• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------75
Miss angel--------------50
Kedi26237--------------75
Angel5------------------50
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış tes

Son düzenleme:
listenin son hali budur arkadaşlar diğer arkadaşlar içinde okuyacağız nasılsaa:):)

o zaman miss angel için liste yapalım ben 100 tane alıyorummm kaydedin lütfen ondan sonra da sıra bende lütfen pazar günü test yapıcam
Tabi hepinize sıra gelecek merak etmeyin miss angel içinde liste yapacam ben

kokoci ark.için 50 okudum bitti.başka biri için alabilirim

​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Angel5------------------50--------------okudu
Aysen------------------50

Son düzenleme:
Mervecim bende 50 adet okudum allah yardımcısı olsun sabah hayırlı haberlerini alırız inşallah...

​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Angel5------------------50--------------okudu
Aysen------------------50---------------okudu

kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!

Canım Allah daha da mutlu etsin Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin, çok sevindim senin adına

Back
X