kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
​​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------75---------------okudu
Miss angel--------------50---------------okudu
Kedi26237--------------75---------------okudu
Angel5------------------50--------------okudu
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50---------------okudu
bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... Yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... Ve bugün.. Yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) rabbimin ne günleri var !!!!!
Angel5 canım senin test tarihin ne zaman yazmamışsın??
canım bikaç kez yazdım ama listeye ekleyin diye belirtmediğim için yazılmamış sanırım 6 ekim
Anaaa cumartesi yaniiii az kalmış
evet az kaldı ama benim umudumda kalmadı
evet az kaldı ama benim umudumda kalmadı
benimde çarşamba ve bugün nedense bende öyle hissediyorum...
nedenkiii canım ama deme böylee kanaman felan mı oldu yoksa:26:
nedenkiii canım ama deme böylee kanaman felan mı oldu yoksa:26:
tarifi mümkün olmayan duygular.transfer sonrası ilk 4 gün tamamdır bu iş hamileyim diye gezdim.sonraki 4 gün yok olmadı diye gezdim.bugün nasıl gezceme bir karar verim artık dedim bi test yaptım.bana haddimi bildirdi.oturdum aşağa gezmiom artık:))
hayır olmadı ne bileyim öyle bi his işte oysaki bana hemşire hep olmuş gibi hayaller kur elini karnına koy ve konuş olumlu düşün dedi bense bugün hep olmamış yerlerde çırpınarak ağlıyor görüyorum kendimi
yok canım kanama falan yok ama rutin adet belirtileri var ara ara
Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi
Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?