tşk. ederim inş. öyledir... bu transfer dondulmuşlarla yapıldıgı için fazla ilaç iğne kullanmadm daha doğal yanii)
canım ne ilaçlar kullandın yazamısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk. ederim inş. öyledir... bu transfer dondulmuşlarla yapıldıgı için fazla ilaç iğne kullanmadm daha doğal yanii)
üyeliğim yeni oldugundan özel mesajlara cevap yazamıyorum. Ama özelden soran arkadaş için soyleyeyım OPU anestezisi, hayatımın en güzel uykusuydu sadece korkma:)
benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha
günaydın kızlar nasılsınız.
gunaydın arkadaslar ben yenıyım burda bıkez yazdım kımse cvp vermedı![]()
canım ne ilaçlar kullandın yazamısın?
Organik yaniiii:):) Ben de merak ediyorum, benim de dondurulmusum var b u olmazsa hangi ilaçları kullanıyoruz.
O zaman çatlatma iğnesi de olmadın sen, yani bhcg gerçek yuksektiiiiir:)![]()
![]()
hiç iğne kullanmamdım cnm, dondurulmuşların tranferi çok daha kolay, tabi inşallah gerek kalmaz ama fazla ilaç ta yok iğnede)) tamamamen doğal köy kahvaltısı gibi
![]()
çatlatmadamı kullanmadın tatlım.
benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha
iyi aksamlar herkese dun itibariyle basladim 450 gonal f igne?
gunde iki kezmi igne vurdunuz bir keremi kizlar