• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sevgili kader arkadaşlarım hepimiz aynı yolda yürüyen ayrı şehirlerde olsakta aynı kaderi paylaşan anne adaylarıyız kimimizin boynu büküldü kimimizin kucağı yakında dolacak kimimiz pes etmeden rabbim ol diyene kadar bu yolda devam edeceğim diyerek yola devam ediyo rabbim hepimizin geyesini amacını biliyo tek muradımız sağlıklı hayırlı evlatlarımız olması bu olacak rabbiminde izniyle ben yarından sonra yokum mirage canım ablamın yanına gidiyom inş ben dönene kadar topikte hamile oranımız artar canım rabbim test sonucu bekleyenlere güzel sonuçlar almalarını nasip etsin negatif alan arkadaşlarım durmak yok rabbimin izniyle devam hepinizi emanetcilerin en eminine yüce rabbime emanet ediyorum hepinizi görmesemde seviyorum yalnışlıkla kırdığım üzdüğüm arkadaşım olduysa hepsinden özür dilerim allaha ısmarladık canlar 15 gün sonra görüşmek dileğiyle beni unutmayın hep aklımdasınız

güle güle havinimmmmmmmmm seni çok özleyeceğiz
Sağ salim git sağ salim dön canım benim:16:

Arkadaslar merhaba,

Ben 27 yasindayim endometriosis hastasiyim. Daha once 5.5 cmlik bir kist alindi. Evlendikten sonra 1 sene denedik cocuk sahibi olmayi ama olmadi. Doktorum Bulent Urman biri 1 cm capinda digeri 2 cm capinda 2 kistim oldugunu ancak tekrar ameliyat onermedigini soyledi. Tup bebek yapmaya karar verdik. 2 ay Lucrin Depot kullandim. Eylul ayinda da esas tedaviye basladik. Hersey yolunda gitti 10 yumurta toplandi, 7'si dollendi, 4'u son derece guzeldi. 1'ini dun transfer ettiler, 3'unu dondurduk.
Dun evde dinlenerek gecirdim vaktimi ve erken uyudum. Bugun sabah kalktigimda beyaz bir akinti ve ufak bir acik kahverengi pihti geldi. Bunu tecrubeleyen var midir? Bir sorun yaratir mi?
Herkese bol sanslar.

Arkadaslar merhaba,

Ben 27 yasindayim endometriosis hastasiyim. Daha once 5.5 cmlik bir kist alindi. Evlendikten sonra 1 sene denedik cocuk sahibi olmayi ama olmadi. Doktorum Bulent Urman biri 1 cm capinda digeri 2 cm capinda 2 kistim oldugunu ancak tekrar ameliyat onermedigini soyledi. Tup bebek yapmaya karar verdik. 2 ay Lucrin Depot kullandim. Eylul ayinda da esas tedaviye basladik. Hersey yolunda gitti 10 yumurta toplandi, 7'si dollendi, 4'u son derece guzeldi. 1'ini dun transfer ettiler, 3'unu dondurduk.
Dun evde dinlenerek gecirdim vaktimi ve erken uyudum. Bugun sabah kalktigimda beyaz bir akinti ve ufak bir acik kahverengi pihti geldi. Bunu tecrubeleyen var midir? Bir sorun yaratir mi?
Herkese bol sanslar.

Arkadaslar merhaba,

Herkese bol sanslar.

tatlım hayırlı olsun kullandığın jelden olabilir korkma

günaydın kızlarrrrr teste gidicem gene bugün 11.gün bakalım benim bebe ne alemde ama önce güzel bi karnımızı doyuralım sonra öpüyorummmm kızlar

Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun

hepsi sabırsız bunların gülüm. kimse gününü beklemiyor ki :)) erkenden test yapıyorlar ondan...

sevgili kader arkadaşlarım hepimiz aynı yolda yürüyen ayrı şehirlerde olsakta aynı kaderi paylaşan anne adaylarıyız kimimizin boynu büküldü kimimizin kucağı yakında dolacak kimimiz pes etmeden rabbim ol diyene kadar bu yolda devam edeceğim diyerek yola devam ediyo rabbim hepimizin geyesini amacını biliyo tek muradımız sağlıklı hayırlı evlatlarımız olması bu olacak rabbiminde izniyle ben yarından sonra yokum mirage canım ablamın yanına gidiyom inş ben dönene kadar topikte hamile oranımız artar canım rabbim test sonucu bekleyenlere güzel sonuçlar almalarını nasip etsin negatif alan arkadaşlarım durmak yok rabbimin izniyle devam hepinizi emanetcilerin en eminine yüce rabbime emanet ediyorum hepinizi görmesemde seviyorum yalnışlıkla kırdığım üzdüğüm arkadaşım olduysa hepsinden özür dilerim allaha ısmarladık canlar 15 gün sonra görüşmek dileğiyle beni unutmayın hep aklımdasınız

haviiin 15 gün çok uzuuuun. özleriz ama biz seniii. Allaha emanet ol arkadaşım. görüşürüz...

Arkadaslar merhaba,

Herkese bol sanslar.

cyclotomic merhaba. bülent urman amerikan hastanesinin başhekimi de mi? çok iyiymiş o doktor, hep ismini duyuyorum. benim komşumun da doktoru oydu. benim de tedavim amerikanda olacak hayırlısıyla. ben daha tedaviye başlamadım ama başlayan kızlar sürülen jelin bu tür şeyler yaptığını anlatıyorlardı yanlış bilmiyorsam. Tedavinde iyi şanslar...

günaydın kızlarrrrr teste gidicem gene bugün 11.gün bakalım benim bebe ne alemde ama önce güzel bi karnımızı doyuralım sonra öpüyorummmm kızlar

aaaa hadi bakalım. döner dönmez haber ver. inşallah çok güzel bir şekilde artmış olacak değerin :)

=mirage79;26773036]aaaa hadi bakalım. döner dönmez haber ver. inşallah çok güzel bir şekilde artmış olacak değerin :)[/Q[/QUOTE]

hayırlı ve güzel haberlele dön inşallah canım:))

evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi

bugün misafirim gelecek arkadaşlar bir daha giremeyebilirim yarın da test yapıcam dua edin bana inş güzel haber veririrm szlere allaha emanet olun mevlam neylerse eyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun inş

bugün misafirim gelecek arkadaşlar bir daha giremeyebilirim yarın da test yapıcam dua edin bana inş güzel haber veririrm szlere allaha emanet olun mevlam neylerse eyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun inş

inş..rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu

evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi
Maşallah bundan sonrada sağsalim bi dönem geçirirsin inşallah.
Dualar seninle canım benim güzel haberlerle dön inşallah

Havinciğim seni unutmak mümkün mü? Hayırlısıylada git gel inşallah.Aynı zamanda gözün aydın Rabbim hayırlı ömürler versin yiğenine inşallah darısıda sana ve tüm isteyenlere olsun

Back
X