eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım metanetli ol. Rabbim güç kuvvet versin inşallah.çok üzüldüm. kendini toparla, bi dahaki sefere Rabbim nasip eder inşallah sana.Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah bu sıkıntılı günlerini kolay atlatırsın. Allaha emanet ol canım. herzaman diyorz ya hayırlısı olsun diye..üzülme tatlım..

Canım benim hayırlısı olsun kendini üzme lütfen dediğin gibi insanız içi acıyor insanın ama Allahım hepimizden daha iyisini hayırlısını bilir seni çok iyi anlıyorum ben bir süre dinlen kendini yoparla daha büyük bir şevkle mücadeleye devam ettiğini göreceksin inşallah. Ben hep demek ki sınavım henüz bitmemiş dedim herşeyin hayırlısı sakın hırpqlama kendini fazla canım...

Mirage benide ekle canım yaş:32 3.deneme sebepsiz inf. test günü 29/09/12 dua edin

cnm hoşg€ldin sonucu almana çok az kalmış allahım yüzünü güldürsün inş b€n d€ €kimd€ d€ 3.d€n€m€m€ başlıycam b€nimd€ s€b€psiz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip €tsin

cnm €n iyi biz anlarız s€ni lütf€n k€ndini çok yıpratma biliyorsunki bizl€r savaşanlarız v€ bu savaşı kazanacagız birgün inş

RABBİM yardımcın olsun üzülmemek elde degil tabiki ama lütfen pes etme...

bende çok merak ediyordum seni inan yemin ederim çok üzüldüm birden negatif aldığım günkü üzüntüm geldi aklıma. yine de herşeyin hayırlısı.Allah yardımcımız merak etme.

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

merve gözünaydın cnm çok sewindimmmmmmmmmmmmm
sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah

canım benim ağlıycaz tabi rahatla ağla,dinlen tekrar tekrar deniycez sınavımız bu bizim ,biraz önce bende dua ederken ağladım ağladım,inşallah güzel Allahım bize tattıracak bu duyguyu bizde anne olucaz bir gün.

Oyy canım herşeyin hayırlısı diye bütün temennimiz.Laf olsun diye gerçekten hayırlısı böyleymiş.Allah güç versin sabır versin.Şimdiye kadar bekledik yine beklersin.Sen duanı inancını kaybetme Allah yardımcın olsun.

Oyy canım benim herzaman temennimiz hayırlısı demek var bi hayır demek.Laf olsun diye değil gerçekten hayırlısı böyleymiş.Çok üzüldüm Allah yardımcın hatta hepimizin yardımcısı olsun.Hepimiz bu yola bi umutla çıtık Rabbim görüyo biliyo.Sen kendine dikkat et toparlanmaya bak.Allaha emanet ol ve sakın vazgeçme

asil arkadasim, birsey danisacagim, doktorunun dedigine gore ilk uc gun sonra normal spor yapmaya devam edebilir miymisiz yani?

Canım benim ilk 3 gün dikkat etmen gerek olmadıkça kalkmaman gerek ama ondanzonrada kendini zorlamamalısın.Yani spor ister istemez kastırıyo,yoruyo.Bu yüzden sporuna ara ver ama hafif bi yürüyüş yapabilirsin.Çünkü hem dr.um hem hemşilrelerim kullandığım jelin dağılması için evin içinde 10 dk. yürümemi söylediler.Bende fazla tempolu olmamak üzere hem sabah hem akşam 10 ar dk.yürüyorum.

canım benim allah yardımcın olsun rabbime sığın rabbim içini ferahlatsın rabbim bizim bebişlerimizin geliş gününü bıraz erteledi canım şimdi olmadı inş bidahakine olacak rabbime çok dua edince dualar hoşuna gider ve dua edin kulunun ona daha çok yaklaşması için onu dener bakayım kulumu bu sefer vermedim isyanmı edecek yoksa sabırmı gösterecek inş sabredenlerden oluruz rabbime daha çok yaklaşanlardan olup sonunda sabrımızın meyvesini rabbim bize hediye edecektir canım sen rabbime sığın o ol dediğinde herşey olacak rabbim içini serinletsin sabrını arttırsın inş bidahaki denemende de kucağını doldursun canım

MERVE TEBRİK EDERİM:) BURADAN MUTLU HABERLER ALDIKÇA KEYİFLENİYORUZ, işyerinde fırsat bulunca hemen açtım. görünce de çoks evindim

Gamzear, hiç üzülme arkadaşım. Bir sonraki ay da seninkini kutlarız inşallah burda.

oy oy canim benim çok sevindim,Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Hani merve için halay çeken yokmu ben çekemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…