• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gün canım 15 idare edebilirsen hemen iptal ettir kuyruğu dik tut aynı bankadan bile kart isteyebiliyosun hemen kart iste açılış tarihini not al sene bir ay öncesinden başka kart isteyip eskiyi iptl ettir kii bir aya kalmaz ararlar tekrar açalım die tecrübeyle sabittt

vaaaaayyyy taktiğe bak süpermişşşş. bunu hiç duymamıştımmm...:))) limit meselesi problem olabilir ama. çünkü benim eski işimde maaşım daha yüksek gözüküyodu. kurumsal bir şirketteydim, yüksek limit alabilmiştim. şimdi aile şirketindeyim, asgari ücret gözüküyor resmi belgelerde. o yüzden limitimi yüksek vermez diye tırsıyorum. du bakalım bi pazartesi olsun da. teşekkürler tavsiye için, düşünebilirim bunu :)

ayşen canımm burda kendini üzüp moralini bozma.inş bu son denemen olur bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur ve bir daha denemeye gerek bile kalmaz inşallah

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama maşallah güzel haberler var hamile olan arkadaşlarımı tebik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim sabırlar versin inşallah diğer sefere gelir bebişleriniz
bana gelincee bugün transferden sonraki 5.gün sürekli yattım ben 3 gün boyunca...progesteron iğne vardı 5 günlük ama beni öldürdü ya feci ağır bi iğneymiş popomun üstüne yatamıyorum:(
dün ve bugün artık okula gitmeye başladım ama ayakta çok kaldım sanırım biraz kasıklarımda sancı var korktum ya normalmi sizce kızlar
kabızlık sorunum olmadı çok şükür şimdilik ama artık duş almak istiyorum suya hasret kaldım yahuu:1: yarın sabah hemen banyoyaa koşcam
sizleri özlemişim yaaa

ciddisin di mi? Sen benim kızım degilsin!
Tekrar soyluyorum bırak da mesajın sahibi cevap versin. sende sanırım o kişinin avukatı degilsin. Sende uslup olduguna eminim ! Oyuzden herkesin aklını kendisine bırak.

Sanırım ozellere gidiyorsun ve doktorlar ve hemşireler sizi çok pofpofluyor.Devlete kuurmlarına git hiç oyle zoel bir muamele yok. Açıkca neyse onu soyluyorlar.Onlara uslubunuz deme şansınız da olmaz.o yuzden lutfen bana akıl oğretmeyin. ben bir kişiyi çok hassas oldugundan uzuldugunu ve uzdugumu dusundugumden kendisinden ozur diledim onun dışında sizi ilgilendiren bir konu yok. O yuzden bırakın da herkes kendi işini yapsın

evet özele gidiyorum 50 kere de 100 defa da özele gidecek param var ama kocamıkn sadece 2 defa daha deneyebilecek spermi var..ve benim son şanslarım ...param olsa ne yazar.. her şey para değil ilk msj dan beri tutturmuşsun özel di bilme .senin sorunun sanırım bu komplex benim ki ise acı anladın mıı......

Arkadaşlar lütfen hadi uzatmayın. Bakın burda birbirimizden neler öğrendik. Ben ikinizinde birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum. Aysenciğim AED in uslubu sert gelmiş olabilir ve ya AEDciğim Aysenin söylemide sana yanlış gelmiş olabilir.Lütfen kırıcı olmaktan kaçının hepimiz biliyoruz ki burdaki mesele para pul değil hepimizin her olumsuzlukta yaşadığı şey acı. Size sadece Hz. Mevlana nın bir sözünü söylemek istiyorum nolur bunu düşünün. ''Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa.Bilemezsin.Bilseydin ödün kopardı''

inşallah cnm inan şu an üzüntümden ağlıyorum...

e ben biliyorum böyle olduğunu.hayır üzülme sakın ağlama sil göz yaşlarını bebeğini düşün ve onu üzmeye hiç hakkın yok onun varlığını düşün ve mutlu ol güçlü bir anne ol

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama maşallah güzel haberler var hamile olan arkadaşlarımı tebik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim sabırlar versin inşallah diğer sefere gelir bebişleriniz
bana gelincee bugün transferden sonraki 5.gün sürekli yattım ben 3 gün boyunca...progesteron iğne vardı 5 günlük ama beni öldürdü ya feci ağır bi iğneymiş popomun üstüne yatamıyorum:(
dün ve bugün artık okula gitmeye başladım ama ayakta çok kaldım sanırım biraz kasıklarımda sancı var korktum ya normalmi sizce kızlar
kabızlık sorunum olmadı çok şükür şimdilik ama artık duş almak istiyorum suya hasret kaldım yahuu:1: yarın sabah hemen banyoyaa koşcam
sizleri özlemişim yaaa

Canım benim hoşgeldin maşallah 5 günü atlattın bile.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Senin içinde çok heycanlıyım inan. Listeye baktım test günün 12 ekimmiş benimde kontrolüm 11 ekimde.Aynı gün olsaydık karşılaşırdık belki.Duşunu falan güzelce al ama kendini çok yorma tamam mı?

