eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havinim evet canım çok şükür daha inanamıyorum pek umudum yoktu
Hadi bakalım sende sıra güzel haberlerini vereceksin bize inşallah

canım benim rabbim büyük inş bende vereceğim ama senin güzel haberini almak çok mutlu etti beni senden umutluydum ve rabbimin izniyle pozitifi gördün canım inş bundan sonra herşey güzel olur bebişlerin sağlıklı gelişir güzel bir hamilelik geçirirsin ve sonunda cennet kokulularına kavuşursun rabbim tamamına hayırla sağlıkla erdirsin canım

Merveciğim dışarı çıktın mı bu süre zarfında ben kuaföre gitmek istiyorum ama bişey olmaz dimi 8 gündür evdeyim.

Merveciğim dışarı çıktın mı bu süre zarfında ben kuaföre gitmek istiyorum ama bişey olmaz dimi 8 gündür evdeyim.

Canım genelde dikkat ettim ve 10 gün boyunca hiç dışarı çıkmadım
Bence sabret sık dişini 2-3 gün daha dayan sonra vicdanen insanın içi rahat etmiyo inan bana

İnşallah diğer ikisi beni bıraktı ama bu bırakmaz yavrum sağlıklıdır inşallahh
Canım valla hissediyorum burdan ne kadar sevindiğinizi benim adıma

İnşallah diğer ikisi beni bıraktı ama bu bırakmaz yavrum sağlıklıdır inşallahh
Canım valla hissediyorum burdan ne kadar sevindiğinizi benim adıma

canım sevinmezmi insan rabbim ocağını şenlendirecek inş rabbim sağlıkla sıhatle bebişlerini kucağına almanı nasip etsin herşey güzel gönlün gibi bundan sonra güzel olsun canım

canlar ben kaçar mervem tekrar gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

inş gamzear da güzel haberle gelir topiğe

canım sevinmezmi insan rabbim ocağını şenlendirecek inş rabbim sağlıkla sıhatle bebişlerini kucağına almanı nasip etsin herşey güzel gönlün gibi bundan sonra güzel olsun canım

Valla öyle ama ne bileyim sağlıklımı diye aklımda bin bir soru dolaşıyo
En güzeli Allaha güvenmek ve tevekkül etmek

kızlar transfer sonrası

kabak çekirdeği tüketin hergün biravuç , ananas , kivi , yeşil zeytin , dut kurusu, kuru kayısı kuru incir, çekirdekli kuru üzüm, 2 adet ceviz, tatlı yeşil biber, roka, ıspanak (ben yiyemedim) diet ton balığı yiyin haftada iki kez eğer balık yiyemiyorsanız. Ben bunları bırakmadım.

12. günden sonrada ceviz - fındık - badem -3-4 adet yiyin keçiboynuzu pekmezi bol meyve sebze yiyin haftada 1 kırmızı 2 tavuk 2-3 balık yenmeside öneriliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...erden-sonra-neler-yaptik-neleri-yapmadik.html

Tüp Bebek İsteyenlere Beslenme Önerileri - Randevu Al

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...un-beyin-gelisimi-icin-gebelikte-yenmeli.html

bu sayfalarıda incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.benimgibianneler.com/index.php?page=forum&section=topic&top_id=100017

Son düzenleme:
benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha
İlk 3 gün tutunma için önemli.Çok dikkat etmek gerekiyormuş.
Bence hiç ihmal etmeden ya bi eczaneye git yada dr. na sor. mg lar çok önemli yanlış uygulama
kızlarrrr

yarın 11 gibi arayacaklar hastahaneden
inşallah benim ufaklıkların 4 tanesi de duruyordur
çok heyecan yaptım
beklemek zormuş...
İnşallah duruyorlardır.Senin onları beklediğin gibi onlarda seni bekliyordur.

Benim transferimde 18 eylüldeydi. Ben yerinde duramayan biri olarak bi kaç defa çıktım dışarı.Arabayla falan gittiğim yerdede oturdum uzandım.Zaten dr.umda sürekli evde hasta modunda yatma ilk 3 günden sonra dikkat ederek işine bile gidebilirsin dedi.Tutunduktan sonra yatmanın ve ya yürümenin farkı yok.Hatta yürüyüş yerleşme için önemliymiş.
Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı
Merveciiiiiimm maşallah ne güzel nası sevindim nası sevindim valla.Ne güzel 2 gün yaşadık hep pozitif haberler aldık.Sağ salim kucağına aldığın günlerde gelir inşallah.

Aman boşver olmuş bitmiş ne yerin dibine girecen. bebişler ve sen iyi olda gerisi boş.İlk 3 gün tutunma için yeterliymiş.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Hayırlı haberler almak dileğiyle

Teşekkür ederim canım inşallah o günleride görürüm sizlerde görürsünüz inşalah sırayla

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlı akla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim:)) Darısı isteyen herkese inşallah:)

beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…