- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
selam herkezeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi testım var bakalım yukselmişmi en son 232 de kaldı
canım inş pazartesi dahada yükselir değerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkezeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi testım var bakalım yukselmişmi en son 232 de kaldı
canım ne yaptın hiç test yaptın mı?ben bugün yaptım evde de bişey cıkmadı ama üzülmedim sonuçta daha iki günümüz var ümit ediyorum:))
dunde yaptım bugunde negatıf ama bende uzulmedım hayırlısı ıns. onemlı olan kan testı:)
havin ya psikopata bağladım iyice hamiş kalsamda kurtulsam valla
canım hayata küsmekle kendimize küsmiş oluruz ben negatif aldım ama topikten kopmadım çünkü bu topikte arkadaşlarım kardeşlerim var hemde aynı yoldan geçen kader kardeşi kardeşlerim var onların mutluluğuyla seviniyorum üzüntüleriyle üzülüyorum bizim negatiflerimiz nazar boncuğu olsun topikte inş bundan sonra herkes pozitif alır bizde ikinci denemelerimizde inş pozitifi görürüz rabbiminde izniyle
yok canım orda doldurulmuşum yok yazacaktım yoku unutmuşum maalesef bende seninle aynı durumdayım sil baştan olacak herşey bi daha ne zaman başlarım hiç bilmiyom
arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim
canım benim sabırrr rabbim en hayırlı zamanda gönderecek yavrunu inşallaharkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
bende alanlara çok seviniyorum çünkü negatifin acısını bildiğim için kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum inş. bu topikteki herkes pozitifi görür
buketdemet
canım yarın ikimizinde transfer var inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bize sımsıkı tutunurlar hep bizimle olurlar
inşallah en kısa zamanda denersin. başka şehirden gelmekte külfet.Allah yardımcın olsun.
buketdemet
canım yarın ikimizinde transfer var inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bize sımsıkı tutunurlar hep bizimle olurlar
kızlar bişey sorcam ya benim perşembe günü opu olmuştu bugün 2.gün ve hala ağrım var oturup kalkarken wc ye gidince falan
bide hafiften pembe ve kahve azcık lekelenmeler var normalmi sizce 2 gündür geçmedi
yarında transfer olacakya endişelendim bian
canım benim kaç embriyo transfer edilecek sana nasipse
kızlar bişey sorcam ya benim perşembe günü opu olmuştu bugün 2.gün ve hala ağrım var oturup kalkarken wc ye gidince falan
bide hafiften pembe ve kahve azcık lekelenmeler var normalmi sizce 2 gündür geçmedi
yarında transfer olacakya endişelendim bian
doktorum 2 demişti canım kısmetse
3.gün embriyosu olacak yarın inşallah
canım benden 17 yumurta toplanmıştı ondan çok ağrım olmuştu üç gün doğru düzgün yürüyemedim transferden sonra bile ağrım oldu kaç yumurta toplanmıştı çok yumurtaysa bu ağrılar lekeler çok normal canım
canım benim inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur
sağol canım seninde bi dahaki denemeni nerde yaptırmayı düşünüyorsun