tatlı krizim başladı yoksa regl mi olacam ....sinirlerim bozuldu yaaaa
Canım aklına regl getirme.. Hep pozitif düşün. Bebeğinle konuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin havincim darısı en kısa zamanda seninde başına inş.....
Canım aklına regl getirme.. Hep pozitif düşün. Bebeğinle konuşBu topikte miss angellimız vardı.
Çok üzülüyordu. Olmadı diye düşünüyordu. Kendini epey üzdü. Ama Allah nasip etti. Sen de olumlu düşün.. Bebeğini de olumsuz etkileme..
![]()
Havinim selam canım. Çok iyiyim şükürler olsunBenim 6 küçük yumoşum da çok iyi durumda
3. günlerinde 4. gün gibi gelişmişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip 5. gün PGT yapılacak. Eğer sağlıklı bulunursa transfer olacak. bir ihtimal dondurulup bir dahaki aya da sarkabilir.. Hayırlısı Allah'tan..
6'sının da çok iyi durumda olmasına şükrediyorum..
Senin transfer ne zaman ? Bir ay daha sarktı gibi okudum :26: Olsun. Biz acele ediyoruz ama en uygun zamanda olsun , en iyisi olsun inşallah![]()
amin canım amin sizin göbüşler büyümeye başladığında benim transfer olcak anca canım dua edin bundan sonra herşey güzel olsun rabbim beklememin sabrımın mükafatını verir inş
verecek inş... bol bol yunus as duasını oku
akasya canım nasılsın senin yumurtalardan haber varmı nasipse transfer ne zaman
gamze canım sen nasılsın
hkere canım senin hemilelik nasıl gidiyo
noliy noliyyyyyyy :))))))))))))![]()
Canım bugün bulantı başladı bakalım ilerleyen günlerde de devam etcekmi. 2 gündür sabah jeli kullanmak için 10 da kalkıyorum ama yrım saat yürümek öyle zor geliyor ki, içim bayılıyor kalkar kalkmaz bişiler atıştırmasam bayılcak gibiyim. ve bugün uyku konusunda kendimi aştım sürekli uyuyorum, laptopta sayfa açık yazdıklarınızı takip ediyorum. sen nasılsın canım
Canım tedavin yumurtalardan biri fazla buyudugu için ertelenmiş.Buna anlam veremedim.Benim yumurtalardan biri de fazla buyudu ama devam ettik. 5 yumurta vardı. biri 23 milim. diger ikisi 13.5 ve 14 milimi diğer ikisi de 6.5 ve 7 milimdi. doktor buyuk olana onden gitmiş kistik bir şeydir dedi ama tedaviyi kesmedi ve sonuçta yumurta toplama sırasında o kaybolmuştu. benden 3 yumurta toplandı. biri boştu.buyuk ihtimal son 3 gun içinde 13.5 ve 14 milim olanlar toplanacak seviyeye geldiler ve onları topladılar.ikisi dollendi ve biri anormal oldugundan biri transfer edildi.Senin neden iptaledildigini anlıyamadım. Diger yumurtalar kaç milimdi?
Bu arada dondurulmuşum cozunurken bozuldu![]()
noliy noliyyyyyyy :))))))))))))![]()
canım inş 6 birden sağlıklı olur PGT yapıldıktan sonra rabbim seninde güzel gönlüne göre versin rabbim seninde kucağını sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlarla doldursun canım
benim transferim 2 ay ertelendi şöyle anlatıyım bu ay sonu adet olunca doktor yönlendirme tapacak ona göre bir yol haritası çizecek kasım sonu adetimdede transfer iiçin süreç başlıyacak
Kulakların mı çınladıı taze annecik..Senin dedikodunu yapıyorduk
Havinim güzel yürekli arkadaşım.. Ben inanıyorum senin sabrının mükafatı sana gelecek... Rabbim seni kucağı boş bırakmayacak.. yürekten dua ediyorum senin için.. Sana annelik çok yakışacak inşallahh![]()
insaAllah embriyolarin hepsi saglikli gelisimini devam eder ve pgt testinde hepsi saglikli çikar canim,Rabbim gonlune gore versin
Bircik canım Allah razı olsun güzel duanaİnşallah hepimizin gönlüne göre versin. Bu uğurda varını yoğunu harcayan, maddi manevi emek sarfeden , üzülen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın İnşallahhh... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
![]()