arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
canım Allah yardlmcın olsun. Ne desek boş biliyorum ama sana Rabbimden sabır diliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
gözün aydın Allah hayırlı etsinGüzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
cnm inşşaallh tutunmuştur bebişlerin hayırlısınla pozitif sonuç alırsınn.dua ediyorum şuan yazzarken sana.benimde tedvimin 5. günü az önce doktordan geldim göbekten vurduğum iğneler pek yaramamış galiba zayıf gelişmiş yumurtalarım ekstra iğne verdi.moralim çok bozuldu.üstelik geçen ay muayneye gittiğimde herşey yolunda idi.bu ay tedaviye başladık malesef böle oldu.ALLAHIM hepimize yardımcı olsun.
kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyo tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef((
kızlarr yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak kısmetse
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
bende mesajımın sonuna motive olmak içinmi yaptın diye soracaktım ama yanlış bişey söylemekten koktum..malum hassasız..mikroenjeksiyon benimkisi..12 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş..bu gün aradılar duruyormuş hepsi..yarın 8:30 da transfer..Allah izin verirde yarına kalırsalar..iki tane transfer etmeyi düşünüyorum..
sende bence içini ferah tut..unutup atlayıp zıplamak dışiında başka şeylerle uğraş bence..ama yazdıklarına bakılırsa kendini karmsarlığa sürüklemişsin..dondurulmuşun olmaz bi daha yaptıracak paran olmaz bunların hepsi insanoğlu için..napalım..ölümden gayri herşeyin çaresi var..sen kendin mutlumusun şu halinle ona bak...stres yapma..ben,m doktorum bana biraz sakınlaştirici türü bi ilaç bile verdi stres yapıyorum diye...aslında een başından beri kaç tane oluşmuş kaç tane döllenmiş hiç girmedim bu şeylere..yani didklemedim..ama doktorumun bana söylediği sen içten içe stres yapıyorsun bu istediğimiz bişey değil dedi..çünkü ben opu dan ağlayarak uyandım:))
anesteziden bile ağlayarak uyanan bi salağım ben yaa..tamam sulugözümde nasıl ağlayarak uyandım anlamıyorum:))sende unutmaya çalış..inşallah olacak ve sıkı sıkı tutunacaklar sana:))
Merhaba arkadaşlar 10 gün sonra işime geri döndüm.Bu gece test yaptırıcağım.Sonucu sizinle paylaşırım dün gece az bi kahve lekelenme oldu ama bana öyle geliyo ki adet olcam![]()