• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

üyeliğim yeni oldugundan özel mesajlara cevap yazamıyorum. Ama özelden soran arkadaş için soyleyeyım OPU anestezisi, hayatımın en güzel uykusuydu sadece korkma:)

teşekkürler cnm, sanırım benim de öyle oldu, bir uyandım ki odadayım:) insan yine de tedirgin oluyor ama gerek yokmuş. aynı merkezdeyiz seninle, inşallah sonucun pozitif olur.

Günaydın kızlar gzel haberler alacağımız bir gün olsun pozitif pozitif sonuçlar duyalım inşallah sonuc alacaklardan:)

benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha

benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha

canım merhaba 19 u dimi transfer tarihin aynı gün olmuş tranferimiz canım 5-7 günlerde yerleşme oluyor yazıyor hep internette hatta bu günlerde yerleşme kanaması gelebiliyormuş,beklemek çok zor ben cumartesi yaptırıcam tahlilimi,dün arkadaşlar idrarda çıktı deyince bende gitti,m aldım yaptım ama bişi yok :(( hakkımızda hayırlısı

karnımdaki şişlikler azaldı göğüslerde hassasiyet,dudakta kuruma bel ağrısı ve sürekli ağlıyasım var :43: :53:

herkeze günaydın,kızlar tedavime başlamış bulunuyorum,doktorum gnol f 450 lik 2 kutu iğne verdi,dün ilk iğnemi yaptım fakat şırıngada 200 lük çzgi yok 150 ve 225 var hemşireye sordum aradaki küçük çizgiyi kullnıcaksın dedi,fakat 6 günlük kullnım için yetmiyor,ne yapayım ben şimdi .....

tşk. ederim inş. öyledir... bu transfer dondulmuşlarla yapıldıgı için fazla ilaç iğne kullanmadm daha doğal yanii ;))

Organik yaniiii:):) Ben de merak ediyorum, benim de dondurulmusum var b u olmazsa hangi ilaçları kullanıyoruz.
O zaman çatlatma iğnesi de olmadın sen, yani bhcg gerçek yuksektiiiiir:):21: :21::21::21::27::27::52::52:

Organik yaniiii:):) Ben de merak ediyorum, benim de dondurulmusum var b u olmazsa hangi ilaçları kullanıyoruz.
O zaman çatlatma iğnesi de olmadın sen, yani bhcg gerçek yuksektiiiiir:):21: :21::21::21::27::27::52::52:

hiç iğne kullanmamdım cnm, dondurulmuşların tranferi çok daha kolay, tabi inşallah gerek kalmaz ama fazla ilaç ta yok iğnede ;))) tamamamen doğal köy kahvaltısı gibi ;)

Back
X