• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlaaarr paartesi ilk gidicem tüpbebiş için..bana ne dicekler az bilgi verir misiniz.. :((

bide ben hepinize dua ediyorum sizde bana edin :((

kızlar bişey sorcam ya benim perşembe günü opu olmuştu bugün 2.gün ve hala ağrım var oturup kalkarken wc ye gidince falan
bide hafiften pembe ve kahve azcık lekelenmeler var normalmi sizce 2 gündür geçmedi
yarında transfer olacakya endişelendim bian

endıselenme canım benım de oyle oldu.benım de 4cu gun transferım oldu. 3 gun boyunca lekelenmelerım devam ettı.transfer gunu gunu doktoruma soyledım bakarız dedı.ama transfer gunu bır daha gelmedı.ıns senınkı de transfer gunune kadar bıter.endıselenme. ben opudan sonra verılen estrofem adlı ılacın boyle lekenme yaptıgını dusunuyorum. sen de bu ılacı veya bunun esdegerını kullanıyorsan o yapabılır. ama kahverengıye donduyse zaten bıtmek uzeredır.

opudan sonra benım de cok agrım oldu. aynen senın bahsettıgın gıbı ozellıkle oturup kalkarken cok acıyordu.hatta transferden sonra bıle bırkac gun agrılarım devam ettı. sen de endıselenme hepsı gececek ıns.

kızlaaarr paartesi ilk gidicem tüpbebiş için..bana ne dicekler az bilgi verir misiniz.. :((

bide ben hepinize dua ediyorum sizde bana edin :((

canım ilk kontrolünse yumurtalıklarda sorun çıkmazsa tedaviye başlarsın eğer yumurtalıklarda büyümüş olupta kistleşen yumurta varsa doğum kontrol hapı verir ona göre tedaviye başlarsın yarın doktora gitmeden net bişey yazmakta zor canım rabbim şimdiden tedavini hayırlı etsin

canım benim bu topikte hepimiz bir birine dua ediyoruz sende bu topikte devam ettiğin sürece duamızdasın

Son düzenleme:
yaditepede cem fıcıcıoğlu var prof. orası olabilir aslında nuri beyi de düşünüyorum ama sende negatif olunca kararsızım.negatiften sonra görüşmeye gittinmi neden olmamış açıklama yaptımı

canım maalesef ben memlekete döndüm hatice hanımı arayıp negatif olduğunu söyledim Nuri bey sizi arayacak dedi ama iki gün oldu aramadı bunun üzerine eşim dün akşam nuri beyi aradı biraz sitem etti bizi aramadınız diye kusura bakmayım yarın eşinizi arayacağım dedi ama maalesef bugün bitti yine aramadı açıkcası bu tavrı beni çok üzdü

endıselenme canım benım de oyle oldu.benım de 4cu gun transferım oldu. 3 gun boyunca lekelenmelerım devam ettı.transfer gunu gunu doktoruma soyledım bakarız dedı.ama transfer gunu bır daha gelmedı.ıns senınkı de transfer gunune kadar bıter.endıselenme. ben opudan sonra verılen estrofem adlı ılacın boyle lekenme yaptıgını dusunuyorum. sen de bu ılacı veya bunun esdegerını kullanıyorsan o yapabılır. ama kahverengıye donduyse zaten bıtmek uzeredır.

opudan sonra benım de cok agrım oldu. aynen senın bahsettıgın gıbı ozellıkle oturup kalkarken cok acıyordu.hatta transferden sonra bıle bırkac gun agrılarım devam ettı. sen de endıselenme hepsı gececek ıns.

benim yarın transfer canım oyüzden endişelendim
ben jel kullanıyorum bide antibiyotik verdi adını hatırlamıyorumda
ama dün falan kahveydi bugün pembe gelmiş neyse yarın bi doktora söylerim inşallah sorun yoktur saol canım

canım maalesef ben memlekete döndüm hatice hanımı arayıp negatif olduğunu söyledim Nuri bey sizi arayacak dedi ama iki gün oldu aramadı bunun üzerine eşim dün akşam nuri beyi aradı biraz sitem etti bizi aramadınız diye kusura bakmayım yarın eşinizi arayacağım dedi ama maalesef bugün bitti yine aramadı açıkcası bu tavrı beni çok üzdü

ben söylemiştim demek istemezdim.ama maalesef böyle iş bitene kadar sanki.2. kez de gelebiliriz aslında sonuçta alıştık doktora.bana zaten baştan beri soğuktu.hiç ilgilenmediniz diye onada söylemiştim.benim hastalarımın hepsinde cep telefonum var dedi bende kartı bile yok yine de kendini üzme yarın arar belki bekle.ama insan hemen öğrenmek istiyor neden olmadığını işte.

canım ilk kontrolünse yumurtalıklarda sorun çıkmazsa tedaviye başlarsın eğer yumurtalıklarda büyümüş olupta kistleşen yumurta varsa doğum kontrol hapı verir ona göre tedaviye başlarsın yarın doktora gitmeden net bişey yazmakta zor canım rabbim şimdiden tedavini hayırlı etsin

canım benim bu topikte hepimiz bir birine dua ediyoruz sende bu topikte devam ettiğin sürece duamızdasın

cnm teşekkürler ilgin için ..
kontrolüm olmuştu geçen ay yumurtalıklarda sorun çok ..hatta gayet sağlıklısın dedi dr..eşimde sperm azlığı var ..o yüzden tüpbebek dediler gidices işte bakalım :((

ben söylemiştim demek istemezdim.ama maalesef böyle iş bitene kadar sanki.2. kez de gelebiliriz aslında sonuçta alıştık doktora.bana zaten baştan beri soğuktu.hiç ilgilenmediniz diye onada söylemiştim.benim hastalarımın hepsinde cep telefonum var dedi bende kartı bile yok yine de kendini üzme yarın arar belki bekle.ama insan hemen öğrenmek istiyor neden olmadığını işte.

