eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tabiki tedaviye başlar başlamaz haber vericem.merak etme de işte cesaret edemiyorum negatifin acısı çok kötü biliyorsun.memorial bu işte en iyisi diyorlar ama başladığın doktorla devam edemiyormuşsun her işlemin doktoru farklıymış.oda zor olur psikolojik açıdan.bu arada ben negatif sonuçtan sonra söyledim kendisine benimle ilgilenmediniz diye içimde kalmadı gerçi ben sonrasında bir siteden ona soru da sordum ben olduğumu hatırladımı bilmiyorum ama cevap verdi bence sende ara konuş içinde kalmasın okadar masraf yaptın.sonuç negetifte olsa ilgilenmek zorundaydı.içinde kalmasın bence ara.içini rahatlat.hem sende cep telefonuda varmı demi.

evt cep numarası var ama canım eşim zaten benim ona gücendiğimi söyledi pekte umrunda olmadı o yüzden artık uğraşmak istemiyorum

arkadaşlar herkese merhaba,
benim bir sorum olacaktı.benim 3 ekim de yumurta toplamam gerçekleşti.ancak bazı hormon değerlerim yüksek olduğundan transfer için bir sonraki adet günümü bekleyecekmişim.bu arada dondurma işlemi oldu.bu durumu yaşayan oldumu aranızda?

OHSS riskin varsa ertelenmiştir. merak etme canım. Benim de transferden önce OHSS riskim olup olmadığı kontrol edildi. OHSS riski varken transfer yapılırsa bebeğin tutmama riski var. O yüzden doğru bir karar verilmiş.

kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...

gözünüz aydın, geçmiş olsun....

Gözün aydın canım. O kadar büyük bir dertten kurtulmuşsun ki.. PGT süreci çok zor ve stresli bir süreç. Allah'a şükür senin öyle bir işleme ihtiyacın yok..

Gözün aydın canım, msjlarını okudum çok stres yaptın bak sonuç ne güzel çıkmış. kusura bakma cevap yazamadım bulantılarım başladı sürekli yatıyorum işte.. inşallah böyle güzel haberlerle tedavin devam eder. Rabbim evlat nasip eder inşallah

canımmm gözün aydınnnnnn çoookkk sevindimmm:))))

Gözün aydın. Senin adına çok sevindim. ümit ederim bundan sonra hep boyle sevindirici haberler alırısn

merhaba, onlarca yerde muayene oldum, heryerde de dikkat ettim, ultrason probunun üstüne jel ile birlikte ya eldiven ya prezervatif takıyorlar, hastadan hemen sonra değiştiriyorlar, yeni hasta gelmeden. Bu riski almazlar, ben şahsen farketsem kıyameti koparırım. birçok kişi oyledir. onlar da değiştiriyorlar zaten

mirage canım arkadasım test sonucunuzun ıyı cıkmasına sevındım. siz testte kromozom analızı mı yaptırdınız? yaptırdıgınız testin adı neydı? bildiğiniz gibi bizim tup bebek tedavimiz de negatifle sonuclandı. sımdı baska hangı sebepten olmamıs olabılır dıye araştırılacak. bır arkadasım memorıal da calısıyor o bana perıferık kromozom analızı yaptırmamı soyledı. ayrıca hafta sonu hastaneyle gorstum gelın yuz yuze goruselım, bundan sonrakı asamada neneler yapabılırz dıye gorusmeye cağırdılar. bayram oncesı gıdecegız bakalım. nasıp bundan sonrası.

bu topıkte pgt yaptıran arkadaslar da var merve02,akasya .... sizlerde bana yardımcı olabılırsenız sevınırım. bu genlerdekı bozukluk konusunda pek bılgım yok. sızlerde bu durum nasıl tesbit edıldı? hangı asamalardan gectınız? bıraz anlatırsanız sevinirim.

sevgiler..

Canım ben zaten doğuştan genetik bir hastalıkla doğdum. O yüzden test yapmadan dahi biliyordum. Ama senin gibi tekrarlayan düşüklerde, negatif sonuçlarda kanda kromozom analizi yaparak bir sorun olup olmadığına bakıyorlar. Eşin de ya da sende sorun varsa o zaman PGT yapılıyor. Bu testi devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin. Ama memorial ile görüş. Onlar sana hangi testlerin yapılması gerektiğine ilişkin liste verirler. Seni yönlendirirler..

mirage sana ge bu testten yapıldı mı? testin adı ne dıye geciyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…