karin agrisinada gaz deriz bizde o zaman adet nerden çikti :))))
ekim topiğine baktım da çok ilerlememiş. bayağa popüleriz ha şaka maka :))
harikasın bak beni güldürdün ya :))
o senin harikaligin canim,sen listede yokmusun ben mi goremedim?
o senin harikaligin canim,sen listede yokmusun ben mi goremedim?
canım ben çok kötüydüm eşimde şehirdışına çıktı kaynım aldı beni onlardayım küçük bebek var biraz dizi biraz bebek biraz başım biraz midemm biraz burası derkenn iştee
valla benim suçuk yok yazdırmadııııı :)) vermemiştir bilgilerini yaz diyeeeeee....
hangi liste cnm
evet ben arada orayada yazıyorum ..yani dün başladım ama pek hareket yok orada..
valla benim suçuk yok yazdırmadııııı :)) vermemiştir bilgilerini yaz diyeeeeee....
haklı ben vermedim yeniyim.bilgilerimi vereyim ama beni liste konusunda bilgilendirirsen sevinirim.
33 yaşındayım hatayda yaşıyorum gaziantepeurofertilde tedavi gördüm.3.denemem ilki olmadı ikinci dondurulmuş embriyo idi olmadı.kısmetse bu olacak inşallah.29 eylülde transfer oldum.10 ekim tahlili günüm.eşimde azospermi var
hoşgeldin canııımmm...günde bir kez güncelliyoruz listemizi, yarın ekliycem canım seni de. Ilk sayfada hepimiz hakkında bilgi edinebilirsin tablodan. Tedavin hayırlı olsun. Inşallah bu defa allah yüzünüzü güldürür aysencim.
cnm bu tedavin inş hayırlı olur bende dua okuyorum senin için,kaç yumurtan toplandı cnm transfer ne zaman inş dualarımız kabul olur rabbim senin için herşeyin hayırlısını nasip etsin inş
melisdilekcim hoşgeldin canım. Listeyi güncellerken seni de ekleyeceğim yarın. Ya şu dna hasarı benim korktuğum birşey de. Benim de eşim kan verdi kromozom analizi için. Pazartesi günü çıkacak sonucu. Ben korkuyorum aksi birşey çıkar diye. Ne şekil bir uygulama yaptılar size, pgt mi yapıldı embriyoya? Mikroenjeksiyon mu yapıldı? Biraz anlatır mısın? Hikayelerimiz de biraz benziyormuş. Biz de 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan sonra 3.ayda hamile kaldım ama kalp atışları durdu, kürtaj oldum. Sonra da 1 senedir bir daha hamilelik olmadığı gibi eşimin sperm sayısı da gittikçe düşüyor. Sebebini bilmiyoruz. Onun için araştırılıyor işte. Inşallah hamile kalırsın, sağlıkla kucağına alırsın. Bize de umut olursun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?