- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
bende 50 tane okuyayım cnm
aysenciğim listeyi ayarlıyorum hemen dur tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 50 tane okuyayım cnm
Ben 75 adeti bitirdim diger arkadas icin,siradaki arkadas icin alabilirim
listenin son hali budur arkadaşlar diğer arkadaşlar içinde okuyacağız nasılsaa:):)
kokocinin adı ne ismen de dua edelim ya
Tabi hepinize sıra gelecek merak etmeyin miss angel içinde liste yapacam beno zaman miss angel için liste yapalım ben 100 tane alıyorummm kaydedin lütfen ondan sonra da sıra bende lütfen pazar günü test yapıcam
Tamam canım hemen nıt aldım seni
ben liste tuttum evde![]()
Mervecik bende tekrar okuyabilirim siradaki arkadas icin
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!