• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ay gerçekten miiii hissediyomusunnn 6. hisisn kuvvetlidir belki havinim senin yüreğin kalbin temiz valla ikiz mi hissediyosunnn:52::52:

canım 6. hissimi bilmem ama yürek hissim hep bebeklerin yaz diyo inş ikizlerin olur canım benim rabbim onlarla yuvanın huzuruna huzur katar rabbim bu sefer şenlendirir yuvanı canım

canım benım doktorum tamer mungan ayrıca ben sanırım adet olmaya basladım kahve leke gelıyo baya bı doktoru aradım ama adette olsan kan onemlı olan dedı umudum yok ama hıc:( aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum okadar canım sıkkınkı suan

Canım dur hemen umutsuzluğa kapılma kaç gün var testine
belkide yerleşme kanamasıdır sakın ha sakın üzülme bende pozitifi öğrendiğim gün kahverengi şeklinde lekelenmem oldu
Doktorumu aradım hemen ilaçlarını iğneni kullan üzülme dedi o yerleşme kanamasıdır dedi

Mirage şekerim zhlsay arkadaşımız hamile canım gözünden mi kaçtı acep

canım 6. hissimi bilmem ama yürek hissim hep bebeklerin yaz diyo inş ikizlerin olur canım benim rabbim onlarla yuvanın huzuruna huzur katar rabbim bu sefer şenlendirir yuvanı canım

İnşallah canımmmmm allah herkesin gönlüne göre versin senin kalbin yüreğin öyle güzelki......

suer, tupbebek ve zhlsay - şekerler neden test sonucunuzu bize de bildirmiyorsunuz? şu an bir yerlerde mutlu musunuz, mutsuz mu? merak ediyorum sizi.

bebişim ve AED transferleriniz gerçekleşti mi?

kızlar bu arada listeye bakıyor musunuz? maşallah diyyim çok güzel bir başarı oranımız var. inşallah hep böyle devam eder. bu ay negatif alanlar önümüzdeki ayki pozitif furyasını yakalar inşallaaah.

bir de insaflı arkadaşlar vardı burda topice uğramayanları silmemi engelleyen :) yarın itibariyle kendisinden hiç haber alamadığımız "eylülü bekliyor" şeklinde bekleyen arkadaşlar listeden çıkmış olacak. bilginize... boşuna öyle isimlerinin durmasına lüzum görmüyorum.

canım suarle tübbebekten haber yok ama zhksayın değeri 65 çıkmıştı galiba yarın tekrarlıyacak dediğin gibi canım tedavi için eylülü bekliyor yazanları çıkart listeden haberdar etmiyolarki bizi tedavilerinden

canım 4 gün kala diosun adı üstünde zamanı deil, 4 gün kala belli olsaydı zaten sana o tarihi deil 4 gün öncesini verirlerdi dimi. sakın üzme kendini olumsuz etkiliosun bak bu şekilde, bebişlerinin ne zaman tutunduğu belli deil ki, herkesle de kıyaslama kendini. ilaçlarını ihmal etme sonra pişman olursun almadığına, bi de lütfen sağlıklı beslen bebişlerin besin bekliyodur belki senden sen şimdi nie cezalandırıyosun ki onları. anne olayına gelince ben ikinci denememde sölemiştim anneme bütün gün arkadaşlarına sölemiş bende kayınvalidemden öğrendim üstelik kimsenin bilmesini istemiordum. şimdi ise ben ve eşim dışşında kimse bilmio, 3 aylık oluncaya kadar da sölemicem sabredebilirsem. çünkü 10 haftalık kaybettim bebeğimi konuşan çok oldu bu da can sıkıcıydı. lütfen moralini yüksek tut bebeğin için..

Tek beninmki zannediyordum soyleyen anne:) Beslenmeme çok dikkat ediyorum, sakinleştim, ilaçlarımı da aldım,teşekkür ederim herkese. Hayatımda herşeyi herkese soyleyen bir tipim ama bu olayı paylaşmak istemedim. kimsenin bana bu konuda soru sormasını istemedim. o yuzden annemın soylemesın e inanılmaz sinirlendim. şimdi sakinleştim, burayı okumak da iyi geldi. senin de inşallah bu seferkucağına almanı nasip eder Allah bebeğini

Tek beninmki zannediyordum soyleyen anne:) Beslenmeme çok dikkat ediyorum, sakinleştim, ilaçlarımı da aldım,teşekkür ederim herkese. Hayatımda herşeyi herkese soyleyen bir tipim ama bu olayı paylaşmak istemedim. kimsenin bana bu konuda soru sormasını istemedim. o yuzden annemın soylemesın e inanılmaz sinirlendim. şimdi sakinleştim, burayı okumak da iyi geldi. senin de inşallah bu seferkucağına almanı nasip eder Allah bebeğini

canım benim sakinleşmene çok sevindim o kadar hassas bir durumdayızki bazen ailenle bile paylaşmamak en doğrusu oluyo rabbim kucağını doldursun canım

kızlar ben gideyim de yatayım yine. artık yarın tamamen iyileşmiş olmak istiyorum çünkü. hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin...Güzel haberlerle ve bol yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

yaptığım halde şiş yaaa zaten
şaka bi tarafada ben hiç karnımın bu kadar şiştiğini hatırlamıorum gerçekten göbeğim çıktı bi anda 4 aylık gibi ..

Canım ilaçlardan oluyo işte iğnelerden bide yumurtalar felan ilaçla büyüyo ya iyice baskı yapıyo:1:

Canım dur hemen umutsuzluğa kapılma kaç gün var testine
belkide yerleşme kanamasıdır sakın ha sakın üzülme bende pozitifi öğrendiğim gün kahverengi şeklinde lekelenmem oldu
Doktorumu aradım hemen ilaçlarını iğneni kullan üzülme dedi o yerleşme kanamasıdır dedi

benım baya bı katı sekılde gelıyo ama sılıncede selpaga kırmızı gelıyo

Back
X