eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Gözünaydın canım hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)) 11. hamilemiz de geldi hadi bakalım 12. kim olacak :))

duadaki arkadaşşlar kendine okundu çekildi diye düşünmeyin sakın benim lekelenmem geçmedi hala onun için okuyamadım hatta sayfaları sırayla okurken tamamlanamadı sanıp kokociye yine okuyayım diyecektim baktım ki o bitmiş hatta hesapladığıma göre fazla bile okunmuşş ::)) yeni kişiye bile geçilmiş çok başarılı wallaa allah dualarımızı kabul etsin gönlümüzün muradını versin sözz size ilk fırsatta hepimizi alarak dualarr okuyacağım

bu arada kızlar bi önceki opuda hiç sıkıntım olmamıştı ertesi gün gezip tozuyordumm bunda perişanım yaa baş ağrısı mide bulantısı ağrı lekelenme mahvoldummm hala kendime gelemedimmm (((

benimde öyle oldu cnm hatta bu defa agladım iki gün ağrım geçmedi

iki gün olmadı mı opu yapılalı ateşin felan varsa hastaneyi arasaydın keşke

benimde öyle oldu cnm hatta bu defa agladım iki gün ağrım geçmedi

walla mahvoldum canımm ya ameliyatım bile bu kadar zor olmamıştıı

iki gün olmadı mı opu yapılalı ateşin felan varsa hastaneyi arasaydın keşke

canım dün yapıldı opu ateşim kusmam yok konuştum hemşireyle doktora sordu metpamid ve apranax al dedii biraz rahatladımm ama dün ve gündüz felakettii

sende benim gibi olmuşsun afedersin ben wc mi bile yapamıyordum sanki bağırsaklarımı idrar yollarımı dövmüş gibilerdi
Lekelenmemde 3 gün sürmüştü transferde hani hemşire karından iyice bastırıyo ya ultrason cihazıyla o an bile ölecek gibi olmuştum
geçer inşallah

Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi

ayşen banada öyle dediler kanaman olsa dahi test gününe kadar ilaçlarını al gününde test yaptır.çünkü kanama olsa dahi normal gebelik dış gebelik kim.gebelik olabilir dediler

ayy canım yaa 3 ayda 3kez anestezi aldım daha nolsun allah hepimizin yardımcısı olsunnn inşş canımm

ne kadar sevindim anlatamam.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :))) tebriklerrr ..

kızlarr kimse yok mu... sayfa boş kalmış :)))) nerelerdesiniz ...

okunacak dua varmı ?? isteyen söylesinde okuyayım..

canmı tebrik ederim allah tamamına erdşrsşn hayırlısı ile bebeğini kucğına almayı nasip etsin darısı da tüm bebk hasreti çeken arkadaşlarımıza kardeşlerimize olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…