kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...
gidiyorum test için öğleden sonra hayırlı haberlerle dönücem inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız:) Aysen ile ednah yanılmıyorsam test gününüz bugun Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelin. Ben dün çalışmaya başladım o yüzden çok gelmiyorum akşamlarıda erkenden uykum geliyor dün mesla 9 da uyumuşum:)
ya kızlar moralim bozuk.dün opu olmuştu.7 tane topladılar.bugun tel ettiler.2 tanesi döllenmiş.bida daha bi gun olmustu.bu 2 tane kac gün dayanır sizce.yinemi transfer olamıcak acaba .cok korkuyorum.bizde sevinmiştik negüzel 7 tane diye.sizlerin nasıl gelişti .bilgi verirmisiniz.
bugün sabah lekem oldu tutunamadılar herhalde umudumu kaybettim((
bugün sabah lekem oldu tutunamadılar herhalde umudumu kaybettim((
canım benim 3 gündür var.... dr kalkma yat bu olabilir deyip duruyo
bende aradım doktorumu tutunma lekeside olabilir kanaman başlayabilir de diyo bende yatıyorum allah gönülümüze göre versin hayırlısı olsun tek dayanağım dua başka bişey gelmiyor elimden
kırmızı değilse korkma.... kaçıncı günün...
canım kırmızı değil koyu kahverengi bugün transferimin 15.günü
Yerleşme kanaması olabilir canım. Moralini bozma. Yat dinlen. Ve bol bol dua et
canım kırmızı değil koyu kahverengi bugün transferimin 15.günü
slm kızlar nasılsınız giremiyorum 2-3 gündür çok fazla işe başladım ya çok uykum geliyo bide akşam erken yatıyorum
Selam canım ;
Ben de evdeyim. Yarın işe başlayacağım. 15 ekim test tarihim. Belirti aramayayım diyorum ama insan yine de kendini dinliyor. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?