kızlar bu arada ben bugün regl oldum. doktorumla görüştüm, tarihlere baktı, işlemlerim bayrama denk geldiği için kasıma erteledi tedavimi. öyle işte :) yine bekle de bekle.
sağol canımcım..umutlanacak yer arıyorum..bakalım ne olacak..beni yanlış anlama ama senin değerlerin sonra ne oldu..sanırım artmasını mı bekilyosun..yoksa yanlış mı biliyorum??
yanılmıyorsun cnm iki gün daha ilaçlarını kullan cuma değerlerini ölçelim dedi.. bakacaz.. yaradan dan umut kesilmiyor....
Bide kızlar 10.gün beta hcg 90 normalmi sizce?
bende 10. gün sidik çubuğu yaptım hemde iki tane hiç bi halt çıkmayınca umudumu kaybetmiştim ama bugün hatırladımki benimkisi 3.gün emmbriyosu..yine bi umut doldu içime..Mevlamdan umudumu hiç kaybetmedim zaten..O yoktan var edendir..ama eşimi sevindirmeyi çok istiyorum..o bugün bana çubuktan sonra benim umutlarım biraz azaldı sakın benim için üzülme felan dedi..ben her türlü sonuca hüzırım dedi..beni üzmemek için söyledi ama üzülmemek elde değil..onu sevindirmeyi çok istiyorum..tabiki Allahtan gelen bişey ama..bir müjdeli haber çok iyi olurdu..
ben 11. gün yaptım 2. çizgiyi silik gördüm .. dedim tamam bu defa ..... ama gidip rakamı alınca aklım gitti... ama bazı kadınlarda geç tutunabiliyormuş..hatta bazı kadınların kanına karışması da uzun sürebiliyormuş.... umarım o kadınlardanızdır... boşuna üzülmüşüzdür cnm
kızlar bu arada ben bugün regl oldum. doktorumla görüştüm, tarihlere baktı, işlemlerim bayrama denk geldiği için kasıma erteledi tedavimi. öyle işte :) yine bekle de bekle.
gamzear kromozom testleri çeşit çeşit
mesela bizden istenen periferik kanda kromozom analizi diye geçiyor
ben beşiktaşta genetiks lab.da yaptıracağım 162 tl miş
kızlar bana bişiler söleyin 2/3 saattir aniden vc. ihtiyacı hissediyorum bu gün 4.günüm.. ne olduğunu anlamıyorum ama biraz korktum açıkçası.. sanki rahmimin içinde( tam bikini bölgem çünki ) bşiler oluyor:) sanki iğneleniyor yada kazınıyor nolur böyle olanlar oldumu
canım arayıp doktoruna bir sor istersen bana olmadı öyle bişey diyemeyeceğim ama korkma önemli bişey değildir eminim.. sen ara doktorunu için rahatlasın bence..
kızlar bana bişiler söleyin 2/3 saattir aniden vc. ihtiyacı hissediyorum bu gün 4.günüm.. ne olduğunu anlamıyorum ama biraz korktum açıkçası.. sanki rahmimin içinde( tam bikini bölgem çünki ) bşiler oluyor:) sanki iğneleniyor yada kazınıyor nolur böyle olanlar oldumu
canım bende dr sordum aynı şeyden şikayetçiydim. içerde kalan yumurtaları vucut atmamış onlar yapıyordur kasılmaları dedi. böyle bıçak batması gibi oluyor. wc ye gitmen normal bol bol su içiyorsan ben çok gidiyordum.
Canım geç olsunda inşallah tutsun, hem bayram üstü daha sıkıntı olcaktı sana.kızlar bu arada ben bugün regl oldum. doktorumla görüştüm, tarihlere baktı, işlemlerim bayrama denk geldiği için kasıma erteledi tedavimi. öyle işte :) yine bekle de bekle.
yşk tatlım ama kasıklarda değilki yumuşlar kasıkta olur bu tam göbeğimin altından 4 parmak aşağıda neyse hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?