• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarr yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak kısmetse
dualarınızı eksik etmeyin canlarım

canım benim inş tarnferden sonra bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur

Evet aynen öyle. Kızlar ben size kendimden örnek vereyim. Genetik bir hastalığım var. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Sadece 5 yumurta görünüyor. Kaçı toplanır, kaçı döllenir, kaçı kalır hiç bilmiyorum. Üstelik bunlardan sağlıklı var mı onu bile bilmiyorum. Sağlıklı 1 tane embiryo bulunup ; transfer edilmesi için Allah'a hergün yalvarıyorum. Demem o ki ; halinize şükredin kızlar :16: Transferinizin gerçekleşmiş olması bile bir ümittir. Bu ümide sıkıca tutunun.. Ben mesela transferim gerçekleşirse o kadar mutlu olacağım ki... :16: O kadar şükredeceğim ki Allah'a... Eğer transferim gerçekleşirse ümitlerim devam edecek.. Sağlıklı bulunamazsa transferim dahi olmayacak.. :14:Bunları karamsar arkadaşlarım için yazdım.. Şükür her daim şükür.. :16:

akasya canım senin bu yazını okuyunca daha kötüsünü düşün haline şükret derlerya o söz geldi aklıma canım rabbimin izniyle dualarla inş yumurtaların sağlıklı çıkar ve sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim emeğini zayi etmez er yada geç mükafatını verir rabbim herşeyin en güzeliyle karşılaştırsın seni rabbim üzmesin gönlünden geçeni versin

aradılar öğleden sonra transfer için gidicem
off heyecan yaptım ya tutamazsam idrarımı

canım transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun

bende mesajımın sonuna motive olmak içinmi yaptın diye soracaktım ama yanlış bişey söylemekten koktum..malum hassasız..mikroenjeksiyon benimkisi..12 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş..bu gün aradılar duruyormuş hepsi..yarın 8:30 da transfer..Allah izin verirde yarına kalırsalar..iki tane transfer etmeyi düşünüyorum..

canım benim 5 yumurtan döllenmiş ne güzel dua edelim transfer gününe kadar seni beklesinler

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

canım benim ne yazsam boş biliyorum rabbim kimi anne adayını yormadan evlat sahibi yapıyo bizede bu yolu açtı ya bütün yollar kapalı olsaydı umudunu yitirme çok zor bir süreç ama rabbim büyük olmazları oldurur inş kendini toparlayıp yeni tedavine başladığında rabbim kucağını doldurur

dün opum olmuştu 8 yumurtaa toplanmıştı duygularım bomboş demiştim ya..bugün hastaneden aradılar 8 yumurtanın 7 iyi dediler ama sadece 2 si döllenmiş o da pzt kadar gelişimi devam edecekmi şüpheli belki transfer bile yapamayacağız.. bilmiyorum.içimdeki boşluk bugün biraz daha büyüdü 3 deneme ve hala bişey yok kendime 3 şans vermiştim bu sondu 4.denemeyi yaparmıyım bilmiorum ama şimdilik öyle bir ihtimal yok gelecek ne gösterir bilinmez tabi..sanırım ben anne olamayacağım takdiri ilahi derler ya birde çokta zorlamanın anlamı yok diyorum rabbim vermiyorsa bir bildiği vardır

canım benim inş 2 yumurtan sağlıklı gelişir bölünür sana transferden sonra sıkı sıkı tutunurlar.

canım bir kapıyı 3 defa çalınca eğer içerde ses çoksa kaç kişi duyar kimse duymaz rabbim herşeyi biz kullarına vesile kılmış benim umudum yoktu her kapı yüzümüze kapandı yıllarca ve yıllar sonra artık çocuğumuz daha olmaz dediğimiz azda rabbim bu kapıyı açtı bize bu kapıyı açmasaydı derdimki çocuk konusunda zorlamaya gerek yok olmuyo işte ama şimdi kapılar açıkken kendime 3 şans veripte neden kapıları kapatayımki rabbim beni bu süreçte deniyo bakalım kulum ne kadar yaklaşacak bana asimi olacak şükredenmi inş herşey senin hakkında da güzel olur sevgili arkadaşım unutma galu belada herkesin ruhu yazılmuıştır rabbim er yada geç onları dünyaya yolluyacaktır ve senden gelecek ruhta belki şimdi belki sonra ama mutlaka gelecektir rabbim ilk denemendeki gibi içini kıpır kıpır etsin yumurtaların sağlıklı gelişsin canım

