• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

[3 tane cıktığını soylediyse doktorun 3 tanedir.Teselli için olmayan yumurtaya var diyemez doktorlar.
Niye uzuluyorsun hiç çıkmamış gibi.uzme kendini. Bundan sonra umarım dollenir ve 3. gune kadar yaşar. Onu duşun sen.Yarın embriyolojiyi ara ve sor dollenmişmi diye. Korkma. 3 tane nur topu gibi yumurtan var.

hepinize hayırlı akşamlar nihayet yeni bir tedavinin daha startı verdik herşey yolundaydı bisorun yok ve ignelere başladık hayırlısıyla gonal f ile birlikte kan sulandırıcı kullanıyorum sabah akşam,ankaradan yeni geldim ve çok uykusuzum,size iyi sohbetler
ayrıca dua listesine bende katılmak istiyorum fakat şu an adetliyim bitince bende okuyabilirim arkadaşlarım için öptüm sizleri

cnm benim allah yardımcın olsun hiç evde test yaptın mıı benim hiç cesaretim yok

yaptım negatif çıktı ama ben ona inanmıorum eger yapmak istiosan yap ama öncden negatif çıkarsa üzülmiceni ve inanmayacağına inanıyosan yap çünkü genelde çıkmıo ve insanı çok üzüo

hepinize hayırlı akşamlar nihayet yeni bir tedavinin daha startı verdik herşey yolundaydı bisorun yok ve ignelere başladık hayırlısıyla gonal f ile birlikte kan sulandırıcı kullanıyorum sabah akşam,ankaradan yeni geldim ve çok uykusuzum,size iyi sohbetler
ayrıca dua listesine bende katılmak istiyorum fakat şu an adetliyim bitince bende okuyabilirim arkadaşlarım için öptüm sizleri

Hayırlı olsun inşallah. Güzel sonuçlar ve haberler alman dileğiyle iyi geceler

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfaları okumakla meşgüldüm neler neler okudum gözlerime inanamadım AED arkadaşım benim negatif almam konusu seni haklı çıkarttığı için bundan çok memnun görünüyorsun ve bu arada pozitif görenlerin çoğu da benimle aynı belirtilere (adet sancısı) sahiptiler ama Rabbim bana nasip etmedi demek zamanı değil daha bunu yazmak sana bişey kazandırmadı ama bana tekrar acımı hatırlattı ayrıca bi kuran kursu hocası olarak da dua mevzusu beni çok üzdü bu şekilde tartışılması ama ben bu konuda polemik yaratmayacağım angel arkadaşım sana da çok üzüldüm hayırlısı Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inş.

Ben haklı oldgum için niye sevineyim gulum. Bende seninle aynı durumdayım. sana yaşadıklarımı anlattım. Sen bunu nedense yanlış anladın. Adet belirtilerinden bel agrısını yaşamıyorlar başka bir neden yoksa. Bel agrısı adet gorecegine işaret insanın ben onu demiştim. kardeşim şu an hamile ve sureci takip ediyorum. benimde ikinci denemem ve ilkinde neler olduugnu biliyorum.kardeşim bel agrısı yasamadna tum adet belirtilerini yaşadı bu dogru .bende kimyasal gebelik yaşadım.ne zaman bel agrısı oldu sonucum değişti. bunu soyledim. Bu arada senin yaşın genç niye bu kadar kendini uzuyorsun. Dunyanın sonu degil. Guçlu olup ikincisi için hazırlanmaya çalış. Hayat bu yapacak pek bir şeyimiz yok. Keşke herkesin tutsa ama imzalatılan kagıtta her eşyiaçık açık yapmışlar. Hala soyluyorum anladııgm kadarıyla cok hassassın seni uzduysem ozur dilerim ama seni hamile olmadıgın hele hele haklı cıktıgımiçin sevinmedim.Seni ornek gosterdim cunku seninle olan konuömamıza atıfta bulunulmuştu o kadar.
Saglıkla kal ve 2.sefer için gücünü topla.

hayırlı geceler arkadaşlar hepimiznde ortak bir muradı var rabbim hayırlı zamanda bizi evlatlarımıza kavuştursun inş

tedavin hayırlı olsun inşallah her şey çok güzel olur senin için bebeğine kavuşursun..

hayirli olsun canim,Allah rahatlik versin

canım benim tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumoşların gelişsin inş

[3 tane cıktığını soylediyse doktorun 3 tanedir.Teselli için olmayan yumurtaya var diyemez doktorlar.
Niye uzuluyorsun hiç çıkmamış gibi.uzme kendini. Bundan sonra umarım dollenir ve 3. gune kadar yaşar. Onu duşun sen.Yarın embriyolojiyi ara ve sor dollenmişmi diye. Korkma. 3 tane nur topu gibi yumurtan var.

neden insanlara karşı bu kadar sertsin benimde 3 yumurtam oldu ve döllenirken sadece 2 si döllendi.transfer yapıldı.olmassa maddi anlamda da manevi anlamda da sıfırdan başlamam gerek.
ve bana dr um 3 senin yaşın için çok az sen 2 yıla kalmaz menapoza girersin dedi.sen insanların duygularını bilmeden çok ağır dille eleştiri yapıyorsun.3 yumurta kim için olduğunu bilmeden okudum evet umutsuz değil ama az bir sayı.senin ki gerçekçilik değil her doğru her yerde söylenmez seninki düpedüz kabalık.bazen doğrularında yumuşatılmaya ihtiyacı var senin dr un sana moralin tedavi sürecinde ne kadar önemli olduğunu anlatmamış sanırım sürekli insanların moralini bozacak cümleler kuruyorsun..dilin çok ama çok kaba ve kırıcı.

senin değerlerin dörde mi katlanıyordu..hani normalde ikiye katlanarak gidiyo ya seninki de dörde mi katlanarak gitti:)))

:)):)hayir canim iki gun sonra yaptirdim 1343 gibi bir sonuc cikti

Rabbim kucagina almayi nasip etsin bebislerini canim,masaAllah ne güzel ikiz :)))

insallah canim sagol

hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen

jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..

