canım biz tedaviye genelde adetimizin 2. günü giderek başladık inş herşey güzel olur hakkında
amin cnm hepimizin inş..bakalım yarın yazarım ne olacağını ama yarın pek birşey beklemiyorum çnkü reglim 5 gün önce falan bitti bnm ama bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz tedaviye genelde adetimizin 2. günü giderek başladık inş herşey güzel olur hakkında
Rabbim daim etsin canim benim,iyi etmissin biraz hava almakta iyi gelmistir,ev içinde dolasmakta iyi gelir diyolar kan dolasimi açisindan,insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün canim,beklemek çok zor
guzelim ben yurt disinda kaliyorum burda hersey çok farkli,ama tedaaviye her zaman adetimin ilk gunleri basladim,burdaki arkadaslar sana yardimci olurlar insaAllah
amin cnm hepimizin inş..bakalım yarın yazarım ne olacağını ama yarın pek birşey beklemiyorum çnkü reglim 5 gün önce falan bitti bnm ama bakalım hayırlısı
artık yat yat sıkıldım ev eşimin idaresinde ama savaş alanı gibi ki ben titiz düzenli biriyimdir en ufak dağınıklığa gelemem hele mutfakta bugün eşime temizlik yaptırdım biraz zaman geçiyo işte allah büyük bakalım
Kızlar yarın 10.günüm ve doktor kontrole çağırdı. Bilen varsa söyleyebilir mi acaba yumurta toplama işlemi kaçıncı gün yapılıyor ve bu işlemden kaç gün sonra transfer yapılıyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun
artık yat yat sıkıldım ev eşimin idaresinde ama savaş alanı gibi ki ben titiz düzenli biriyimdir en ufak dağınıklığa gelemem hele mutfakta bugün eşime temizlik yaptırdım biraz zaman geçiyo işte allah büyük bakalım
tşk.ler biricik.. büyük ihtimal bana reglinin ortasında gel derler ama bakalımm..çok heyecanlıyımm inş. herşey yolunda gider..
canım yat dinlen bebeğinde sıkı sıkı tutunsun sana yorma kendini varsın evi dağınıklık getirsin ama kafana takma
kesinlikle çok güzel açıklamışsın canım. çok şey öğrendim bu topikte ve en önemlisi yalnız olmadığımı hissettim. kendi adıma ben,herkesten sır gibi sakladığım bu durumla ilgili paylaşımda bulunabileceğim tek yer olarak burayı görüyorum. salak salak belirtiler arıyorum kendimde, halbuki bir yandan da biliyorum ki tutunsun diye ilaç kullanıyoruz çoğu onların etkisi muhtemelen.Ama şu test günü gelip de pozitif ya da negatif - hakkımda ne hayırlı ise -sonucu almadan biliyorum ki ben psikopata bağlamaya devam edicem, arkadaşlarımın yorumlarında kendimden birşeyler bulmaya çalışıcam, hep kafa yorup acaba? diye sormaktan kendimi alamıcam... Allah hepimize sabır ve güç versin....
Kızlar yarın 10.günüm ve doktor kontrole çağırdı. Bilen varsa söyleyebilir mi acaba yumurta toplama işlemi kaçıncı gün yapılıyor ve bu işlemden kaç gün sonra transfer yapılıyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun
olmuyo havin aklım ona gidiyo hep gözümün gördüğü yer düzenli olmak zorunda takıntı var yani biraz neyse şurda 1haftam kaldı ondan aonra evi kırklıcam
tşk ederim o zaman çarşamba günü yumurta toplama işlemi olur pazartesi de transfer yapılır dimi