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine

canım kimimiz 6 yıl bekliyoz kimimiz daha uzun ama rabbim ol dedinmi işte böyle güzellikler oluyo rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni bebeğinin sağlıklı gelişmesini gününde saatinde sağlıklı şekilde kucağına almanı nasip etsin

arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum bizim kapı koşumuzun yarın nikahı var bu gün transferin 5. günü acaba gitsem sıkıntı olurmu sizler dışarı çıkıyormusnuz gitmesem kıza ayıp olacak birde tüp bebek yaptırdığımızdan hberleri yok bahanede bulamam ne yapsam bılmıyorum

canım benim fazla oturarak kendini yorma daha 5. günündesin bir bahane uydur bence gitme derim yinede sen bilirsin ben hiç yatmadım sonucum belli komşuya git gel yaptım kimse bilmiyo derdimi anlatamadım e sonucumu biliyosun bence gitme derim yinede sen bilirsin

merhabalar,,

aylardır herkesin sıkıntılarını okuyorum , takip ediyorum ..sonunda bugün bende yazmaya karar verdimm.önceliklee Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş...bnde yaklaşık 2 ay önce dr.a gittim problem yok yumurta oluşumum çok iyi ancak eşimde sperm azlığı çıktı..dr. normal yolla bebeğiniz olmaz dedi.. aşılama yada mikroenjeksiyon dedi..pazartesi ilk randevum var egedoğumevinde..hayırlısı bakalım neler olacakk.. :emir_bebek:

canım rabbim bu yollada olsa açmış size bebek yolunu rabbim daha fazla aratmadan versin inş

Merhaba arkadaşlar 10 gün sonra işime geri döndüm.Bu gece test yaptırıcağım.Sonucu sizinle paylaşırım dün gece az bi kahve lekelenme oldu ama bana öyle geliyo ki adet olcam :(

sonucun inş pozitif çıkar canım rabbim bu sefer kucağını doldursun

slm arkadaşlar.bende sizler gibi evlat hasretyle yanan insanlardanım.inş kayalardan bitki çıkaran Rabbimiz bizleride sevindirir. belki yarın transferim olacak dua edin arkadaşlar...

canım şimdiden transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim hayırlı evlat nasip etsin

bende ktu de tedavıye basladım 225 doz kullandım carsambadan berı cetrodıte kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun ınsallah dualarınızı beklıyorum

canım tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların gelişsin inş rabbim aratıpta buldursun bize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli evlatlar versin bize bu zor süreçde rabbim hepinizin sabrını arttırsın üzmesin sizi

mervecim merhaba

sen nasılsın bakalım? nasıl gıdıyor hamılelık? neler hıssdeıyorsun? farklılıklar varmı? hıssdettıgın seyler var mı?

kokoccı arkadasımızın da sesı cıkmıyor bu sıralar. o ne yapıyor acaba?bzım transferımız onunla aynı gun yapıldı.kokocı okuyorsan buradan yaz bıze sende ne gıbı degısıklıkler var?bzım de test ıcın bır haftamız kaldı ama beklemek zor gercekten.

bende yarından sonra ıse baslayacagım. kac gundur evde dınlenıyordum ıyıydı. dogru duzgun ıs bıle yapmadım. ıse gıdınce nasıl olacak bılmıyorum. transferden sonra ıse devam eden var mı? nasıl sonuc aldınız?

rabbım hepımızın yuzunu guldursun.saglıcakla kalın.sevgıler

melisdilek transferin hangi gündü senin test tarihin ne zaman.inşallah güzel sonuç alırsın

mervecim merhaba

sen nasılsın bakalım? nasıl gıdıyor hamılelık? neler hıssdeıyorsun? farklılıklar varmı? hıssdettıgın seyler var mı?

kokoccı arkadasımızın da sesı cıkmıyor bu sıralar. o ne yapıyor acaba?bzım transferımız onunla aynı gun yapıldı.kokocı okuyorsan buradan yaz bıze sende ne gıbı degısıklıkler var?bzım de test ıcın bır haftamız kaldı ama beklemek zor gercekten.

bende yarından sonra ıse baslayacagım. kac gundur evde dınlenıyordum ıyıydı. dogru duzgun ıs bıle yapmadım. ıse gıdınce nasıl olacak bılmıyorum. transferden sonra ıse devam eden var mı? nasıl sonuc aldınız?

rabbım hepımızın yuzunu guldursun.saglıcakla kalın.sevgıler

Merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın iyi misin?
Tabi farklılıklar olmaz mı yavaş yavaş çıkıyor ortaya bulantılarım başladı mesela
Bide o kadar çok uyuyorumki başımı kaldıramıyorum sık wcye çıkıyorum darısı sizin başınıza inşallah
Az kalmıi sayılır canım sabır sabır ya sabır

