hayırlı olsun canım cok sevındım Allah tamamına da erdırsın inşallah
Canım benım cok cok uzuldum pozıtıf beklıyordum senden bakalım bızım kaderımızıde ne var zor gunler bunlar ınsallah cabuk toparlanırsın...
benım transfer uyutularak yapılabılır ben de korkuyorum spekulum takamazlarsa uyutcaklar....
nasıl gectı canım zaman yaklastıkca tedırgınlesıyorum ama bıle bıle de kosarak gıdıyorum tuhaf bır durumdayım umut etmek cok guzel...
hayırlı olsun ben de hep en az 4 tane olsun yeter dıyorum 2 sını transfer ederler 2 sı de dondurulur en azından umut yıne olur dondurulmusumuz olursa daha guclu oluruz gıbı gelıyor....
benim opu yu soruyorsan bi sıkıntı yok..sadece anesteziden ağlayarak uyandım:))doktorda stres yaptıgımı düşünerek bi ilaç verdi..anti depresan tarzı bişey ama daha basit..bugün aradılar 5 embriyo varmiş..yani döllenmiş..bakalım ne olacak...
asıl benim kafamı karıştıran şey şu..transferi olan arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyorsa lütfen cevap versinler..benim adet döngüm son 5-6 ayda 22*24 gün arası oldu..aedtin 15.günü yumurtalar toplandı..benim kistlerim olduğu için çok yükleme yapmadılar bana..üç gün sonrada tranfer olacak..normallde ise transferden 5 gün sonra adet olmam gerek..5 gün bana çok kısa gelid..doktorların vardır bir bildikleri diyorum..bi taraftan da şöyle düşünüyorum..ben normalde 6 gün adet olurum..tüp bebkle birlikte 4 gün sürdü..hatta 3 gün..ilaçlar bunu yaptı sanırım..doktora sordum olur dedi..ama budurumuda ayrıca sormak istiyorum..hele bi transfere kadar gelelimde.. hepsini birden düşünüp kafamı yormak istemiyorum..