eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Angel5 canım senin test tarihin ne zaman yazmamışsın??

Hayırlı olsun arkadaşım, darısı başımıza,,,

kızlar ya bişi sorcam size

benim sağ kasığımda pıt pıt bişi atıyo korkuyorum normalmi adetmi geliyo

okundu arkadaşlar

canım tebrık edrım :))

ıyı aksamlar arkadaslar bugun gıremedım en son sabah bı ara gırdım :) dısardaydı aksama kadar gezdım stres attım bıraz nasılsınız bakıyım canlarımm:)

benimde çarşamba ve bugün nedense bende öyle hissediyorum...

tarifi mümkün olmayan duygular.transfer sonrası ilk 4 gün tamamdır bu iş hamileyim diye gezdim.sonraki 4 gün yok olmadı diye gezdim.bugün nasıl gezceme bir karar verim artık dedim bi test yaptım.bana haddimi bildirdi.oturdum aşağa gezmiom artık:))

nedenkiii canım ama deme böylee kanaman felan mı oldu yoksa:26:

hayır olmadı ne bileyim öyle bi his işte oysaki bana hemşire hep olmuş gibi hayaller kur elini karnına koy ve konuş olumlu düşün dedi bense bugün hep olmamış yerlerde çırpınarak ağlıyor görüyorum kendimi

mesajın beni çok güldürdü hala da gülüyorum allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah

yok canım kanama falan yok ama rutin adet belirtileri var ara ara

Eee olsun işte o belirtiler iyidir canım pozitifi göreceksiniz inşallah

Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi

Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi

Ya canım yinede pek iyiyi yorulmaz ya kanama o yüzden
beni hastaneden bile aradılar kanamanız oldumu diye test gününe bir iki gün kala
Demekki bir önemi varki soruyorlar böyle test günüde dooktorumun sorduğu ilk soruydu bu kanaman oldu mu diye

canım benim önceki tüpümde 8 gün kanamam oldu doktorum düşük yapıyor olabilrsin diye heme proluton yaptırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…