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı akşamlar nasılsınız

ey rabbim bizim bilmediklerimizi bizden iyi bilen bizim göremediklerimizi bizden daha iyi gören yüce rabbim yine senin kapındayız yine senden istiyoruz senden başka gidecek kapımız yok dualarımızı kabul eyle bu başlıkta transferi olacak test için gün sayan tüm güzel yürekli anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim biz aciziz bize taşıyamıyacağımızdan fazla yük yükleme sen rahimsin rahmet eyle merhamet eyle bize sen kerimsin lütfeyle çömetlik göster bize rabbim senden başka kimden isteyelim yine kapındayız çölleri vadiye çevirdiğin gibi bomboş yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldur sen yaşadıklarımızı en iyi bilensin kalplerimizden geçenleri bilensin rabbim hepimize hayırlı evlatlar ihsan et sen rahimsin sen kerimsin sen kullarının dualarına icabet edensin ( amin )

ilk kontrolüm 19 gün sonra inşallah:1: hem kalp atışını hemde keseyi görmek için

Canım benim diğer hamileliklerdede böyle oluyodu vücudum bir tuhaf benim:1:

canım benm inş bebişlerin sağlıklı gelişiyodur ne zaman doktor kontrolün

ıyıyım canım cok sukur. sanırım cuma yada cumartesı test yaptırırım. bana 5 ekım yazmıslar test tarıhımı ama belkı cumartesı yaptırırım bakalım bellı olmaz. sabredebılrısem tabı. transferım24 eylulde yapıldı.

pazartesı ıse baslıycam nasıpse Rabbım yardım et. Sen Koru bebıslerımı. ıns hepımız mutlu sona ulasabılırız.en kısa zamanda. rabbım sen yuzumuzu guldur bızlerı mahsun bırakma.

kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyo tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef:(((

tamam işte aynı ben

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı akşamlar nasılsınız

ey rabbim bizim bilmediklerimizi bizden iyi bilen bizim göremediklerimizi bizden daha iyi gören yüce rabbim yine senin kapındayız yine senden istiyoruz senden başka gidecek kapımız yok dualarımızı kabul eyle bu başlıkta transferi olacak test için gün sayan tüm güzel yürekli anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim biz aciziz bize taşıyamıyacağımızdan fazla yük yükleme sen rahimsin rahmet eyle merhamet eyle bize sen kerimsin lütfeyle çömetlik göster bize rabbim senden başka kimden isteyelim yine kapındayız çölleri vadiye çevirdiğin gibi bomboş yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldur sen yaşadıklarımızı en iyi bilensin kalplerimizden geçenleri bilensin rabbim hepimize hayırlı evlatlar ihsan et sen rahimsin sen kerimsin sen kullarının dualarına icabet edensin ( amin )

amin amin amin canım herkese bütün isteyenlere inşallah.güzel duan için teşekkürler

ey rabbim bizim bilmediklerimizi bizden iyi bilen bizim göremediklerimizi bizden daha iyi gören yüce rabbim yine senin kapındayız yine senden istiyoruz senden başka gidecek kapımız yok dualarımızı kabul eyle bu başlıkta transferi olacak test için gün sayan tüm güzel yürekli anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim biz aciziz bize taşıyamıyacağımızdan fazla yük yükleme sen rahimsin rahmet eyle merhamet eyle bize sen kerimsin lütfeyle çömetlik göster bize rabbim senden başka kimden isteyelim yine kapındayız çölleri vadiye çevirdiğin gibi bomboş yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldur sen yaşadıklarımızı en iyi bilensin kalplerimizden geçenleri bilensin rabbiepimize hayırlı evlatlar ihsan et sen rahimsin sen kerimsin sen kullarının dualarına icabet edensin ( amin )
Ne güzel dua ermişsin.hislerime tercüman oldun.smin diyorum duana âmin ecmain

Son düzenleme:
ıyıyım canım cok sukur. sanırım cuma yada cumartesı test yaptırırım. bana 5 ekım yazmıslar test tarıhımı ama belkı cumartesı yaptırırım bakalım bellı olmaz. sabredebılrısem tabı. transferım24 eylulde yapıldı.

pazartesı ıse baslıycam nasıpse Rabbım yardım et. Sen Koru bebıslerımı. ıns hepımız mutlu sona ulasabılırız.en kısa zamanda. rabbım sen yuzumuzu guldur bızlerı mahsun bırakma.

canım benim inş rabbim test gününde hayırlı sonuç almanı nasip eder rabbim güldürsün yüzünü doldursun kucağını inş

selam kızlar nasılsınız dertliyim dertliiiiiiiiii :37:
kabız oldum ya 1 saattir klozette oturuyodum ıkınmadım asla düşer müşer diye korkuma
bişey olmamıştır dimi kızlar yaaaaa aklım bebemde hep

Son düzenleme:
Back
X