kokoci canım benım demek benı merak ettın tesekkur ederım.sana ozel mesajdan yazmıstım ama gıtmemıs demekkı. ayrıca kutumun doldugunu bılmıyordum hemen sıldım sımdı. ben de ınsanım sonucta bugun ben de goz yaslarımı tutamadım.gercı senın sonucundan ve belırtılerımızın gecmesınden bende negatıfı az cok tahmın ettım bu yuzden dun aksam ıdrar testı yaptım uyumadan once. testte tek cızgı cıkınca anladım olmadıgını. tabı goz yaslarım bosaldı bırden. hemen buradan yazdım anlattım durumu. bazı arkadaslar sag olsun benı tesellı etmek ıcın bazı kısılerde ıdrarda cıkmadıgı halde kanda cıkar dedıler. oyle olmasını ınanın cok ıstedım yınede.bır umıt yaptırdım sabah testı ama sonuc aynı.
bır sure ara vermek ıstıyorum her ne kadar cok takmamıs gıbı yapsamda yoruyor bu surec. ne zaman baslarım bılmıyorum. kokocı sen ne zaman baslamayı dusunuyorsun?
bugun pozıtıf alan var mı? angel 5 demek sen de negatıf sonuc aldın. senınde hakkında hayırlısı olsun kader arkadasım. hepınıze burada oldugunuz ıcın tesekkur edıyorum.
gebelık takıplerını memorıal atasehırde yaptıran var mı? varsa kıme gıdıyorsunuz?memnunmusunuz?
sevgılerımle...
canım benim merak etmez olurmuyum bugün kaç kere girdim, belki bir şey yazmışsındır diye...
daha dün negatif alan biri olarak seni en iyi anlayacak kişiyim maalesef
inanırmısın dün sanki canımın yarısı gitti, kimseyle konuşamadım, telefonlara çıkmadım akşam eşimle sarıldık çocuklar gibi ağladık...
ama Allah'ım büyük bende son günlerde çok umutlu değildim bu yüzden bugün çok daha iyiyim.
Allahım kavuşamadan kaybettiğimiz yavrularımızın sabrını veriyor...
doktorunla konuştun mu ?
Saolsun Cem Bey aradı konuştuk, ben kendisinden memnunum 1 kere daha onunla deneyeceğim, en azından daha farklı bir yöntem uygular diye düşünüyorum...
en kısa zamanda biz de kavuşacağız bebeklerimize inşallahh..
bak dün tekrar denemeye gücüm yok diye ağlıyordum, bugün doktorla konuşurken 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz dedim....
yine denk getiririz belki :))