korkma canım inşallah bişey çıkmaz benim eşimde azospermi var yani meni de hiç sperm yok bu nedenle mikrotese ameliyatı olmuştu bende sorun görünmemesine rağmen iki başarısız deneme olunca bu kez bize de yaptılar o testi sonucu almak 15 kgün sürdü hergün öldüm ama sorduğuma göre belirli bir hastalık varsa embriyoyu ona göre tedavi ediyorlar korkulacak bi durum değilmiş
inşallah kötü birşey çıkmaz canım ya. Bebek olup da erkek olursa aynı sorun direk ona da geçiyormuş gen sorunu varsa sanırım. öyle birşeyler okudum.
dedim ya bizim iki başarısız deneme olunca ikinize de gen tahlili yapmalıyım bi bozukluk var mı diye dedi o zaman sordum yani bir çoğu tedavi edilebilecek durumda imiş
zaten her gittiğimde beni yeni bir endişe sahibi yaparak eve yolluyolar. Son gittiğimde tedaviye başlıyoruz diye gittim, ilk iğnemi yapacaktı. Bi baktı bir yumurtam kistleşmiş. Doğum kontrol hapı vericem bir ay bekliycez dedi. 1 senedir sürekli böyle böyle oyalanıyorum ben. Daha hiçbirşey yapamadım. Bi de sperm sonuçları yerlebir çıkınca test istediler. şimdi bu gidişimde de bayramdan dolayı ertelenecek muhtemelen. Tam sabreden derviş konumundayım yani :)
zaten her gittiğimde beni yeni bir endişe sahibi yaparak eve yolluyolar. Son gittiğimde tedaviye başlıyoruz diye gittim, ilk iğnemi yapacaktı. Bi baktı bir yumurtam kistleşmiş. Doğum kontrol hapı vericem bir ay bekliycez dedi. 1 senedir sürekli böyle böyle oyalanıyorum ben. Daha hiçbirşey yapamadım. Bi de sperm sonuçları yerlebir çıkınca test istediler. şimdi bu gidişimde de bayramdan dolayı ertelenecek muhtemelen. Tam sabreden derviş konumundayım yani :)
ama muradına ermiş :))
inşallah inşallah :)) bir ara çok karamsarlığa kapılmıştım ama şimdi umutluyum ya. Vakti gelince olacak diyorum inşallah. Belki de psikoloğun etkisi oluyodur hakkaten üstümde.
Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..allahım hepiimizin gönlündekini hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah......
nagatif alan arkadaşlar siz ilaçları kestikten nekadar sonra hastalandınız benim 3 gün oldu gelen giden yok daha
amin canim sagol evet bulantilarim oldugu icin yatiyorum kalkmak istemiyorum hic birsey yemek istemiyorum mirageyede soyledigim gibi insallah hepiniz hamile kalinda cekin bu sikintilari insallahhhh:):)))))nasil dua ama dimi rabbim kabul etsin
ay bu doğum kontrol hapı beni mahvetti. iki haftada domuz gibi oldum. bacaklarım pantolona sığmıyo imdaat. demek ki tedaviyle diete aynı anda başlamalıyım ben.
herkese günaydın bugün ilk defa 7 de uyanmıyorum bu saate kadar dayanabildi. dün gece tam yatarken karnıma müthiş bir adet sancısı girdi ter boşaldı bi anda acıdan, midem kalktı. bi 5 dk sonra geçti. aslında ben buna çok sevindim çünkü 2. denememde geceleri bu ağrıları çok yaşıodum hatta ağlıyodum avıdan ve hamiştim. aynı şeyi yaşayınca mutlu oldum ama devam etmedi buna da üzüldüm çünkü gece boyu bi kaç kez uyanmam gerekiyodu acıdan. bizden başka kim acı çekmek ister ki, ben istiyorum işte:))) ve bu tabi ki rüyama da yansıdı, rüyamda adet oluyordum baya kanamam var sonra yine de idrar testi yapıyorum ama malesef tek çizgi çok ağlıyorum eşime sölüyorum o da çok üzülüyor, aradan yarım saat geçiyo ve sonucumu buraya yazmaya karar veriyorum testin üstünde sonuç uazıomuş sözde o rakamı girmek için bakıyprum teste 317 görüyorum aman allahım hamileymişim boşuna üzüldüm. peki neden adetim falan derken 317 nin 9. gün için çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kesin ikiz diyorum:))) heralde rüyamdaki hamileliğin tadını çıkarmak için bu saate kadar uyudum:) biraz uzun oldu ama rüyamdaki gibi paylaşmak istedim..
slm ismim ayşen 9 yıllık evliyim.3.tüp bebek denemem.ilki beş yıl önceydi ve olumsuz sonuç aldım.üç ay sonra dondurulmuş embriyo ve yine başarısız sonuç.şimdi transferim yapıldı ve bugün 6.günüm.10 ekimde alacağım sonucu.hiçbir belirtim yok ama çokkkkk büyük inancım var.tek değişiklik progestan kullanıyorum ve vajinal yolda müthiş bir yumuşama var önceleri kapsülü koyarken zorlanırdım.şimdi ise kayıyor bu da beni tedirgin ediyor.
valla benim cumartesı transfer oldum
4 gun evde yattım uzun oturdum doğru düzgn bir şey yapmadım
ama bugun işe başladım bankacıyım oturuyorum Allahtan
inşallah oturmaktan zarar gelmez
imkanın varsa yat dinlen derim
kızlar acilll yardım test günüme 3 gün ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik ama var eşime de gösterdim o da evet orda bi çizgi daha var dedi test bozuk olabilir mi bu kadar erken çıkmış olabilir mi ya da ilaçlardan mı progesteronla kan sulandıdrıcı kullanıyorum yalnızca.. allahım inş doğrudur çok heycanlandım çünkü, hayal kırıklına uğramak istemem..