12. haftaya kadar kullanmamiz gerekiyor guzelim bebisler dusmesin diye

Çok sevindim ve tebrik ederim Ebru. Umarım bebeklerine bir an once sağlıkla kavuşursun. İzninle bir şey sormak istiyorum. ilk degerin kaçıncı gun ve kaçtı? Ayrıca galiba 2 embriyo transfer edilmiş. FSH'ın kaç ve yaşın tabii ve son soru kaçıncı denemen.

Şimdiden teşekkürler :))

Ebru şimdi gorudm sen 21 yaşındaymışssın ve ilk denemenmiş.Tek embriyo konuyor yaşına ve denemene gore. nasıl oluyorda ikize hamilesin?

tesekkurler insallah canim...11. gun 757 13. gun 1343 cikti FSHi bilmiyorum kac oldugunu..evet yasim 21 bu ikinci denemem ve ilkindede bundada iki embriyo transfer edildi merkezden merkeze degisiyor bu kanun meselesi

Canım gözün aydın.. Ne kadar heyecanlı ve güzel bir duygudur :16: İnşallah 9 ay sonunda sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.. :16: Aminnn... :nazar::nazar::nazar:

insallah canim cok sagol

ebruli canım çok sevindim rabbim sağlıklı sıhatli bebişlerinin gelişmesini nasip etsin rahat bir hamilelik geçirirsin inş rabbim sağlıkla sıhatla bebeklerini kucağına almanıda nasip etsin

canım benim inş bekleme sürecinin sonunda seninde güzel haberlerini alırız rabbim bebişlerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim tüm isteyenlerin de seninde benimde kucağımıza sağlıklı sıhatli evlatlarla doldursun

canım benim ne yazsam boş biliyorum rabbim sabır versin yeniden tedavi için ayağa kalkacak güç versin rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim yumurtaların inş sağlıklı döllenir kaliteli embriyolar olurlar rabbim bu sefer seninde kucağını doldursun.

akasya canım inş yarın embriyolarının hepsi sağlıklı bulunur rabbim zahmetsiz rahmet vermezmiş inş sende zahmetlerinin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlar olarak alırsın canım

canım benim üzülme 1 2 saat gecikme bişey yapmaz canım inş toplanan yumurtalar sağlıklı döllenir

canım benim inş yumurtaların sağlıklı döllenir kaliteli embriyoların olur

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sıhatli bebişlerini kucağına aldığın günüde nasip etsin

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş

amin canim tesekkurler insallah darisi hepinizin basina

Arkadaşlar anlaşılan son zamanlarda herkes gergin. Hepimiz birbirimizi yanlış anlamaya müsaitiz. Ama bu topikte olmamızın sebebi bile bir umut aramak. Birbirimizden bişeyler öğrenmek. Ben burda güzel arkadaşlıklar kurulduğuna inanıyorum. Bu süreçte herşey yeteri kadar yorucu ve yıpratıcı. Lütfen biz bari birbirimizi yıpratmayalım. Kimin kime sebep olduğunu bilemeyiz belkide ben ve ya diğer arkadaşlarım içinizden birinin duası sayesinde pozitifi gördük. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ve aynı stresi yaşıyoruz lütfen anlayoşlı olalım. Bizi bizden başka kim anlayacak.Hepinize kucak dolusu sevgi ve anlayış gönderiyorum:16::16::16:

Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim :(( üzülerek...

Saygılarımla ...

üzülmek mi yıkılırım bu üçüncü hayal kırıklığım olur

öle deme cnm bnm allahtan iyi bilmiyoruz bizimde olcak bigün inş ben yürekten inanaıyorum

canım benim yinemi dayanamayıp test yaptın yapma kan testinin gününü bekle

evet dayanamadım ne yapım yaaa ama inanmadım ve üzülmedim hiç emin ol ;))

aysen79 için ayetel kürsi

Aysen79 arkadaşımız için 313 ayetelkürsü listesi

Havinsu---------------------52------- ukundu
Biricik-----------------------52--------okundu
nhntrkmn--------------------52-------- okudu
Aysen79---------------------52
Merve02---------------------53
Seminay84-------------------52

cumartesi aksam 22 ye kadar tamamlayalim insaAllah

hadi bakalım inş. kocamaannn HAMİLEYİİİİMMM yazmak için girersin siteye canımm :)):nazar::nazar::nazar:

inşallah canım hayırlsıyla

Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim :(( üzülerek...

Saygılarımla ...

cnm dua listelerini hazırlayan merve arkadaşımız yeni hamiş kendisi :)) sık sık giremiyor.girdiğinde de gözünden kaçmıştır.hatırlatırız ona cnm

Back
X