimin 4 günü 1 ekim tahlil günüm
beklemek çok zor bi an olsun aklımdan çıkmıyo.allah ım isteyen herkese verir inşallah içi sıra da bana verir inşallah.

inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

canım benim inş sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağına almanı nasip etsin bana çok dua et yarın bende senin gibi güzel haberle sevinç göz yaşlarına boğulayım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

aminnnnnn canim aminnnn insallah cumlemize nasip etsin...insallah sende yarin guzel haberi alirsin gonulden diliyorum bunu rabbim yuzunu guldursun hayirli haberini bekliyorum

canım bu degerın 2 gunde 2 ye katlaması lazım. eger boyle oluyorsa embrıyo saqglıklı gelısıyor demektır. senden 2 gunde bır kasn testı ısteyeceklerdır. hakkında hayırlısını dılerım.

canım merhaba persembe ılk testım 31.8 bugun ıkıcı kan testım 56.6 cıktı ama doktorum bu degerı az buldu cok korkuyorum hamıle olmamakdan

hiç acımıyor yada hissetmiyosun diyenler halt etmiş dün oldum öldüm sandım hala karnım balon gibi ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum anla durumumu wc ye bile zor gidiyorum ki yaparken ayrı bi ölüm oluyo benim için allah yardımcın olsun ha bunları korkman için demedim gerçekleri söyledim umarım sen kolay atlatırsın

yaa bende kendiminkinin çok ağrıyacağı kanısındayım çünkü ağrı eşiğim çok düşük adetlerim feci sancılı olur rahim filmi çektirirken fena ağrılar yaşadım falan
o yüzden korkuyorum ama inşallah yanılırım

benim ilkinde 24 yumurta toplandı ağrım olmadı
ikincisinde 15 toplandı hafif oldu
fazla ağrı olmuyo yani

anladım canım herkeste değişik oluyo demekki

canım benim 11 gün dayandım heralde bi 10 saatt daha dayanırım belki idrarda çıkmaz test gününden önce hayal kırıklığı yaşamak istemedim rabbim yarın dua edin hayırlı sonuç almamı nasip etsin pozitif olsun sonucum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım benim hiç heyecanlanma opuda uyuyup uyanıcaksın sadece inş sağlıklı yumurtaların olur

inşallah canım benim sağol..
yarın büyük gün inşallah mutluluktan ağlarsın canım güzel haberler gelirsn inşallah dualarım seninle

ben de oraya gıttım senın doktorun kım?gonal f ın bır kutusu 450mg. sana doktorun senın ıcın gereklı dozu belırleyecek yanı bır kur-tu gonal f ı belkı 3 kerede olacaksın. sen hıc merak etme. herseyı sırayla ogretıyorlar.

arkadaşlar benimle aynı günlerde sonucu öğrenecek olan var mı sizzlerde ne gibi belirtiler var. benim ilk tüp bebek denemem 2 embriyo yerleştirdiler çok heyecanlıyım lütfen cvp yazar mısınız?

canım benden sana tavsiye hiç belirti arama benimde ilk tüp bebek denemem yarın test günüm hiç belirti aramadım kafanı başka şeylerle meşkul et belirti arama o zaman daha çok strese girersin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Back
X