eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benimde 14 gün oldu ovitrelle kullanalı bakalım ctesi 2ye katlıcakmı sonucum bence yarın git test yaptır orda kesin çıkar bu arada 7.gün bende idrar yaptım ama tek çizgi çıkmıştı

Son düzenleme:

merhaba melis bende okudum yazdıklarını.bizde kaan aydosu çok duyduk ii die.eğer gerekli olursa gitmek istiyoruz.sizn problem neydi ve derdinize çare olabildimi? bilgi verebilir misin. bizim sperm azlığı.ve genetik testi için kan verdik onunda sonucunu bekliyoruz inş.bişi çıkmaz..

hayirli olsun canim,Rabbim gonlune gore versin :)
hayirli olur insaalh,,bende bugun 2.ignemi yaptim,,uzun protokol..size bisey sormak istiyorum adetin 21.gunundedn itibaren igne baslanacak bugun 22.gunu,,yaklasik olarak nezaman olur ameliyat ve transfer,,bayramam falanmi denk gelecek acaba korkmaya basladim..dusunsenize bayaramda ben hastanedeyim))

canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.

sevgıler

insandan insana fark ediyor canim tedavi sureci igneler 10 veya 14 gun sora yumurta toplama islemi olabilir,ama dedigim gibi yumurta gelisimine bagli tatlim,oda kisiden kiseye degisiyo :)

amin canım allah razı olsun ama en başından beridir o kadar boştu ki içim gerçi hala bomboşum hiç bişey hissetmiyorum sanki sadece haberi alınca üzüldüm ama içimdeki boşluk dolmuyor

Amin canim ecmain,nasil denilir bilmiyorum ama sanki kendini otomatik savunmaya almissin gibi,o bosluk ondan kaynaklaniyo olabilir,InsaAllah hersey yolunda gider canim,bol bol dua elimizden baska ne gelir ki,Allahim hayirli haberler almani nasip etsin

canim kaç gun embriyosuydu senin ve transferin kaçinci gunundesin? herkezin ki idrar testinde çikmiyor gonlunu ferah tut insaAllah kan testin de positif olursun

canım bazı arkadaşlar negatifte görse idrar testinde kan testinde hamile çıktılar. zaten dr lar özellikle idrar testi yapmayın diyor yanıltır üzülürsünüz diyorlar. ama biz sabredemiyoruz yapıyoruz. sonuca üzülme Rabbim hayırlar versin...

canim kaç gun embriyosuydu senin ve transferin kaçinci gunundesin? herkezin ki idrar testinde çikmiyor gonlunu ferah tut insaAllah kan testin de positif olursun

bugun 11. gunum bıttı yarın 12.gunum.4.gun embrıyosu koyuldu.ıdrarda cıkmadı ya kanda da cıkmaz.

üzülmemek elde mı?goz yaslarım bosalıverdı bırden. tutamadım kendımı.yıne de rabbım hayırlısını versın.

Allah hakkinda hayirlisini versin guzelim,hiç belli olmaz..idrar testleri herkezde gostermiyebiliyor

ıns oyledır.ama artık hıc umıdım kalmadı.ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze dua edıyorum. sevgıler. ben gıdıyorum arkadaslar gec oldu.yarın cıkan sonucu sıze yazarım yınede.

üzülmemek elde mı?goz yaslarım bosalıverdı bırden. tutamadım kendımı.yıne de rabbım hayırlısını versın.

Canım metanetli olmak lazım sabır et. tabiki üzülüyor insan ama. daha test gününe var niye erkenden moralini bozuyorsun ki. herkeste idrarda çıkmıyor

Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------55
Biricik----------------75------------okudu
Merve02--------------55-----------Okudu
Miss angel------------45-----------okudu
Nhntrkmn-------------43
Aysen----------------40-------------okudu
Canım sanada 43 tane kaldı perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

Merhabalar,
Sonunda tedaviye baslayabildim, ilk denemem ve kisa protokol uygulanacak. 4 gun boyunca 3 adet igne olacagim.... Umarim hepimiz en kisa zamanda bu macerayi mutlu son ile atlatiriz...

canım tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların gelişsin inş

canım üzme kendini idrarda herkeste 2. çizgi çıkmıyo rabbim yarın hayırlı sonuç almanı nasip etsin

ben ilk 75 yazılmıştıya 75 okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…