• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım seninle aynı gün yapıldı trnsfer sende belirti varmı ben korkuyorum adet belirtileri var bende belim ağrıyo sivilceler çıkmaya başladı offff offffffff

valla bende de adet belirtisi gibi belirtiler var hayatım kasıklarım acıyo 4.gün oldu bugün ateş bastı beni ve ilk kez başım dönmeye başladı banyo yapma 3 gün dediler yapıcam akşam sen yaptınmı hemen bide ayaklarım üşüyo kasıklarımın olduğu yer ateşşşşş

allahım nolur yüzümüzü güldür amin

Son düzenleme:
kızlar acıl cevap esım sperm tahlılı yaptırdı ılerı hızlı hareketlılık 2.8 cıkmıs ayrıntılıda doktora saramamıs doktor dusuk demıs sormus amelıyat falan oldun mu dıye yok demıs 15gun sonra bırdaha ıstemıs sperm testını sızce cok mu kotu bılgı sahıbı olanlar varsa paylasırlarsa cok sevınırım

hayırlı olsun canım cok sevındım Allah tamamına da erdırsın inşallah

Canım benım cok cok uzuldum pozıtıf beklıyordum senden bakalım bızım kaderımızıde ne var zor gunler bunlar ınsallah cabuk toparlanırsın...

benım transfer uyutularak yapılabılır ben de korkuyorum spekulum takamazlarsa uyutcaklar....

nasıl gectı canım zaman yaklastıkca tedırgınlesıyorum ama bıle bıle de kosarak gıdıyorum tuhaf bır durumdayım umut etmek cok guzel...

hayırlı olsun ben de hep en az 4 tane olsun yeter dıyorum 2 sını transfer ederler 2 sı de dondurulur en azından umut yıne olur dondurulmusumuz olursa daha guclu oluruz gıbı gelıyor....

benim opu yu soruyorsan bi sıkıntı yok..sadece anesteziden ağlayarak uyandım:))doktorda stres yaptıgımı düşünerek bi ilaç verdi..anti depresan tarzı bişey ama daha basit..bugün aradılar 5 embriyo varmiş..yani döllenmiş..bakalım ne olacak...
asıl benim kafamı karıştıran şey şu..transferi olan arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyorsa lütfen cevap versinler..benim adet döngüm son 5-6 ayda 22*24 gün arası oldu..aedtin 15.günü yumurtalar toplandı..benim kistlerim olduğu için çok yükleme yapmadılar bana..üç gün sonrada tranfer olacak..normallde ise transferden 5 gün sonra adet olmam gerek..5 gün bana çok kısa gelid..doktorların vardır bir bildikleri diyorum..bi taraftan da şöyle düşünüyorum..ben normalde 6 gün adet olurum..tüp bebkle birlikte 4 gün sürdü..hatta 3 gün..ilaçlar bunu yaptı sanırım..doktora sordum olur dedi..ama budurumuda ayrıca sormak istiyorum..hele bi transfere kadar gelelimde.. hepsini birden düşünüp kafamı yormak istemiyorum..

kızlar bişi sorcam size de transfer sonrası protein ağırlıklı beslenin dediler mi, ben 3 gündür her öğünde mutlaka protein almaya çalışıorum özellikle yeşil mercimek tüketiyorum. acaba protein in nasıl bir etkisi olabilir? bi de herkes ananastan bahsedio eşim almış gelmiş ben pek hoşlanmıorum ama eğer onunda faydası varsa yicem mecburen:)

özelden cvp yazamıyorum burdan yanıtlayım sorunu, öncellikle çok tşk. ediyorum Rabbim sanada nasip etsin...
benim 4 tane 5. gün dondurulmuş emriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ENGİN ORAL tarafından... yılmak yok yola devam...

sana özelden mesaj yazdım canım cevap yazarsan çok sevinirim, mesaj hakkın yoksa burdan yazarsan yine çok sevinirim, tekrar tebrik ederim:nazar:

kızlar bişi sorcam size de transfer sonrası protein ağırlıklı beslenin dediler mi, ben 3 gündür her öğünde mutlaka protein almaya çalışıorum özellikle yeşil mercimek tüketiyorum. acaba protein in nasıl bir etkisi olabilir? bi de herkes ananastan bahsedio eşim almış gelmiş ben pek hoşlanmıorum ama eğer onunda faydası varsa yicem mecburen:)

slm cnm protein çok önemli ben etten ziyade her sabah yumurta peynir yiyip yumurta haşlanmış olmalı gün içinde süt yoğurt ile alıyordum her sabah ananas kabızlığını engelliyor ödemini atıyor iltihabı atıyor ananas önemli hersabah portakal suyu yeşil zeytin kabak çekirdeği kuru incir kuru kayısı roka tatlı yeşil biber ceviz sebze ye

Bana hemşire özellikle protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti.Bende et yemiştim devamlı.Ananası da duydum.Tutunmaya yardımcı oluyor demişlerdi.Birde kabak çekirdeği yemiştim o da tutunmaya yardımcıymış.Bende işe yaramamıştı gerçi.Allah istemeden olmuyormuş.İnşallah sizde işe yarar.

