• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yaptım az once cıkmadı acaba daha erkenmı bıde bısey sorcam ama benım embrıo 2 gun koyuldu koyuldugunda kac gunluk oluyo yanı mesela bugun 9 gunluk bı embrıyomu oluyo yoksa yumurta toplandıgı gundenmı sayılıyo kafam karıstı ıce:18: cevap yazın lutfennnnnnnnnn

ne yaptınnnnnn pek anlamadım yumurta topladığı günden sayıyon gününü ama test için transfer tarihini sayıyon

Neyse sayı önemli değil diyorlar zaten bende 4444 tane salat-ı tefriciye çektim 41 yasin-i şerif yaptım:1:
Rabbim kabul buyursun ilk önce onun rızası için sonrada dileğim için

canım okuduğumuz kuranlar yaptığımız dualar vesiledir şimdi okudum ama olmadı demek olmaz okumaya devam rabbimden istiyoruz verecek olan o inş en kısa sürede verir

günaydın güzel anne ve anne adayları...cumamız mübarek olsun :)))

canım akşam oldu ama seninde cuman mübarek olsun yaptığın tüm dualar kabul olsun

merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum:3:

canım hayırlı olsun bebişin sana inş sıkı sıkı tutunsun

12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider

canım ne güzel inş 5 yumurtan döllenmiş transfer gününe kadar inş güzel gelişirler sana sıkı sıkı tutunurlar

kızlar merhaba hayırlı cumalar
2. kan tahlilimi yaptırdım. sonuc 442 çıktı çok şükür. 8 ekim de gebe muayenesi var inşallah gelişimi güzel olur.

canım benim ne güzel değirin yükselmiş canım inş 8 ekimde güzel haberlerle gelirsin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Benimde transverim dün oldu ama 6 ekim test tarihim neden öle erken dediler anlamadım ama inş ikimizde güzel haberler alırız inş

canım transferin hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inş

slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık

canım rabbimm yumurtalarının sağlıklı döllenmesini sağlıklı gelişmesini transfer gününe kadar nasip etsin canım inş transferden sonra bu olumsuzluklar uçar gider aklından bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunur rabbim kucağını doldursun canım

arkadaşlar yarın tahlile gidiorum 11. gün dua edin nolur :5:

canım inş güzel haberlerle gelirsin rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin canım bu sefer evini ocağını şenlendirsin inş

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı akşamlar

canım seninle aynı gün yapıldı trnsfer sende belirti varmı ben korkuyorum adet belirtileri var bende belim ağrıyo sivilceler çıkmaya başladı offff offffffff

bu sıvılceler bendede cıkıyo ben yaglı yemeye baglıyorum benım adetımede2 gun var :)ptesı test gunum kasık agrım vardı ama 2 gun onceye kadar sımdı cok az arada bı oluyo bekleyen herkesın sonucu pozıtıftır ıns

kızlar acıl cevap esım sperm tahlılı yaptırdı ılerı hızlı hareketlılık 2.8 cıkmıs ayrıntılıda doktora saramamıs doktor dusuk demıs sormus amelıyat falan oldun mu dıye yok demıs 15gun sonra bırdaha ıstemıs sperm testını sızce cok mu kotu bılgı sahıbı olanlar varsa paylasırlarsa cok sevınırım

2.8 dıye bı sonuc gormedım ben daha once mesela benım esımın %14 cıktı dusuk yanı ama canlıoldugu zaman her zaman dusukte olsa kendılıgımızden hamıle kalma sansımız var ıns:) 15 gun ıcınde esıne her aksam kecıboynozu suyu ıcır bıde pekmezını ac karnına yedır ınank yukselıyo tabı benım esım 2 ay duzenlıyaptı bayagı bı yukselme olmustu

Son düzenleme:
Selam kızlar. Pazartesi opum var. Şu an sadece 5 yumurta görünüyor.:25: Benim genetik test yapılacağından sayı biraz az. :18: Hayırlısı inşallah.. Allah yardımcımız olsun. :16:

canım alıntıladım mesajları yorum yazmaya çalışıyodum nasıl gidiyo bekleme süresi bebeşinle çok konuş annesi sana sıkı sıkı tutunsun inş

konuşuyorum dua ediyorum ağlıyorum neler yapmıyorumki bazen aklıma geliyo ya olmadıysa diye çok ağlarım diyorum ben normalden 2 gün önce yaptırcam testi yani cuma günü eğer tutmazsa şiş gözlerle işe gitmemek için allahım inş... tutunmuştur kuzum bana aklım hep onda :5:

Selam kızlar. Pazartesi opum var. Şu an sadece 5 yumurta görünüyor.:25: Benim genetik test yapılacağından sayı biraz az. :18: Hayırlısı inşallah.. Allah yardımcımız olsun. :16:

benimde 6 taneydi 3ü işleme girdi 1i kaldı hayatta kısmet işte olsun 1olsun bizim olsun gülüm

canım benim şimdiden geçmiş olsun inş sağlıklı yumurtaların toplanır canım benim genetik testinden iki yumurtan sağlam çıksa sana yeter inş rabbim seninde kucağını doldurur rabbim tüm çocukğum olsun diye çaba sarfeden anne adaylarınında seninde kucağını doldursun

test yaptım ıdrar testı ama cıkmadı dedıgıne gore karnımda suan 10 gunluk ufak bı hucre var dımı ozaman ıdrarda cıkması gerekmesmı

canım idrarda herkeste çıkmıyo idrar testine takılma inş kanda değerin yüksek çıkar pozitifi görürsün

konuşuyorum dua ediyorum ağlıyorum neler yapmıyorumki bazen aklıma geliyo ya olmadıysa diye çok ağlarım diyorum ben normalden 2 gün önce yaptırcam testi yani cuma günü eğer tutmazsa şiş gözlerle işe gitmemek için allahım inş... tutunmuştur kuzum bana aklım hep onda :5:

canım olumsuz düşünme asla biliyon bende 1 defa geçtim aynı yoldan 2 ciye hazırlanıyom rabbime sığın rabbimin izniyle herşey güzel olacak sen bebeğine sıkıca sarıl oda sana sarılsın annesi

hayır idrarda zor çıkar ama kanda hemen çıkar git kan testi yaptır tatlım

doktor pazratesı gel dedı ya ondan gıtmedım canım yoksa meraktan oluyom ole belırtılerde yok adet belırtısı yanı aslında vardı 3 gn once butun belırtıler yok oldu sadece ıdrara sık cıkıyom bıde belım agrıyo allah hepımıze yardım etsın cok zor bo durum

doktor pazratesı gel dedı ya ondan gıtmedım canım yoksa meraktan oluyom ole belırtılerde yok adet belırtısı yanı aslında vardı 3 gn once butun belırtıler yok oldu sadece ıdrara sık cıkıyom bıde belım agrıyo allah hepımıze yardım etsın cok zor bo durum

canım ben hayatım boyunca adetlerimde hiç sancı çekmedim belimde yıkandıktan sonra ağırırdı ben ondan hiç belirti aramadım sende arama herkeste bir olacak diye bişey yok rabbim ol desin yeter

Back
X