kızlarr eşim nasıl olsa transfer günü bi gün önceden belli oluyo die ş.dışına çıktı bugün arayınca gel diye bu arada 3 te değil 1de çağırdılar ben nie 3 yazdım bilmiyorum :)) neyse eşimin şirketten araba geldi ben gittim sıkıştım saat 1 de aldı doktorum endometrium 8 mm daha kalın olsa iyi olurdu ama 7 sınır dedi transferi yaptı ben dedim ki sürgü istemiyorum sondayla boşalttılar ben rahat rahat 14,30a kadar yattım eşimi aradım hala yolda bana istersen artık kalk dediler dedim eşim yok yolda tamam dediler yat ben bi kalktım elimi yüzümü yıkadım yatıyorum saat 3 oldu eşim yok ben bi başladım ağlamaya kendimi çok yalnız hissettim neyse bi yarım saat 45 dk ağladım nihayate kabullendim ama rezil oldum diye düşünüyorum neyse 16,15de dayanamadım kalktım bekleme salonunda oturdum ordaki çalışanlarla muhabbet ettik saat oldu 17,00 neyse eşim yaklaştım dedi kapıya çıktım 15 dk da öyle bekledim bi baktım çiçek yaptırmış :) geldi kendi evimize gittik dolaptakileri topladı eşim ben bekledim eltime geldik saat oldu 18,30 yemek yedik ben yattım saat 19,30 yani ben 3saat yattım 3 saat gezinmiş oldum bi de üstüne ani bi hareketle hızla çömeldim şimdi kös kös önemde ananas yatıyorumm
(((