• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

o kadar sevindim ki anlatamam tam senin için 100 ayetel kürsi okudum netin başına geçtim haber vereyim diye senden güzel haber geldi Allahım tamamına erdirsin arkadaşım darısı benim ve bekleyen bütün arkadaşların başına inşaallah :49: :nazar::nazar::nazar:

saolasın güzelim okadar mutluyum ki daha sabah sen vardın burda uyuyamıyorum diyodum allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu semacım öpüyorum

tebrik eden diğer arkadaşlar hepiniz çok sağolun

kızlar size benden bi tavsiye

ben transfere gideceğim gün 2 rekat şükür secdesi yaptım ve ardına hz yunus as. duasını 40 kez okudum inansanda inanmasanda oku ben kabul ederim diyor rabbimiz bu duaya çok inanırım onunda katkısı oldu bana emin olun çünkü yer ve gök dua ile

benim eşimin sperm sayısı birden daha da düşünce genetik test istediler. pazartesi günü 3 hafta olacak işte, 3 haftada çıkıyormuş. ödüm patlıyor aksi birşey çıkarsa test sonucundan diye ama burdakiler de korkma diyolar. du bakalım. herşey yolundaysa reglin ikinci günü doktoruna gittiğinde ilk iğneni yapar canım.

canım sonucu aldık ilk sonuc 400 000 di bugünki 1 milyon çıktı.en azından teseye gitmicez..ne yalan söyliyim az da olsa sevindik vallaa :)) evet bizimde 1 ay dediler daha kasım 1 gibi genetik tahlili sonucumu alacağım bi sorun cıkmazsa kasım adetimde başlarız heralde.hayırlısı bakalım..iğneyi ne için yapıyorlar ki ? bide nereden vuruyorlar iğneyi ???

arkadaşlar selam ben de bayadır giriyorum yazdıklarınızı okuyorum.çoğu zaman hamile haberleri ile umutlarım artıyo sayenizde.burda sizler güzel arkadaşlıklar kurmuşunuz birbirinize dualr okuyup yardım ediyorsunuz gerçekten çok güzel bi durum.bende sizlerle aynı yolda ilerliyorum.kimseleri tanımıyorum ama sizler için dua ediyorum.dularımda isim belirtmiyorum dediğim gibi çünkü sayfaları tam takip edemiyorum çok çabuk ilerliyor.bu gecede yine hepimiz için kenzül arş ayetel kürsi amener rasuli ve meryem surasinin 9.ve 10.ayetini okuycam.bu duları okuduğumu belirtmemin sebebi de ne kadar çok amin denilirse o kadar çok kabul etme şansı var.benim aminim kabul olmazda belki başkasının ki kabul olur.cumartesi benim de yumurtalarım toplancak.medikana bahçelievklerde dr sühada tedavi görüyorum.sperm azlığı ve ileri hızı düşük bizdeki sorun bu.çok heyacanlıyım.ilk denememiz inşllh olucak.RABBİM yüzümüze gülücek.hamile olan arkdaşlar ı çok tebrik ediyorum hayırlısınla doğup evlerinize ışık bereket huzur olsunlar.sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsunlar.negatif sonuç alan arkadaşlarıma sabır diliyorum ve şunu sölemek istiyorum,en zor şeyle imtihan ediliyoruz anne olamamak evlat hasretiyle imtihan ediyor bizi yaradan buna sabredersek eğer mükafatı ama bu dünyada ama diğer tarafta alıcaz.MERYEM SURESİ 9.ve 10.ayeti herkes mutlaka okusun diyorum,herşey bahane aslında hz isa için ALLAHÜ TEALA ol dedi ve oldu onun için bu ayet bizim için çok önemli bol bol okuyalım bence.sizleri tanımasamda arkaşlığımız henüz oluşmasada bu yazıları okuyup abdest alıp sizler için dua eden birisi var burda herkes ALLAHIM bizim için hayırlı dua edenlerin duasını kabul eyle demeyi de unutmayalım olurmu:)kendizie iyi davranın moralimizi yüksek tutalım,sigara içmeyelim,bol bol yoğurt süt havuç yumurta yiyelim vitamin alalım.iyi akşamlar herkese ben yemekten sonra dualar geçicem.görüşürüz.

