• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaslar mrb.giremedim nete ama telden takip ediyorum.pcde sorun varda.pozitif olanlar var coook sevindim.rabbim bizede nasip etsin ins.kizlar benm bugun tedavimin 10.gunu.ignelere devam ediyorum.drum hafta sonu toplariz dedi.ama benm yumislerin en buyugu13 mm digerleri daha kucuk.ve toplamda 5tane var.ignelerimde dozu yuksek ama yinede az biliyorum.asil aklima takilan 10gunde bukadarcik buyudulerse 5gunde nasil gerekli boyutlara gelir bilmiyorum.sizin yumisler en son kacti boyutlari.benmkiler kucukmu kalmis sizce?kafam takildi...

canım güzel aslında benim 5. günde de dr istediği boyuta gelirler inş canım sen dua et yumurtaların sağlıklı gelişsin diye

canım benim yumurtalar ilk kontrolumde 11mm 2. 19mm sonuncuda 21 mm di inş seninkilerde güzel gelişir

Arkadaslar mrb.giremedim nete ama telden takip ediyorum.pcde sorun varda.pozitif olanlar var coook sevindim.rabbim bizede nasip etsin ins.kizlar benm bugun tedavimin 10.gunu.ignelere devam ediyorum.drum hafta sonu toplariz dedi.ama benm yumislerin en buyugu13 mm digerleri daha kucuk.ve toplamda 5tane var.ignelerimde dozu yuksek ama yinede az biliyorum.asil aklima takilan 10gunde bukadarcik buyudulerse 5gunde nasil gerekli boyutlara gelir bilmiyorum.sizin yumisler en son kacti boyutlari.benmkiler kucukmu kalmis sizce?kafam takildi...

Canım hayır bunu kendine sıkıntı etme zaten son günlerde dahada hızlı büyüyorlar hani bide iğne varya c ile başlayan aklıma gelmedi iğnenin adı
Yani çatlatma iğnesi diyeyim o artık yumurtaların son olgunluğuna ulaşmasını sağlayan iğne.inşallah bol yumoşun olur

inşallah canım bizimde 7 tane kurban adağımız var:1: sizin adağınız ne?

rabbim nasip ederde olursa cumaya öğrencem eşimle öncelikle 5er yasin 100er salavat ve şükür secdesi yapcaz inş... sonra önümüz bayram eşim dediki olursa kurban eti koymicam eve dağıtcam dedi bebişimiz için doğuncada 2 tane var biri bana biri ona tabi hamilelik sürecinde sözüm söz kız olursa meryem suresini erkek olursa yusuf suresini okucam hep inş....sende oku çok iyi derler

Bende başladım.Allah nasip ederse inşallah Geçen hafta başvurdum.TSH 14 Çıkınca doktorum ekimde yapalım bu hormonlarla kalsan bile düşük yaparsın dedi.BU ay çok düzenli ilaçlarımı kullanıcam.Umarım beş yıllık umutla bekleyiş bu sefer son bulur. Allahım isteyen her kese nasip etsin inşallah.

canım inş herşey yolunda gider hayırlısıtla tedavine başlarsın rabbimde 5 yıllık evlat hasretini bu tedavinle son buldurur

rabbim nasip ederde olursa cumaya öğrencem eşimle öncelikle 5er yasin 100er salavat ve şükür secdesi yapcaz inş... sonra önümüz bayram eşim dediki olursa kurban eti koymicam eve dağıtcam dedi bebişimiz için doğuncada 2 tane var biri bana biri ona tabi hamilelik sürecinde sözüm söz kız olursa meryem suresini erkek olursa yusuf suresini okucam hep inş....sende oku çok iyi derler

ay canım inşallah hamilesindir yaa Rabbim dualarımızı kabul buyur
bende sürekli meryem suresi ile yasini şerif okuyorum ve sayısız tesbih çekiyorum
Elimi karnıma koyup 300 tane felan salavat getiriyorum bol bol allahın isimlerini zikrediyorum
İŞte abdestli kalmaya çalışıyorum ne bileyim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum rabbim kabul buyursun

