eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ekim topiğine baktım da çok ilerlememiş. bayağa popüleriz ha şaka maka :))

canım ben çok kötüydüm eşimde şehirdışına çıktı kaynım aldı beni onlardayım küçük bebek var biraz dizi biraz bebek biraz başım biraz midemm biraz burası derkenn iştee

cnm bu tedavin inş hayırlı olur bende dua okuyorum senin için,kaç yumurtan toplandı cnm transfer ne zaman inş dualarımız kabul olur rabbim senin için herşeyin hayırlısını nasip etsin inş

valla benim suçuk yok yazdırmadııııı :)) vermemiştir bilgilerini yaz diyeeeeee....

haklı ben vermedim yeniyim.bilgilerimi vereyim ama beni liste konusunda bilgilendirirsen sevinirim.

33 yaşındayım hatayda yaşıyorum gaziantepeurofertilde tedavi gördüm.3.denemem ilki olmadı ikinci dondurulmuş embriyo idi olmadı.kısmetse bu olacak inşallah.29 eylülde transfer oldum.10 ekim tahlili günüm.eşimde azospermi var

Güzellikler kaç gündür doğru düzgün yazmıyorum.Annem ve anneannem bizde.Eşim biraz panikledi bebiş haberini alınca ben hiperaktif sayılabilirimde Anneannem hasta kendiyle konuşmayınca istenmiyorum sanıyo bende rahat etsin diye çok fazla bişeylerle uğraşmıyorum.Ama aklım dualarım sizle hep.Çok güzel dualar yapılmış Allah kabul etsin,pozitif haber alanlar olmuş maşallah çooook sevindim,opu olanlar olmuş rabbim hayırlı haber almayı nasip eder inşallah.Bi de yapılan söylenmez ama bugün çok yağmur yağdı.Yağmurda edilen dua geri çevrilmezmiş.Bütün isteyenler için bebişle beraber dua ettik teyzeleri.Rabbim geri çevirmez inşallah.

hoşgeldin canııımmm...günde bir kez güncelliyoruz listemizi, yarın ekliycem canım seni de. ilk sayfada hepimiz hakkında bilgi edinebilirsin tablodan. tedavin hayırlı olsun. inşallah bu defa Allah yüzünüzü güldürür aysencim.

Allah kabul etsin inşallah dualarını asilcim. biz de sana ve bebişine öpücüklerimizi gönderiyoruz. :)

mirage merhaba arkadasım

ben de bu topıgı takıp edenlerdenım.opu ve transfer gunlerınde daha fazla gırebılıyor ve burada paylasımlarda bulunuyordum.o zamanlar ızınlıydım ıse gıtmıyordum.bu hafta ise basladım ve ızın gunlerınde bırıken ıslerım yuzunden ne gunduzlerı nede gecelerı gırmek ıcın fırsat bulamıyorum .ozellıkle bugun topık almıs basını gıtmıs. cogu sayfayı okuyamadım bıle.

merve02, kokoci ve ben aynı hastanede tedavı gorduk. hatta kokocı ıle transferımız aynı gun ve aynı saatlerde olmus. gelınce buradan yazdıgında kendını tarıf ettıgınde onu hatırladım.aynı saatlerde hastanede oldugumuz ıcın onu gormustum.

neyse, bende lısteye eklemen ıcın bılgılerrımı yazayım:
yasım 34
transfer tarıhım 24 eylul

hastane:atasehir memorıal
test tarihim 5 ekim

daha once bır bos gebelıgım oldu sonra dustu
2 ay once aynı hastanede asılama yaptırdık sonuc negatıf
bu ılk tup bebek denemem.ıns pozıtıf sonucu alırız ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavusmak hepımıze nasıp olur
bızdekı sebep esımın spermlerınde %98 dna hasarı cıktı. sayı ve hareket azlıgı var.morfolojı %2 cıkıyor.

bir yıldır kaan aydosta tedavı oldu.once doğal yolla olmasını bekledık ama benım yasımdan dolayı artık daha fazla beklememeye karar verdık. 6 yıllık evlıyız. ılk 2 yıl korunduk nedense, boyle bırseyle kasılasacagımız hıc aklımıza gelmezdı. korunmayı bıraktıgımız ay hamıle kaldım fakat yukarıda da anlattıgım uzere bos gebelık oldu. 4 yıldır da bır daha hamıle kalamadım.

ıste bzım hıkayemızde boyle. cuma sabahı test yaptıracagım ıns. Allah test gunu ıcın bekleyenlere sabır gonul ferahlıgı ve pozıtıf sonuclar almayı nasıp etsın. vakıt bulmusken herseyı yaazdım. muhetemelen yarın da ısteyken gırme fırsatım olmayacak. ama gecelerı bakıp haberlerınızı okumaya calısıyorum. kokocı yarın senın sonucunu da beklıyorum.
sonra da angel5, mıss angel ve ben (daha ısmını unuttuklarım varsa ozur dılerım) test gunu yaklasan arkadaslarım, sızlerınde sonuclarını beklıyorum. sızler ıcın dua edıyorum.

sevgılerımle

teşekkür ederim cnm allahım hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı etsin.nasip etsin..tabloya baktım inşallah bir gün hepsinin sonunda hamiş yazar :))))

cnm bu tedavin inş hayırlı olur bende dua okuyorum senin için,kaç yumurtan toplandı cnm transfer ne zaman inş dualarımız kabul olur rabbim senin için herşeyin hayırlısını nasip etsin inş

canımm allah razı olsunn çok saoll rabbim senin de gönlünün muradını versin 14 embriyom vardı bugün yarın için tekrar haber bekliyorum bu kez öyle zor oldu ki tutmazsa eğer bi daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum...

melisdilekcim hoşgeldin canım. listeyi güncellerken seni de ekleyeceğim yarın. ya şu dna hasarı benim korktuğum birşey de. benim de eşim kan verdi kromozom analizi için. pazartesi günü çıkacak sonucu. ben korkuyorum aksi birşey çıkar diye. ne şekil bir uygulama yaptılar size, pgt mi yapıldı embriyoya? mikroenjeksiyon mu yapıldı? biraz anlatır mısın? hikayelerimiz de biraz benziyormuş. biz de 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan sonra 3.ayda hamile kaldım ama kalp atışları durdu, kürtaj oldum. sonra da 1 senedir bir daha hamilelik olmadığı gibi eşimin sperm sayısı da gittikçe düşüyor. sebebini bilmiyoruz. onun için araştırılıyor işte. inşallah hamile kalırsın, sağlıkla kucağına alırsın. bize de umut olursun. :)

korkma canım inşallah bişey çıkmaz benim eşimde azospermi var yani meni de hiç sperm yok bu nedenle mikrotese ameliyatı olmuştu bende sorun görünmemesine rağmen iki başarısız deneme olunca bu kez bize de yaptılar o testi sonucu almak 15 kgün sürdü hergün öldüm ama sorduğuma göre belirli bir hastalık varsa embriyoyu ona göre tedavi ediyorlar korkulacak bi durum değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…