iyiyim havinim saol gece ankaraya yolculuk var hazırlandım oturuyorum şimdi
ankaradamı tedavi göreceksin canım allah yollarını açık etsin
evt cnm ankarada olacak tedavim
evt cnm ankarada olacak tedavim
rabbim emeklerini zayi etmesin inş tedavi sonunda bebeğini sende kucağına alırsın canım
amin cnm inş 13 seneye giricem artık bundan sonrası için rabbim kucagımıza hayırlı saglıklı bi evlat almayı nasip etsin inş
canım benim bebiş büyümeye başladı rabbiese oluşuyo canım bu günlerde geçecek bide bakacaksınki bebeğini sağlıkla kucağına almışsın
benmi nasılım iyiyim canım benim transferim kasım sonu aralık başı olur heralde beklemedeyim
çok ilginç streste etkili olabilir cnm cok geçmiş olsun zaten o verdikleri iğne bulantı için kendine gelirsin amatuzlu çubuk yada bi kase bol tuzlu yoğurt ta sana iyi gelir
tuba canım yumurtalarından habe rvarmı nasıl gelişimleri döllendilermi
hayırlısı olsun canım, Rabbim güç kuvvet versin. hamileliğim devam eder inşallah sonuna kadar. bu arada ayrılmayacağım bu topicten inşallah, hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum. senin ve diğer arkadaşların duacısıyım. Mevlam inşallah sizlerede yaşatır bu güzel duyguları..
neler yapmadım neler yapamadım ki ama unutum acıyı ağrıyı bulantıyı aldığım haberle
canım 14 tane döllenmişti bugüün aradılar bölündü dediler ama haber verişi çok garipti ve normalde bugün transfer gününü söylemesi gerekiyorken yarın dedi içime kurt düştü doktorumu aradım embriyoların yapısı ile ilgili bişeyler dikkatini çekmiş yarını bekliyoruz dedi genetiğe göndermem gerekebilir dedi hiç bişey belli değil ve moralim çok bozuldu oofff oofffff....
canım benim dua edelim bişey çıkmasın sende moralini yüksek tut embriyoların orda etkilenmesin
melisdilekcim hoşgeldin canım. listeyi güncellerken seni de ekleyeceğim yarın. ya şu dna hasarı benim korktuğum birşey de. benim de eşim kan verdi kromozom analizi için. pazartesi günü çıkacak sonucu. ben korkuyorum aksi birşey çıkar diye. ne şekil bir uygulama yaptılar size, pgt mi yapıldı embriyoya? mikroenjeksiyon mu yapıldı? biraz anlatır mısın? hikayelerimiz de biraz benziyormuş. biz de 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan sonra 3.ayda hamile kaldım ama kalp atışları durdu, kürtaj oldum. sonra da 1 senedir bir daha hamilelik olmadığı gibi eşimin sperm sayısı da gittikçe düşüyor. sebebini bilmiyoruz. onun için araştırılıyor işte. inşallah hamile kalırsın, sağlıkla kucağına alırsın. bize de umut olursun. :)
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
mis angel bız senınle aynı gun test yapacaktık ama sen bekleyememıssın. sonucun hayırlı olsun.cok sevındım. ben de yarın test yaptıracagım bana 5 ekım yazmıslar test gunume. nasıpse yarın sonucu ogrenecegız.ama nedense hıc umudum yok cunku hıc bır belırtım yok. olanlarda gectı zaten. sen nasılsın?varmıydı bıseyler?
vardı tatlım memişler azda olsa acıyodu uçları falan çıkmıştı radyo düğmesi gibiydi kasıklarımda özelllikler sağ kasığımda pıt pıt atıyodu bişiler hele dün sanki önden bişi girdi arkadan çıktı gibi oldu yanma vardı onun harici akşam bu saatler bi baş dönmem ve ardına bastıran uykum ve geceleri bacaklarımı düz uzatamıyodum gıdıklanıyodu durumum sanki şuan bile başım dönüyo psikolojik olabilirde olmayabilirde benim durumum
meraba canım bugün benimde 9. günüm ve evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, akşam doktoruma sordum itibar etme ovitrelle çatlatma iğnesi de o etkiyi yapabilir test gününü bekle kanda bakalım dedi ve bütün hevesimi kırdı.. böyle bi etkisi olduğunu duyan var mı ben ilk defa duyuyorum bunu, 15 günü geçti o iğneyi yapalı üstelik(
meraba canım bugün benimde 9. günüm ve evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, akşam doktoruma sordum itibar etme ovitrelle çatlatma iğnesi de o etkiyi yapabilir test gününü bekle kanda bakalım dedi ve bütün hevesimi kırdı.. böyle bi etkisi olduğunu duyan var mı ben ilk defa duyuyorum bunu, 15 günü geçti o iğneyi yapalı üstelik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?