yok canım neden olmadığı için bi açıklama yapmadı eşime sadece hayırlısı olsun deyip geçti ben tedavim boyunca nuri beyden çok memnun kaldım ama üç gün oluyor sonuç alalı hala aramaması beni çok üzdü

cnm teşekkürler ilgin için ..
kontrolüm olmuştu geçen ay yumurtalıklarda sorun çok ..hatta gayet sağlıklısın dedi dr..eşimde sperm azlığı var ..o yüzden tüpbebek dediler gidices işte bakalım :((

rabbim tedavinden hayırlı sonuç almanı nasip etsin canım

arkadasım bendede cok kabızlık sorunu olurdu normalde ben transferden sonra 2 gune bı nohutu haslayıp yedım kabız olmuyosun ozaman bıde aksamlar cıgkofte yıyodum dun cok gec yedım acıydı bıde dunden berı kıvranıyom mıdeme asırı gaz yaptı karnım agrıyo ac karnına yememek gerekıyomus demekkı:)

gebelik düşünülen dönemde çiğ köfte yememek gerekiyormuş. aile hekimimiz özellikle tembihlemişti. Bir mikrop varmış. gerçi etsizse bu mikrop pek olmuyormuş ama et karıştırabiliyorlarmış, daha dogrusu tavuk. Bir de salam, sosis gibi ürünleri önermiyor özellikleiyi pişmemişse.

cnm bu ay erzuruma gidicektik eşim test vericekti ama bu ay görevdeydi hep.. soysuz pkk lılarla uğraştılar:47::47::47:
daha yeni geldi... ı yüzden ekim başı gibi gitcez sanırım bilmiyorum orda ne dicekler görücem bende tüp merkeziyle..
ama kararsızım hala yaptırana kadarda öle olca sanırım eşimde kasımda yaptıralım diyoooo :18::18:
ama ben çok hazırladım kendimi diyorum bakalım nolcak....
sanada çok çok geçmiş olsun cnm allah şifalar versin.. portakal suyu yerine üzüm suyu içersen daha çabuk toparlanırsın çünkü
üzümde daha fazla c vit ve antioksidan var buda benden sana gelsin :1::1::1:...

hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip olsun tedavi başlangıcı sinemcim. önerilerin için de teşekkür ederim bu arada.

heey neden bu listede ismim yok benim?? :44:

yazdırmamışsındır şekerim. ben artık beni de yaz denmedikçe yazmıyorum kimseyi. çünkü başta kafama göre her hikayesini anlatanı listeye ekliyordum. liste şimdi öyle uğrayıp çıkanlarla doldu :)) ver bilgilerini canım ekleyeyim hemen.

mirage yok buara burda

test yaptırcaklar vardı bugün onlarda yok ne yaptılar acep

aha burdayım ben canım geldim :) özledin mi beni?

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

pko'cum bir dahaki sefere inşallah canım ya. Allah beter dertten saklasın, çaresiz dert vermesin.

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine

tebrikler asilcim :)) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım.

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

inşallah artar değerin zhlsay. pazartesi hamiş resmini koyalım yanına :))

yok canım neden olmadığı için bi açıklama yapmadı eşime sadece hayırlısı olsun deyip geçti ben tedavim boyunca nuri beyden çok memnun kaldım ama üç gün oluyor sonuç alalı hala aramaması beni çok üzdü

hayırlısı olsunu bizlerde birbirimize söylüyoruz.ama bir doktor olarak daha fazla bilgi vermeli.sonuçta bu işte bizler maddi manevi çok yıpranıyoruz sen neden aramadın da eşin aradı keşke sen arasaydın cepten mi arıyorsunuz.madem arıcaksınız sen ara

kızlar sizi istemeden ihmal ettim kusura bakmayın. dün gribim coşmuştu. o kadar kötü oldum ki ağladım resmen. ama bugün daha iyiyim. geceleri kötülüyor, inşallah bu akşamım iyi geçer. geçmiş olsun dileklerini ileten, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip olsun tedavi başlangıcı sinemcim. önerilerin için de teşekkür ederim bu arada.

yazdırmamışsındır şekerim. ben artık beni de yaz denmedikçe yazmıyorum kimseyi. çünkü başta kafama göre her hikayesini anlatanı listeye ekliyordum. liste şimdi öyle uğrayıp çıkanlarla doldu :)) ver bilgilerini canım ekleyeyim hemen.

aha burdayım ben canım geldim :) özledin mi beni?

pko'cum bir dahaki sefere inşallah canım ya. Allah beter dertten saklasın, çaresiz dert vermesin.

tebrikler asilcim :)) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım.

inşallah artar değerin zhlsay. pazartesi hamiş resmini koyalım yanına :))

sağol canım inşallah

Back
X