• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

havin ya psikopata bağladım iyice hamiş kalsamda kurtulsam valla

arkadasım bendede cok kabızlık sorunu olurdu normalde ben transferden sonra 2 gune bı nohutu haslayıp yedım kabız olmuyosun ozaman bıde aksamlar cıgkofte yıyodum dun cok gec yedım acıydı bıde dunden berı kıvranıyom mıdeme asırı gaz yaptı karnım agrıyo ac karnına yememek gerekıyomus demekkı:)

canım hayata küsmekle kendimize küsmiş oluruz ben negatif aldım ama topikten kopmadım çünkü bu topikte arkadaşlarım kardeşlerim var hemde aynı yoldan geçen kader kardeşi kardeşlerim var onların mutluluğuyla seviniyorum üzüntüleriyle üzülüyorum bizim negatiflerimiz nazar boncuğu olsun topikte inş bundan sonra herkes pozitif alır bizde ikinci denemelerimizde inş pozitifi görürüz rabbiminde izniyle

bende alanlara çok seviniyorum çünkü negatifin acısını bildiğim için kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum inş. bu topikteki herkes pozitifi görür

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

gözünaydın canım inşallah yükselir değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
canım benim sabırrr rabbim en hayırlı zamanda gönderecek yavrunu inşallah

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine

canım yaaa çok sevindim tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah

bende alanlara çok seviniyorum çünkü negatifin acısını bildiğim için kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum inş. bu topikteki herkes pozitifi görür

canım rabbim kimseyede bizede bir daha negatifi göstermesin inş bizde 2. denemelerimizde pozitifi görürüz

buketdemet
canım yarın ikimizinde transfer var inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bize sımsıkı tutunurlar hep bizimle olurlar

kızlar bişey sorcam ya benim perşembe günü opu olmuştu bugün 2.gün ve hala ağrım var oturup kalkarken wc ye gidince falan
bide hafiften pembe ve kahve azcık lekelenmeler var normalmi sizce 2 gündür geçmedi
yarında transfer olacakya endişelendim bian

kızlar bişey sorcam ya benim perşembe günü opu olmuştu bugün 2.gün ve hala ağrım var oturup kalkarken wc ye gidince falan
bide hafiften pembe ve kahve azcık lekelenmeler var normalmi sizce 2 gündür geçmedi

canım benden 17 yumurta toplanmıştı ondan çok ağrım olmuştu üç gün doğru düzgün yürüyemedim transferden sonra bile ağrım oldu kaç yumurta toplanmıştı çok yumurtaysa bu ağrılar lekeler çok normal canım

canım benim bende kanama 3 gün olmuştu ama az yumurta toplandığndan ağrım olmamıştı normal yani

canım benden 17 yumurta toplanmıştı ondan çok ağrım olmuştu üç gün doğru düzgün yürüyemedim transferden sonra bile ağrım oldu kaç yumurta toplanmıştı çok yumurtaysa bu ağrılar lekeler çok normal canım

canım 10 tane toplanmıştı bende bugün biraz dışarı çıktım ayakta çok kaldım birazda ondan oldu sanırım
önceki gün yatmıştım ama kafama takıldı işte

Back
X