Canım hayır bunu kendine sıkıntı etme zaten son günlerde dahada hızlı büyüyorlar hani bide iğne varya c ile başlayan aklıma gelmedi iğnenin adı
Yani çatlatma iğnesi diyeyim o artık yumurtaların son olgunluğuna ulaşmasını sağlayan iğne.inşallah bol yumoşun olur

cetrotide olmasın o kuzucummmmm:38:

bende sürekli meryem suresi ile yasini şerif okuyorum ve sayısız tesbih çekiyorum
Elimi karnıma koyup 300 tane felan salavat getiriyorum bol bol allahın isimlerini zikrediyorum
İŞte abdestli kalmaya çalışıyorum ne bileyim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum rabbim kabul buyursun

canım sen rabbimin rızası için yaparsan rabbim kabul etmezmi rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm buyurmu diyosun simdi.insallah dedigin gibi olur.bu arada hayirli olsun.rabbim kucagina almayida nasip etsin.

merve nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Havinim şimdilik iyi gidiyo inşallah geçen lekelenmem oldu çok korktum doktorumu aradım yerleşme kanamasıymış öyle rahatladımki bulantılar başladı işte
kokulardan tiksiniyorum mutfağa pek giremiyorum bide başım çok dönüyo inşallah sizlerde bu belirtileri yaşayacaksınız az kaldı
cetrotide olmasın o kuzucummmmm:38:

hı hııı şeeyy evett oo galibaa:17::17::1:

amin inş... hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş..

kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

kediciiim çok sevindiim. hayırlı olsun canımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin. darısı da bizlere olsun inşallah :)

slm , ben de aranıza katılmak isterim çok pozitif çok güzel sohbetiniz var. hamile kalan arkadaşları tebrik ederim negatifi görenlere de sabır dilerim. benim yarın opum var . allah bu zor süreçte hepimize kolaylık versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

selam canım. tedavin hayırlı olsun. ilk sayfamızdaki llisteden gereken bilgilere bakıp bildirirsen seni de listeye ekleriz.

canim geçmis olsun,nasil oldun daha iyisin insaAllah,Rabbim sifa versin

çok sağol canım daha iyiyim :)

GÜZELLERİM ben geldiiiim, beni özleyenler parmak kaldırsın :)))))

Havinim şimdilik iyi gidiyo inşallah geçen lekelenmem oldu çok korktum doktorumu aradım yerleşme kanamasıymış öyle rahatladımki bulantılar başladı işte
kokulardan tiksiniyorum mutfağa pek giremiyorum bide başım çok dönüyo inşallah sizlerde bu belirtileri yaşayacaksınız az kaldı

hı hııı şeeyy evett oo galibaa:17::17::1:

canım rabbimin izniyle yaşayacağız az kaldı rabbim seninde sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına almanı nasip etsin canım

canım sen rabbimin rızası için yaparsan rabbim kabul etmezmi rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbime teslim oldum biliyosun bu bebeğin % 50 sağlıklı olma ihtimali var ben size anlatmışmıydım onu transfer edelimmi diye sormuşlardı doktorlar
bizde ya nasip deyip allaha güvenip kabul etmiştik çok şükür hamileyim inşallah bebeğim sağlıklıdır.çok tedirginim bi yandan allaha tevekkül ediyorum
ama bi yandanda ya yine düşük yaparsam diyorum.
Canm buyurmu diyosun simdi.insallah dedigin gibi olur.bu arada hayirli olsun.rabbim kucagina almayida nasip etsin.

tabiki canım hatta sana bişey diyeyim milletin ki 12 günde felan toplanmaya başlıyo ben 15 gün felan beklemiştim
yumoşların büyümesini:1:

Back
X