kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
canım benim önceki tüpümde 8 gün kanamam oldu doktorum düşük yapıyor olabilrsin diye heme proluton yaptırttı
duadaki arkadaşşlar kendine okundu çekildi diye düşünmeyin sakın benim lekelenmem geçmedi hala onun için okuyamadım hatta sayfaları sırayla okurken tamamlanamadı sanıp kokociye yine okuyayım diyecektim baktım ki o bitmiş hatta hesapladığıma göre fazla bile okunmuşş ::)) yeni kişiye bile geçilmiş çok başarılı wallaa allah dualarımızı kabul etsin gönlümüzün muradını versin sözz size ilk fırsatta hepimizi alarak dualarr okuyacağım
bu arada kızlar bi önceki opuda hiç sıkıntım olmamıştı ertesi gün gezip tozuyordumm bunda perişanım yaa baş ağrısı mide bulantısı ağrı lekelenme mahvoldummm hala kendime gelemedimmm(((
duadaki arkadaşşlar kendine okundu çekildi diye düşünmeyin sakın benim lekelenmem geçmedi hala onun için okuyamadım hatta sayfaları sırayla okurken tamamlanamadı sanıp kokociye yine okuyayım diyecektim baktım ki o bitmiş hatta hesapladığıma göre fazla bile okunmuşş ::)) yeni kişiye bile geçilmiş çok başarılı wallaa allah dualarımızı kabul etsin gönlümüzün muradını versin sözz size ilk fırsatta hepimizi alarak dualarr okuyacağım
bu arada kızlar bi önceki opuda hiç sıkıntım olmamıştı ertesi gün gezip tozuyordumm bunda perişanım yaa baş ağrısı mide bulantısı ağrı lekelenme mahvoldummm hala kendime gelemedimmm(((
benimde öyle oldu cnm hatta bu defa agladım iki gün ağrım geçmedi
iki gün olmadı mı opu yapılalı ateşin felan varsa hastaneyi arasaydın keşke
walla mahvoldum canımm ya ameliyatım bile bu kadar zor olmamıştıı
canım dün yapıldı opu ateşim kusmam yok konuştum hemşireyle doktora sordu metpamid ve apranax al dedii biraz rahatladımm ama dün ve gündüz felakettii
mesajın beni çok güldürdü hala da gülüyorum allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah
Eee olsun işte o belirtiler iyidir canım pozitifi göreceksiniz inşallah
Kızlar hep kanama diyosunuz ya dr bana kanama olursa da ilaçlarını bırakma ve proluten depot adlı iğneyi yaptır kalçadan dedi sizlerden birine de söylendi mi
sende benim gibi olmuşsun afedersin ben wc mi bile yapamıyordum sanki bağırsaklarımı idrar yollarımı dövmüş gibilerdi
Lekelenmemde 3 gün sürmüştü transferde hani hemşire karından iyice bastırıyo ya ultrason cihazıyla o an bile ölecek gibi olmuştum
geçer inşallah
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
hayirli aksamlar nasilsin arkadaslar
nasıl olalım herkes de ayrı bir heyecan var :)) sen nasılsın ???
nerelerde kızlarr bu gece yaaa???
heycan iyidir :))) hamdolsun iyim bu ne sessizlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?