eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah kötü birşey çıkmaz canım ya. bebek olup da erkek olursa aynı sorun direk ona da geçiyormuş gen sorunu varsa sanırım. öyle birşeyler okudum.

inşallah kötü birşey çıkmaz canım ya. Bebek olup da erkek olursa aynı sorun direk ona da geçiyormuş gen sorunu varsa sanırım. öyle birşeyler okudum.

dedim ya bizim iki başarısız deneme olunca ikinize de gen tahlili yapmalıyım bi bozukluk var mı diye dedi o zaman sordum yani bir çoğu tedavi edilebilecek durumda imiş

dedim ya bizim iki başarısız deneme olunca ikinize de gen tahlili yapmalıyım bi bozukluk var mı diye dedi o zaman sordum yani bir çoğu tedavi edilebilecek durumda imiş

zaten her gittiğimde beni yeni bir endişe sahibi yaparak eve yolluyolar. son gittiğimde tedaviye başlıyoruz diye gittim, ilk iğnemi yapacaktı. bi baktı bir yumurtam kistleşmiş. doğum kontrol hapı vericem bir ay bekliycez dedi. 1 senedir sürekli böyle böyle oyalanıyorum ben. daha hiçbirşey yapamadım. bi de sperm sonuçları yerlebir çıkınca test istediler. şimdi bu gidişimde de bayramdan dolayı ertelenecek muhtemelen. tam sabreden derviş konumundayım yani :)

ama muradına ermiş :))

ama muradına ermiş:)))))

Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..allahım hepiimizin gönlündekini hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah......

inşallah inşallah :)) bir ara çok karamsarlığa kapılmıştım ama şimdi umutluyum ya. Vakti gelince olacak diyorum inşallah. Belki de psikoloğun etkisi oluyodur hakkaten üstümde.

asla umudunu yitirme rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr yarabbim kolaylaştır zorlaştırma hakkıma hayırlı kıl demek hergün oku bu duayı cnm...

bende geldim gidiyorum .Herkese Allah rahatlık versin.Gönülleriniz ferah olsun inşallh.Yarın da mutlu haberler alalım inşallh.İyi geceler arkadaşlar

Kizlar ne alemdesiniz..yarin eşime spermiogram yapilacak inş iyi sonuç aliriz..ilkinde az cikti ama kaliteliymis o yuzden ii dedi dr ama bakalim ne olacak..ben yattm ii geceler booll bebişleerrrr :))))

amin canim sagol evet bulantilarim oldugu icin yatiyorum kalkmak istemiyorum hic birsey yemek istemiyorum mirageyede soyledigim gibi insallah hepiniz hamile kalinda cekin bu sikintilari insallahhhh:):)))))nasil dua ama dimi rabbim kabul etsin

canım benim rabbim hamile kalmamızı nasip etsin bebeşlerimizi sağlıklı kucağımıza alana kadar mide bulantısınada razıyım rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

ay bu doğum kontrol hapı beni mahvetti. iki haftada domuz gibi oldum. bacaklarım pantolona sığmıyo imdaat. demek ki tedaviyle diete aynı anda başlamalıyım ben.

mirage canım bu tüp bebek tedavisi birtek bana yaradı ben zayıfladım okuduğum kadarıyla herkes kilo almış

canım benim inş rüyandaki gibi değerin yüksek çıkar kan testindede rabbim bu sefer sağlıklı bebeğini kucağına almanı nasip eder inş

canım transferin hayırlı olsun inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım

canım inş bişey olmaz bebeğin oturduğub yerde sana dahada sıkı tutunur inş

derin canım silikte olsa 2. çizgiyi gördünse hadi gözün aydın

hayal canım çok uyumuşsun demek bak 12 tane yumurtan olmuş :))

yumurtaların sağlıklı döllenip sağlıklı gelişsinler kaliteli embriyoların olsun inş canım

ayşegül canım rabbim güzel gönlüne göre versin istemenin az metmenin yaşı yok rabbim bu sefer kucağını doldursun rabbim bu zor süreçte yardımcın olsun inş bu son tedavin olur sağlıklı yumurtaların olsun sağlıklı gelişsinler kaliteli embriyolar olsunlar inş

canım benim çok geçmiş olsun inş yarın kan testinde pozitifi görürsün ve ona göre doktorlar sana bir tedavi uygular canım rabbim üzmesin seni

canım benim o kadar güzel duygularını ifade etmişsinki okurken gözlerim dolu dolu oldu bu duyguyu rabbim hepimize yaşatsın inş rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almanıda nasip etsin bebeğini canım.

ıyı aksamlar arkadaslar bugun gıremedım en son sabah bı ara gırdım :) dısardaydı aksama kadar gezdım stres attım bıraz nasılsınız bakıyım canlarımm:)

canım akşam geçti bende gece girdim ama sanada iyi akşamlar olsun

hayırlı geceler arkadaşlar allaha emanet olun allah ne muradınız varsa versin bizleri mis kokulu evlatlarımıza kavuştursun rabbim amninnnnnnnnnnn

canım sende rabbime emanet ol

nagatif alan arkadaşlar siz ilaçları kestikten nekadar sonra hastalandınız benim 3 gün oldu gelen giden yok daha

canım ben ileçları kestikten 2 gün sonra adet oldum

canım ne güzel dua etmişsin bebişinle bize rabbim yaptığın duaları kabul etsin rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

haviiniiiim napıyosun forumu mu okuyosun sesin çıkmıyo?

valla yoruldum okumaktan gözlerim şaşı oldu kimini alıntıladım kimini beğendim mesajların 1 saatte anca tamamladım geldim gari

Kizlar ne alemdesiniz..yarin eşime spermiogram yapilacak inş iyi sonuç aliriz..ilkinde az cikti ama kaliteliymis o yuzden ii dedi dr ama bakalim ne olacak..ben yattm ii geceler booll bebişleerrrr :))))

canım inş güzel sonuçlanır rabbim gönlünüzdekini versin emeklerinizi zayi etmesin sanada iyi geceler canım

arkadaşlar bu konuda bigisi olan ver mı

canım toplu alıntıda yazdım görmedin heralde ben ilaçları kestikten iki gün sonra adet oldum tam sökülmem 3. gün oldu sende en geç 4 bilemedin 5. gün hastalana bilirsin heralde

mirage canım senin tedavide başlar biter benim transfer olur bu akşam doktoru aradım transferim 2 ay sonraya erteledi diğer adet olduğumda ara beni dedi ona göre yönlendireceğim seni ondan sonraki adetinde de işte kontroller falan transfer günüm belli olcak benim bebelere kavuşmama iki ay var mirage canım sen bile bu arada pozitif haber verirsin bize eminim

canım toplu alıntıda yazdım görmedin heralde ben ilaçları kestikten iki gün sonra adet oldum tam sökülmem 3. gün oldu sende en geç 4 bilemedin 5. gün hastalana bilirsin heralde

canım bu benim 3. ama 1.test günü testi verdikten sonra geldi 2. zaten 2 aylıkken kanamam geldi düştü bu sefer gelmeyince meraklandım

canım bu benim 3. ama 1.test günü testi verdikten sonra geldi 2. zaten 2 aylıkken kanamam geldi düştü bu sefer gelmeyince meraklandım

canım bazen ilaçların etkisinden 1 hafta bile geçikme oluyormuş bu son olsun inş rabbim bir daha acı yaşatmasın sana inş yeni başlıyacağın tedavin son tedavin olur canım rabbim kucağını doldurur inş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…