Havinim evet canım çok şükür daha inanamıyorum pek umudum yoktu
Hadi bakalım sende sıra güzel haberlerini vereceksin bize inşallah
Merveciğim dışarı çıktın mı bu süre zarfında ben kuaföre gitmek istiyorum ama bişey olmaz dimi 8 gündür evdeyim.
canım benim rabbim büyük inş bende vereceğim ama senin güzel haberini almak çok mutlu etti beni senden umutluydum ve rabbimin izniyle pozitifi gördün canım inş bundan sonra herşey güzel olur bebişlerin sağlıklı gelişir güzel bir hamilelik geçirirsin ve sonunda cennet kokulularına kavuşursun rabbim tamamına hayırla sağlıkla erdirsin canım
benim suan sgk da yok malesef bütün ilaçları pahalı alıyorum o yüzden... ilk transferde vardı o iğne amaan ne çektm bu sefer onun yerine jel yazdı çok şükür...
İnşallah diğer ikisi beni bıraktı ama bu bırakmaz yavrum sağlıklıdır inşallahh
Canım valla hissediyorum burdan ne kadar sevindiğinizi benim adıma
canım sevinmezmi insan rabbim ocağını şenlendirecek inş rabbim sağlıkla sıhatle bebişlerini kucağına almanı nasip etsin herşey güzel gönlün gibi bundan sonra güzel olsun canım
canlar ben kaçar mervem tekrar gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
inş gamzear da güzel haberle gelir topiğe
İlk 3 gün tutunma için önemli.Çok dikkat etmek gerekiyormuş.benım de bugun transferden sonra 8.gunum embrıo kacıncı gun tutunuyo bılen varsa cevap verırmısıız cok merak edıyom ılk denemm daha
Bence hiç ihmal etmeden ya bi eczaneye git yada dr. na sor. mg lar çok önemli yanlış uygulamaherkeze günaydın,kızlar tedavime başlamış bulunuyorum,doktorum gnol f 450 lik 2 kutu iğne verdi,dün ilk iğnemi yaptım fakat şırıngada 200 lük çzgi yok 150 ve 225 var hemşireye sordum aradaki küçük çizgiyi kullnıcaksın dedi,fakat 6 günlük kullnım için yetmiyor,ne yapayım ben şimdi .....
İnşallah duruyorlardır.Senin onları beklediğin gibi onlarda seni bekliyordur.kızlarrrr
yarın 11 gibi arayacaklar hastahaneden
inşallah benim ufaklıkların 4 tanesi de duruyordur
çok heyecan yaptım
beklemek zormuş...
Benim transferimde 18 eylüldeydi. Ben yerinde duramayan biri olarak bi kaç defa çıktım dışarı.Arabayla falan gittiğim yerdede oturdum uzandım.Zaten dr.umda sürekli evde hasta modunda yatma ilk 3 günden sonra dikkat ederek işine bile gidebilirsin dedi.Tutunduktan sonra yatmanın ve ya yürümenin farkı yok.Hatta yürüyüş yerleşme için önemliymiş.Ben de eylül 19da transferim yapıldı,bekliyorum.Bu 3.deneme.Acaba 8.günün de kanda çıkmazmı gidip test yaptırsam?Bir de sürekli yatıp oturuyorum 8 gündür evdeyim hiç dışarı çıkmadım bugün çıkmak istiyorum artık acaba bişey olur mu diye de korkuyorum
Merveciiiiiimm maşallah ne güzel nası sevindim nası sevindim valla.Ne güzel 2 gün yaşadık hep pozitif haberler aldık.Sağ salim kucağına aldığın günlerde gelir inşallah.Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı
kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanındabütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar
Teşekkür ederim canım inşallah o günleride görürüm sizlerde görürsünüz inşalah sıraylaİlk 3 gün tutunma için önemli.Çok dikkat etmek gerekiyormuş.
Bence hiç ihmal etmeden ya bi eczaneye git yada dr. na sor. mg lar çok önemli yanlış uygulama
İnşallah duruyorlardır.Senin onları beklediğin gibi onlarda seni bekliyordur.
Benim transferimde 18 eylüldeydi. Ben yerinde duramayan biri olarak bi kaç defa çıktım dışarı.Arabayla falan gittiğim yerdede oturdum uzandım.Zaten dr.umda sürekli evde hasta modunda yatma ilk 3 günden sonra dikkat ederek işine bile gidebilirsin dedi.Tutunduktan sonra yatmanın ve ya yürümenin farkı yok.Hatta yürüyüş yerleşme için önemliymiş.
Merveciiiiiimm maşallah ne güzel nası sevindim nası sevindim valla.Ne güzel 2 gün yaşadık hep pozitif haberler aldık.Sağ salim kucağına aldığın günlerde gelir inşallah.
Aman boşver olmuş bitmiş ne yerin dibine girecen. bebişler ve sen iyi olda gerisi boş.İlk 3 gün tutunma için yeterliymiş.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Hayırlı haberler almak dileğiyle
Teşekkür ederim canım inşallah o günleride görürüm sizlerde görürsünüz inşalah sırayla
İlk 3 gün tutunma için önemli.Çok dikkat etmek gerekiyormuş.
kızlar bir soru
transfer sırasında baygın mı oluyoruzzzzz
kızlar bir soru
hayır idrara sıkışık oluyorsun onun dışında bildiğin alttan muayene acı yok
kızlar bir soru
Yok yok aynı muayene gibi hiç bir acı his yok. Hatta dr.um bana gösterdi ekrandan bak gidiyolar diye. Rahme düştüğü anı bile görmüş oldum yani tutundularsaStres yapma bol su içmen gerek sadece sıkışık olman gerek transfer için.
niye kimse birşey yazmamış? yok mu hiç eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olan?
Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı
Mirage benide ekle canım yaş:32 3.deneme sebepsiz inf. test günü 29/09/12 dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?