Kizlar herkese merhaba opum oldu sabah cok sukur hic agrim olmadi korktugumgibi hic olmadi kimse korkmasin 12 tane yumurtam
Toplandi bakalim kaci dollenecek cmt transfer olabilir dediler evimdeyim corbami da ictim dinleniyorum esimi de ameliyata almadilar
Aradigimizi bulduk dediler simdi beklemedeyim cuma ararlar beni heyecanliyim dualariniz icin tesekkur ediyorum herkesinde böyle
Agrisiz kolay olur insallahhhh.....
merhabalar arkadaşlar .... ben buraya ilk kez yazıyorum galibaa... dolu dolu bi topik tüm bebek isteyenlere ve anne adylarına allım yardım etsin... ben 39 yaşındayım 7 yıldır bbek tedavileri ile uğraşıyoru ne eşimde ne bende belirgin bi problem yok ve buna rağmen 2 defa gebelik yaşadım ilki düşükle 2. si dış gebelikle sonuçlandı ve açık ameliyatlaa sol tüpüm alındı sonrasın bi aşılama oldu fakat oda hüsranla sonuçlandı çok yorulmamıza rağmen yaş faktöründen dolayı tedaviyi bırakmadık ilaç tedavileride sonuç vermeyince konya eurofertilde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedavimize 10 gün önce verilen iğnelerle başladık bu sürede 4 defa yumurta kontrolu oldu son kontrol bu gün idi ve güzel sonuçlar anlattı dr. .. alisami bey yaşına rağmen çok güzel büyümüşler yumoşların ya cuma yada cumartesi trasferini yaparız dedi nolur banada dua edin hayırlısıyla transferim gerçekleşsin...burda toplaqnan insan ların hepimizin tek bir amacı var. bi ebbek bi yavru allah hepimize hayırlısını versin inşallah....:)
kızlar kollarım ve bacaklarımda kabarcıklar çıktı ve çok kaşınıyor...
ilk pazar günü sağ bacakta 5-6 tane çıkmıştı aniden, çok önemsememiştim
ama bu sabah diğer bacağımda kollarımda hatta el parmağımda bile çıktı.
sanki içinde su var kaşıyınca hemen yara oluyor
hastaneyi aradım ilaçlara mı alerjim var acaba dedim, ilaçlarla yediğiniz bir şeyin teması olabilir, vücudunuz tepki vermiş olabilir, yarın sabah erkenden gelin bakalım, kan testinizi de (beta) yapalım, olmadı dermatalogla görüştürürüz dediler...
sanırım beta sonucuna göre ilaç verecekler, gerekirse testi 2 gün sonra tekrarlarız dediler...
yani kızlar benim cumartesi olan test tarihi yarın sabaha alındı...
fakat sevineceğime üzüldüm, korkularım beni ele geçirdi galiba((
bana dua edecek arkadaşlar çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu akşam benim için okuyabildiğinizi okuyun, ben de inşallah yarın size olumlu haberlerle gelirim... :))
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
ıyı aksamlar arkadaslar bugun gıremedım en son sabah bı ara gırdım :) dısardaydı aksama kadar gezdım stres attım bıraz nasılsınız bakıyım canlarımm:)
hayırlı geceler arkadaşlar allaha emanet olun allah ne muradınız varsa versin bizleri mis kokulu evlatlarımıza kavuştursun rabbim amninnnnnnnnnnn
nagatif alan arkadaşlar siz ilaçları kestikten nekadar sonra hastalandınız benim 3 gün oldu gelen giden yok daha
Güzellikler kaç gündür doğru düzgün yazmıyorum.Annem ve anneannem bizde.Eşim biraz panikledi bebiş haberini alınca ben hiperaktif sayılabilirimdeAnneannem hasta kendiyle konuşmayınca istenmiyorum sanıyo bende rahat etsin diye çok fazla bişeylerle uğraşmıyorum.Ama aklım dualarım sizle hep.Çok güzel dualar yapılmış Allah kabul etsin,pozitif haber alanlar olmuş maşallah çooook sevindim,opu olanlar olmuş rabbim hayırlı haber almayı nasip eder inşallah.Bi de yapılan söylenmez ama bugün çok yağmur yağdı.Yağmurda edilen dua geri çevrilmezmiş.Bütün isteyenler için bebişle beraber dua ettik teyzeleri.Rabbim geri çevirmez inşallah.
haviiniiiim napıyosun forumu mu okuyosun sesin çıkmıyo?
Kizlar ne alemdesiniz..yarin eşime spermiogram yapilacak inş iyi sonuç aliriz..ilkinde az cikti ama kaliteliymis o yuzden ii dedi dr ama bakalim ne olacak..ben yattm ii geceler booll bebişleerrrr :))))
bende geldim gidiyorum .Herkese Allah rahatlık versin.Gönülleriniz ferah olsun inşallh.Yarın da mutlu haberler alalım inşallh.İyi geceler arkadaşlar
arkadaşlar bu konuda bigisi olan ver mı
canım toplu alıntıda yazdım görmedin heralde ben ilaçları kestikten iki gün sonra adet oldum tam sökülmem 3. gün oldu sende en geç 4 bilemedin 5. gün hastalana bilirsin heralde
canım bu benim 3. ama 1.test günü testi verdikten sonra geldi 2. zaten 2 aylıkken kanamam geldi düştü bu sefer gelmeyince meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?