mrb kızlar başıma neler geldi...herşey Allah tan tabi...kaç haftadır gireemedim ne oldu bitti haberim yok...geçen hafta kanamam oldu doktora gittim hastanede yattım bir hafta çıkarken o doktor bana bi problem yok dedi...bu hafta kendi doktoruma gittim yani dün...ve bana geçen haftaki kanaman keseleri sallamış sonra gelişim durmuş dedi....ikizlermiş ve içim kanla doluymuş...şimdi düşük yapmayı bekliyorum eğer bir hafta içinde düşük gerçekleşmezse kürtaj olacağım...benim hamilelilik serüvenim bu kadar mışş....Rabbim hepimizi güldürsün inşallah...olacak biliyorum demekki zamanı şimdi değilmiş...dün çok ağladım...annemin yanına gittim bugün eve geldim...daha iyiyim ama kanama başlamadı...
Arkadaşlarım bugün ilk kontrolümüz vardı.Benim dr.um yurtdışında olduğu için başka dr.gittim.Bi heyecanla girdim odaya alttan muayene edecem dedi itiraz etmeme rağmen mecbur kaldım.Ve malesef keseyi göremediğini söyledi.O anda herşey durdu sanki. Sonra kan testi istedi kan verdim en az 1500 - 2000 olması gerek dedi ve kan değerim çok şükür 2.296 çıktı. Eeee şimdi kana göre hamileyim ama kese görünmüyor ne anlamalıyım bilmiyorum.Kendi dr. umu sabırsızlıkla bekliyorum.Ve alttan muayene ettiği için hamileysem bile düşük olur mu diye yatıyorum şuanda.Allah ım sen yardım et yaşattığın bu mutluluğu geri alma
kızlar dayanamadım gene evde çubuk test yaptım...... gene silik çizgiyi gördüm... düşmüş olsa görünmezdi heralde diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum... umarım yanılmıyorum dur...
mrb kızlar başıma neler geldi...herşey Allah tan tabi...kaç haftadır gireemedim ne oldu bitti haberim yok...geçen hafta kanamam oldu doktora gittim hastanede yattım bir hafta çıkarken o doktor bana bi problem yok dedi...bu hafta kendi doktoruma gittim yani dün...ve bana geçen haftaki kanaman keseleri sallamış sonra gelişim durmuş dedi....ikizlermiş ve içim kanla doluymuş...şimdi düşük yapmayı bekliyorum eğer bir hafta içinde düşük gerçekleşmezse kürtaj olacağım...benim hamilelilik serüvenim bu kadar mışş....Rabbim hepimizi güldürsün inşallah...olacak biliyorum demekki zamanı şimdi değilmiş...dün çok ağladım...annemin yanına gittim bugün eve geldim...daha iyiyim ama kanama başlamadı...
Arkadaşlarım bugün ilk kontrolümüz vardı.Benim dr.um yurtdışında olduğu için başka dr.gittim.Bi heyecanla girdim odaya alttan muayene edecem dedi itiraz etmeme rağmen mecbur kaldım.Ve malesef keseyi göremediğini söyledi.O anda herşey durdu sanki. Sonra kan testi istedi kan verdim en az 1500 - 2000 olması gerek dedi ve kan değerim çok şükür 2.296 çıktı. Eeee şimdi kana göre hamileyim ama kese görünmüyor ne anlamalıyım bilmiyorum.Kendi dr. umu sabırsızlıkla bekliyorum.Ve alttan muayene ettiği için hamileysem bile düşük olur mu diye yatıyorum şuanda.Allah ım sen yardım et yaşattığın bu mutluluğu geri alma
Kızlar mrb.bugun transferim oldu.4hucreli 2tane transfer oldu.drum pek umutlu konusmadi.orta kaliteymis.ama icimden bi ses olucak gibi.sizlerin kac hucreliydi kizlar.ozellikle pozitifi gorenler kac hucreliydi.insallah tutar yaa banada dua edin.optum hepinizi.
canım benim arzuya gitmedim bende sevmiyorum onu.bu yüzden acıbademde turgut aydın dı sanırım ona gittim.nurettin hocanında arkadaşıymış.ama gitmez olaydım sanki düşmüş gibi gelişmemiş gibi konuştu. Ilk değerim 84 ikinci değerim 154 ü onu söyledim senin gidişatın belliymiş zaten yinede bi kan ver bakalım dedi.burdaki arkadaşlar ve çevremdekiler kese görünmeyebilir belki sıkıntı yapma dediler sağolsun.ama dr. Hiç bu ihtimalden bahsetmedi ona çok moralim bozuldu.c.tesi geliyormuş nurettin hoca ama işlemleri çok birikti diye p.tesiye almıştım randevumu dünden görüştümde hastaneyle.ama c.tesi bi şekilde görüşecem içime bi sıkıntı düştüki sorma:18::18:
ay canım benim ya üzülme lütfenn turgut hocada iyidir aslında ama neden öyle söylemişki ya
geç görünebilir falan deseydi bari ama sen boşver tatlım yarın mutlaka git ve görüş durumunun acil olduğunu söyle erteleme için rahatlasın
Bende anlamadım şok olduk zaten eşimle.Bide 2. değerin en az 170 olmalıydı belliymiş zaten falan yaptı şaşırdım kaldım.Kendi istediği kan testinin değeri 2.000 çıkması gerek ki o da zor gibi dedi bana benim değerim 2.296 çıktı.Anlamsız bi durum içine düştük.Sizlerle konuşup bilgi alana kadar kendime gelemedim.Allah ayrı ayrı hepinizden razı olsun.Bu arada yarın senin için büyük gün inşallah güzel haberler verirsin.
bence değerin gayet iyi canım hiç kendini üzme sen bazılarında geç görünüyor çok kişi duydum bu forumda geç görünen inşallah göreceksin tatlım
evet yarın büyük gün inşallah hayırla sağlıkla benimledir miniklerim çok heyecanlıyım
ama kasıklarım çok ağrıyo adet sancısı gibi
sendede olmuşmuydu
İnşallah bende kese geç görünenlerdenimdir.Dr. 5 hafta 3 günlük falan dedi son adet günüme göre.Nette biraz araştırdım 6. hafta dolmadan görünmeyebilirmiş zaten.Bazılarında 2. hatta 3. aya kadar görünmezmiş.Benimde içinde herşey yolundadır inşallah.Benimde belim ağrımıştı ara ara kasıklarım ağrıyodu adet sancısı gibi. Bence normal panik yapma. İnşallah güzel haberler alacaksın.Senden yana içim ferah benim bebişinde seni sevdi bırakmadı inşallah.
canım benim öyle tabii hiç sıkma sen tatlı canını bebişin seninle inşallah
yaaa öylemi diyosun canım çok güzel yazmışsın inşallah benimledir bebişlerim saolasın güzel dileklerin için
Canlar hepinize iyi geceler. Ağlamaktan uykum geldiÇocukken olurdu böyle bide tatlı olurdu ki ağladıktan sonra uyumak Allaha emanet olun.Tekrardan destekleriniz için çooook sağolun.
Sende sağol. Yarın güzel haberlerini bekleyecem gelip yazmayı unutma tamam mı?
kızlar günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani..
ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız. ben de artık buzluk embiriyolarıma bir an önce kavuşurum inşallah.
kızlar günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani..
ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız. ben de artık buzluk embiriyolarıma bir an önce kavuşurum inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah dondurulmuşlarla olacak üzülme sakın Allah büyüktür.kızlar günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?