vaaaaayyyy taktiğe bak süpermişşşş. bunu hiç duymamıştımmm...:))) limit meselesi problem olabilir ama. çünkü benim eski işimde maaşım daha yüksek gözüküyodu. kurumsal bir şirketteydim, yüksek limit alabilmiştim. şimdi aile şirketindeyim, asgari ücret gözüküyor resmi belgelerde. o yüzden limitimi yüksek vermez diye tırsıyorum. du bakalım bi pazartesi olsun da. teşekkürler tavsiye için, düşünebilirim bunu :)

bana bi arkadaş verdi gazı verdi gazı kapattırdım kapatıllar kaldım mı ortada gold karttı gittim normal karta başvurdum aynı bankaya kart geldi 15 güne tabi ben tühh gaza geldim falan derken gold gitti falan derken 2-3 ay içinde aradılar limiti yükseltelim 2 sene ücret almayaalım tekrar gönderelim die :)) şimdi aldığım kart 11 ay olunca kapatıp yine yedek yenisini alıcam :)) bende gaz vermiş gibi olmayayım ama böle oldu. :)) bu günde 6 liraya 6 binlira veren banka :))

başka eşekli köpekli bankada babam iptal ettirdi bi hafta sonra aradılar ama babam kızdı yinede istemiyorum dedi yoksa onlarda dönecek gibiydi bana gaz veren arkadaş da bu bankaya kapat demiş bi hafta sonra aramışlar :))

kızlar yapmayın buraya moral olsun diye gelioruz kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok tarzını beğenmediğiniz kişiyle konuşmayın biz can derdine düşmüşüz bunların sırası değil... tatlım ağlama bebişlerine yazık lütfen.... gerilmeyin germeyin herkesin fikri kendine...

bu arada böyle giderseniz editör topici kapatacak...

Canım benim hoşgeldin maşallah 5 günü atlattın bile.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Senin içinde çok heycanlıyım inan. Listeye baktım test günün 12 ekimmiş benimde kontrolüm 11 ekimde.Aynı gün olsaydık karşılaşırdık belki.Duşunu falan güzelce al ama kendini çok yorma tamam mı?

hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla banada pozitifi görmek nasip olur canm
ay evet yaa keşke karşılaşsaydık aynı gün olsaydıda sen keseyi görmek içinmi gitcen canım
yok yok yormak ne mümkün eşim heran başımda nöbette öyle yapma şunu yapma gibi:1:

inşallah cnm inan şu an üzüntümden ağlıyorum...

aşk olsun aysencim yaaa. bak beyaz showu aç eğlendirir şimdi o seni.

sizleri özlemişim yaaa

haydii hayırlı olsun bebisim. güzel haberlerini alalım inşallah canımmm...

bana bi arkadaş verdi gazı verdi gazı kapattırdım kapatıllar kaldım mı ortada gold karttı gittim normal karta başvurdum aynı bankaya kart geldi 15 güne tabi ben tühh gaza geldim falan derken gold gitti falan derken 2-3 ay içinde aradılar limiti yükseltelim 2 sene ücret almayaalım tekrar gönderelim die :)) şimdi aldığım kart 11 ay olunca kapatıp yine yedek yenisini alıcam :)) bende gaz vermiş gibi olmayayım ama böle oldu. :)) bu günde 6 liraya 6 binlira veren banka :))

başka eşekli köpekli bankada babam iptal ettirdi bi hafta sonra aradılar ama babam kızdı yinede istemiyorum dedi yoksa onlarda dönecek gibiydi bana gaz veren arkadaş da bu bankaya kapat demiş bi hafta sonra aramışlar :))

bi de o var yani. sonrasında yapışırlarsa o daha sinir bozucu olur.

kızlar yapmayın buraya moral olsun diye gelioruz kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok tarzını beğenmediğiniz kişiyle konuşmayın biz can derdine düşmüşüz bunların sırası değil... tatlım ağlama bebişlerine yazık lütfen.... gerilmeyin germeyin herkesin fikri kendine...

bu arada böyle giderseniz editör topici kapatacak...

kızlar forumda rating yapıyolar tubacım :) şaka bi yana tuba güzel bir noktaya değinmiş. siz dışardaki hayatınızda karşınıza çıkan her insanla iyi anlaşabiliyo musunuz? herkes herkesi sevmek ve iyi anlaşmak zorunda değil, ama birbirinize saygı gösterin ki topicin de huzuru kaçmasın. birbirinden hoşlanmayan birbirine yazı yazmasın, bu da bir çözüm. tabi gönül ister herkes iyi anlaşsın ama olmuyosa olmaz yani.

amaaaaan herkes hamile kaldığında bunları hatırlamıycaz bile.

sağol cnm..inşallah bu 3. direncimde kırıldı..

seni çok iyi anliyorum bak ben 4 defa denedim 5 inci tedavimde iptal oldu,Rabbimin sinavi güçlü olmaliyiz,Allah ol dedimi olcak,ne kadar zor olsada bize düsen sabir etmek güzelim,bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler canim kardesim,sen bebislerini daha fazla uzme,rahat ol emi :)

hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla banada pozitifi görmek nasip olur canm
ay evet yaa keşke karşılaşsaydık aynı gün olsaydıda sen keseyi görmek içinmi gitcen canım
yok yok yormak ne mümkün eşim heran başımda nöbette öyle yapma şunu yapma gibi:1:

Evet inşallah ilk kontrolümüz teyzesi bakalım nolacak. Pozitif aldıktan sonrada bişeymi olacak diye telaş yapıyo insan annelik iç güdüsü heralde. Rabbim herkese yaşatsın. Bu eşler daha stresli valla. Eşim hevesleniyo heralde diye bişey dememeye çalışıyorum ama isyan bayrağını çekecek gibiyim bende :1::1:

Back
X