özelden cvp yazamıyorum burdan yanıtlayım sorunu, öncellikle çok tşk. ediyorum Rabbim sanada nasip etsin...
benim 4 tane 5. gün dondurulmuş emriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ENGİN ORAL tarafından... yılmak yok yola devam...

tam ben yazarken cevap gelmiş, çok sevindim ya :)))) ben çok ümit etmiyorum benim de 12 tane 5.gün var dondurulmuş bu ay deneyeceğiz Engin beyle bakalım. Ben pes etmedim de her şey çok iyiyken negatif almak yıktı biraz, şansın çok yüksek demişti doktorum, bakalım bu ayki maceram nasıl bitecek:ssz:

Bizde önümüzdeki hafta ege üniv.de yumurta olgunlaştırma iğnelerine başlıycaz.Eşim azospermiydi tese ameliyatı oldu.Çok sayıda sperm bulduklarını söylediler.Donduruldu şimdi benden yumurta toplanıp tüp bebek yapılacak.Biz birçok aşamadan geçtik yeni başlayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Bende ilk günler deli gibi bilgi aramıştım internette.Yaşamış insanların deneyimleri daha faydalı oluyor.Ayrıca benden daha ileri aşamada olanlar varsa bende birşey öğrenmek istiyorum.Bu yumurta olgunlaştırma iğnelerinin fiyatlarıyla ilgili bilgi bulamadım.Eczaneden alacağımızı söylediler ama alan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

canım gonal f 450 var için 600 çıkıyor fazla konuyor. Fiyatı 341 tl diye geçiyor benim doktorum 300 den veriyordu ben eczaneye sordum 275 e ayarlarım dedi. Başka eczaneye sordum 250 ye ver alayım dedim anlaştık. ama 4 kutusunu doktordan aldım sadece 1 kutu eczaneden aldım hafta sonuna denk geldi , ilk aldım falan neyse cetrotide var bide 60 tl den veriyordu doktor eczaneye 50 ye ver dedim ondanda 7-8 tane kullandım eczaneden 2 tanesini getirttim anlıycan ben doktordan aldım genelde ilaçları ama eczaneden alabilseydim 400 - 500 kar edecektim. Ona göre anlaş.

tam ben yazarken cevap gelmiş, çok sevindim ya :)))) ben çok ümit etmiyorum benim de 12 tane 5.gün var dondurulmuş bu ay deneyeceğiz Engin beyle bakalım. Ben pes etmedim de her şey çok iyiyken negatif almak yıktı biraz, şansın çok yüksek demişti doktorum, bakalım bu ayki maceram nasıl bitecek:ssz:

banada ilk denememde öyle demişti hatta negatife benden çok şaşırmıştı ama dondurulmuş tedavisinde de çok olumlu konuştu üstelik fazla iğne ilaç kullanmadıgım içinde daha doğal oluyomuş... benim 2. denememde oldu inş. seninde olur cnm...

canım bana engin hoca 4. gün kontrolümde yumurta buyumuyor bakacaz 3 gun sonra kescez olmazsa dedi bal tarçın çörek otu yedim ek iğne falan yumurtam birden buyudu ama ben nasıl umutsuz tatil planları falan yapıyorum tedavıyı kesıcez dıye o ana kadarda 1500 çıkmıştı ilaçlara yani neyse gittim bozma moralını bak ne güzel buyumuş dedi. Ama son ana kadar emın olamayız.

19 yumurta toplandı 7 döllendi çok düşük daha çok beklerdik falan morali bozuluyor insanın ee dedim yani kalitesizmi? yok iyi dedi. Benim için kalitesi önemli 2 si gitti 5 i kaldı 2 si transfer edildi ama engin hoca heran herşey değişebilir diyor hep anı yaşamamızı istiyor neyse tutuncada çok sevındı. Yani biz bir sevınıp bir şaşırıyorduk her şey Rabbimin takdiri ne zaman ol derse o zaman oluyor herşey bahane iyide gitse kötüde gitse :) Engin Hoca'nın uğuru sanada gelecek bekliyoruz haberlerini :)

slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık

slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık

Canım çok dua et, bişey hissetmiyorum deme, ümidini kaybete. olacak biiznillah.

valla bende de adet belirtisi gibi belirtiler var hayatım kasıklarım acıyo 4.gün oldu bugün ateş bastı beni ve ilk kez başım dönmeye başladı banyo yapma 3 gün dediler yapıcam akşam sen yaptınmı hemen bide ayaklarım üşüyo kasıklarımın olduğu yer ateşşşşş

allahım nolur yüzümüzü güldür amin

ben de bu gün yptım banyomu ateş dersen 3 gündür var öle yüksek değil ama benim ateşim en fazla 36.5 idi ama şimdi 36.8 37 bu civarlarda ama nedense fazla umutlanmak istemiyorum inş hepimizde pozitifi görürüz arkadaşım rabbim dileyen ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

denemekten bişi olmaz bi dene bakalım belki çıkar er yada geç öğrenceksin zaten ha bi gün önce ha bi gün sonra dimi .... (çıkar inş )

yaptım az once cıkmadı acaba daha erkenmı bıde bısey sorcam ama benım embrıo 2 gun koyuldu koyuldugunda kac gunluk oluyo yanı mesela bugun 9 gunluk bı embrıyomu oluyo yoksa yumurta toplandıgı gundenmı sayılıyo kafam karıstı ıce:18: cevap yazın lutfennnnnnnnnn

Son düzenleme:
ben de bu gün yptım banyomu ateş dersen 3 gündür var öle yüksek değil ama benim ateşim en fazla 36.5 idi ama şimdi 36.8 37 bu civarlarda ama nedense fazla umutlanmak istemiyorum inş hepimizde pozitifi görürüz arkadaşım rabbim dileyen ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

amin canım inş...

Back
X