• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun

iyi geceler canım.allah rahatlık versin

Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun

Canım kokocinin yarın test günüydü bir arkadaş daha vardı ama dayanamayıp erken yaptırdılar

bak buldum ;

kızlar ya bişi sorcam size

benim sağ kasığımda pıt pıt bişi atıyo korkuyorum normalmi adetmi geliyo

çok tatlısın cnm sağol yaaaaa.. güldürdün beni..... inşallah iyiye işarettir..bunlara ihtiyacım var bu ara...

canım benim yiğenin ellerinden öpsün inşallah. Sizlerle konuşurken içimden keşke aynı şehirde olsak diye geçiyor. Artık hepimizin elinde iğne ilaç dolaplar dolardı :1::1:

asil canım ne güzel olurdu eczaneye gerek yok evlerdeki dolaplar eczane olmuş yeğenini yer teyzesi

Kızlar hadi kendimize bir topik açalım dua topiği rahat rahat ordan dualarımızı yapalım
Bide isim bulalım topiğimize:):)
Yarışma yapalım kim daha güzel topik ismi bulacak
:27:

Kızlar hadi kendimize bir topik açalım dua topiği rahat rahat ordan dualarımızı yapalım
Bide isim bulalım topiğimize:):)
Yarışma yapalım kim daha güzel topik ismi bulacak
:27:

merve merhabaaa .uyumadın mı daha:) bebişler nasıl sen nasılsın bulantın varmı bnde tık yok halaa:))
topiğin ismi Dualarda buluşalım rüyalarda doğuralım olsun :)

Son düzenleme:

iyi geceler canım rabbime emanet ettim seni

Ahh sağol canım benimmm darısı sizin başınıza ama benden daha güzeli sizin olsun inşallah:38:
Siz benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız inşallah:16:

ben sana kıyamam..yaşadık sıkıntılar yaşıyoruz da dünya hayatı napalım hayat herşeye rağmen güzel

merve merhabaaa .uyumadın mı daha:) bebişler nasıl sen nasılsın bulantın varmı bnde tık yok halaa:))

uykudan yeni uyandım canım dizi izlerken uyuyakalmışım:9:
ben iki gündür çok kötüydüm bulantılarım yüzünden ateş felan yaptı kalkmışım evde gezmişim
Kanepeleri felan açmışım:1:Kendimden geçmişim yani kısacası
ama bugün iyiyim çok şükür
canım belkide bulantın olmayacak hiç
birazda genetikmiş bu annen nasılmış hamileliğinde ben anneme çekmişim mesela

Back
X