Son düzenleme:
Canim bizim de ml de 300binsperm var, morfoloji ve motilite yuzde 1, yuzde 99 anormal ve hareketsiz, genetik test y delesyon testi yaptirdik sorun cikmadi benim esim cocukken menenjit gecirmis o nedenle boyle olurmus, nisanda gittik biz ilk o zaman esimin degeri de 100 bindi canli, klomen ve arginmax kullandi esim bu zamana kadar, 1 ay genetik testleri bekledik, sonra bende kist gorduler dogum kontrol hapi kullandim rezerv sorunum da cikinca iki ay biosteron derken eylulde ancak basladim canim sendesorun yoksa hemen basla biz kadinlarin heray degisken oluyo her aymuayeneye gittim kontrollerde 3 folikul oldugu bile oldu, tedavime 6 folikulle basladim 12 yumurta toplandi, simdi labaratuarla konustum dollenme olmus yarin gozlemleyecekler haber vereceklerinsallah hepimiz birgunmucizemize kavusacagiz mucizebebeklerimiz olucak....

bizim ilk 400 000 di bugün 1 milyon çıktı..inş. yeterlidir bizim için yaaa..benim yumurtalıklarda yoktu 1 ay önce kontrole gitmiştim..bakalım neler olacak

canım transfer yapıldı bakalım 10 ekimde belli olacak inşallah.bu arada benim eşimde sperm bulunmadı sperm üreten hücrelerden sadece 8 tane bulundu düşün artık milyar sperm i.inden sadece 8 hücre o yüzden üzülmeyin sizin eşleriniz çok daha şanslı yani tese mikro tese ile çok çok kaliteli spermlerde bulunabilir ama bunlar hep ekstra ücret o yüzden doktorlar olası durumlar gerçekleşmesse bu aşamalara giriyor.mesela ben iki kez denedim olmadı dr dedi ki olması gerekirdi bu nedenle size gen tahlili yapıcam ya genden kaynaklı tutmadı yada rahimde bişiy var dedi bide rahim traşlaması dedikleri bi yöntemle ameliyat oldum tedavi öncesi

canım yaa eşim e okudum o da dua etti senn için inş..olur bebeğin..10 ekim senn için sürpriz dolu bir gün olur inş...

Çokk endişeliydin. Bak korktuğun gibi olmadı .Allah'a çok şükür canım. Hamilesin.. Gözün aydın..:16::16: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

Kokoci canım Allah yardımcın olsun. Ne söylesek boş. Ama inan yarın daha iyi olacak herşey.. Gün günden acın azalacak.. yeni tedavi için alternatifler düşünmeye başlayacaksın.. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alacaksın.. :16::16: Aminnnnn :nazar::nazar::nazar:

Kokoci canım Allah yardımcın olsun. Ne söylesek boş. Ama inan yarın daha iyi olacak herşey.. Gün günden acın azalacak.. yeni tedavi için alternatifler düşünmeye başlayacaksın.. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alacaksın.. :16::16: Aminnnnn :nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sevgili mirage ve tüm diğer anne adayları,
ben Eylul 16 da ilk tüp bebek tedavime başladım. 1 Ekimde embriyolarım kondu, şimdi 4. günde beklemedeyim. 36 yaşındayım, eşimde de morfoloji %1 idi.İstanbul da tedavi oluyorum. Listenize eklerseniz sevinirim. Bu topiğe girip sizlerle iletişimde olmak beni rahatlatıyor doğrusu. Umarım allah dualarımızı duyar.Hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebekler gelsin inş....Sevgiler...

canım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmazlar rabbim gönlnden geçen dualarını kabul buyursun rabbim kucağını doldursun canım

umutlu bekleyişlerimizin, rahmimizde yeşerticeğimiz filizlerle büyümesi, annelik yolunda devam etmesi dileğiyle...
ben de gebelik testi tarihini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Allah hiç birimizin emeğini, umudunu boşa çıkarmasın. Gebelik testi için son 8 gün.

canım test gününde güzel haberler alırsın inş rabbim gönlündeki muradını versin

olmadı kızlar negatifi aldım maalesef :((

kokoci canım rabbim sabır versin sana inş bu günü atlat yarın dahada iyi olacaksın rabbim bir dahaki tedavinde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana

günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin

canım hadi tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumurtalarınn gelişsin inş

hiç üzülme havinim ertelendi diye. kesin vardır bir hikmet bunda da. bir de sakın bir yere kaybolma. negatif alanlar da illa ki denemeye devam edecek, daha burdayız yani.

QUOTE]

canım üzülmedim ama kaderim meklemekten yana yazılmış haziranda çıktım yola ve kasımın son haftasına kadar beklemek düşüyo bana inş transfer günüm geldiğinde rabbimin izniyle embriyolarım sağlıklı çözülür ve bana transfer olduktan sonra sıkı sıkı tutunurlar ve bende inş hamile kervanına katılırım hepiniz önden gidin canım ben arkadan yavaş yavaş geliyom ayın 6 yahutta 7 sinde ablama gideceğim nasipse bıraz kafa dağıtmak için buralardan kaybolmasamda ufak bir tatil yapacağım

bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim

canım benim senin adına çok sevindim rabbim dualarını kabul etti canım rabbim sağlıklı sıhatli evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim değerinin katlanıp çoğalmasını nasip etsin

bende anneme idrar testi aldırdım bgn onu yapcam gerçi transferimin 7 günü çıkarmı bilmiorum ama inş bende hamileyimdir

canım sakın yapma test idrarda çıkmaz ve acabalar beyninde dolaşmaya başlar üzme kendini test gününe daha var inş test gününde güzel haberlerle gelirsin topiğe

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum

canım benim seni okadar merak ettimki rabbim sabır versin inş diğer denemende pozitifi görür kızına kardeş hediye edersin

yolum daha uzun ve sabırsızlanmya başladım arkadaşlar yaaa:14::14:

canım hiç sabırsızlanma uzun sandığın yol o kadar çobuk bitiyoki bu seferde acaba testimi ikigün önce yapsan pozitif çıkarmı diye düşünmeye başlıyacaksın

Canim doktorunen dogru zamani soyler o yuzden gec olsun guc olmasin bu arada vucudun dinlenir....herseyde hayir vardir benim de cok ertelenmisti de...

QUOTE]

canım benim haziranda çıktım bu yola bak ekimden de 4 gün yedik ama olsun ben beklerim sabrederim rabbim benim hakkımda hayırlı olanı benden daha iyi bilir

Kızlar ben giremedim hastaydim epey kusura bakmayin

canım benim çok geçmiş olsun çabuk toparlan bende nihan için 75 tane ayetel kürsi okudum

Hepimiz bebeklerimize bir an once kavusmak istiyoruz.Ben hep hayirlisi ve saglikli olacak ise olsun diyorum. Hepiniz icin temennim bu. Butun bebislerimiz saglikli olsun ins....

canım rabbimden hep hayırlısını istiyoz rabbim hakkımızda hayırlı olani bilir inş en kısa sürede bize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı akşamlar

akasya canım nasılsın senin yumurtalardan haber varmı nasipse transfer ne zaman

gamze canım sen nasılsın

hkere canım senin hemilelik nasıl gidiyo

akasya canım nasılsın senin yumurtalardan haber varmı nasipse transfer ne zaman

gamze canım sen nasılsın

hkere canım senin hemilelik nasıl gidiyo

Havinim selam canım. Çok iyiyim şükürler olsun :16: Benim 6 küçük yumoşum da çok iyi durumda :nazar::nazar::nazar: 3. günlerinde 4. gün gibi gelişmişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip 5. gün PGT yapılacak. Eğer sağlıklı bulunursa transfer olacak. bir ihtimal dondurulup bir dahaki aya da sarkabilir.. Hayırlısı Allah'tan.. :16: 6'sının da çok iyi durumda olmasına şükrediyorum..:16:

Senin transfer ne zaman ? Bir ay daha sarktı gibi okudum :26: Olsun. Biz acele ediyoruz ama en uygun zamanda olsun , en iyisi olsun inşallah :16:

bn iğne kullnmadım trnsfrden snra.elevit,göbeğe climara bnt ve crinone vaginal jel kullnyom.proginx iğne arttı 1,denemdn isteyen vrsa göndereym

canım sen bu kulandıgın climara yı neden kullanıyorsun? fsh ın kaç? ayrıca prospektusunu okudun mu? başında gebelegin olup olmadıgına bakılmalıdır diyor.ve kontrendikosyonları bolumunde gebelikte kullanılmamalıdır diyor.Gerçi doktorun dediyse bir anlamı vavrdır herhalde ama sordunmu hiç neden kullanıyorsun diye

bir bak istersen: http://www.1ilac.com/ilaclar/Schering_Alman/CLIMARA.htm

Son düzenleme:
Back
X